Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Nepajutau dar iš aš perteklinės šilumos, labiau vargina sausra, uodai, moškės ir kurkliai. Šiltnamiuose urvai, vanduo pabėga kiek bepiltum. Nepajėgiu palaistyti visų gėlynų, palaistau tik tuos, kurie labiausiai vargsta.
Atsakyti
Labas,

sausros tokios net neatsimenu. Siandien net savo penkias saulegrazas laisciau, pradejo eltonuot krastukai.

Su arbuzais visiskas krachas, nusalo, nunyko visi sesi. Viltis i keturis melionus.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Tfu tfu kol kas arbūzai laikosi.Uždengųsi tik tris dvėselenas,bet jos atsigauna.Melionai šiltnamyje.
Atsakyti
Vasarema, pabandyk kurkliams išdėlioti masalus. Imi stiklinę kviečių, užpili vandeniu, pradaigini. Iškratai vandenį, įpili šaukštą aliejaus ir kokius 10 g Actaros. Šalia urvelių padėlioji.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Iš Kaimuko, apie tavo kojos inotyvią operaciją rašo šios savaitės Savaitėje. Mini, kad tik dalį Ligonių kasos kompensuoja ir amžius ribotas, na paskaitysit pačios bigsmile.gif
Vakar buvo alia geras, prabudus kad pradėjo viskas suktis, kaip kokioje karusėlėje, tik prieš laikrodžio rodyklę, šiaip ne taip su tokia galva iki darbo dasimušiau. Jau maniau blogiausiu, prašysiu vairuotojo atrakinti duris... Pomažu prekes susidėliojau ir dirbau, prigėrus visokių kokių turėjau vaistų. Kažkas buvo su kraujotaka. Dabar trys laisvos, tai išsigaivaliosiu, ką tas biuletenis padės ax.gif
Jau kaip žydi krūminės rožės wub.gif dieviško grožio.
Reiktų daryti sodelyje pertvarką, bet kur rast sveikatos? ai...
Vakar turbūt ir atrodžiau ne kaip, pirkėjai pirko sau kavos ir mane vaišino. Sakau, čia geriausi kiek kur dirbau. Ir arbatpinigių palieka smile.gif O jau mano senukai kokie geriečiai wub.gif Ir aplamai...
Katę teks ant sauso laikyti, oi, bus triukšmo, neturiu sąskaitoje pinigų, bet gal kaip nors,bet kokių koncervų ji neėda, tik guliašiuką ir iš pet parduotuvės, išlepinta princesė.
Atsakyti
Meri, už pėdos operaciją pusę mokėjau ir pati visas geležis pirkau. Osteotomoją irgi darysiu dalinai mokamą. Bet jei daro ligoninėje valdiškoje, tai kompensuoja viską. Vilniuje Lazdynų ligoninėje daro, bet ten eilės košmariškos. O Kauno klinikose - nežinau. Gijos klinikoje daro dalinai kompensuojamą.
Katei ne pro šalį dieta.
Šuo mano irgi dietos laikosi. Gal persiėdė, kad nelabai ko nori.
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Ačiū, IK, užmerkiau kviečių, darysiu kurkliams skanėstą, jau nesitikiu, kad man kas padės, bet viltis kažkieno motina biggrin.gif . Pyliau į urvus aliejaus su vandeniu, niekas neišlindo, matyt, jų "metro" visam sklype, reikėtų tonos aliejaus, o kasdama duobes pomidorams, iškasdavau.
Sausaaaaa... . Lauko gale, už pusės kilometro nuo namų, pabėriau cukinijos sėklų, ten sūnus šienaudamas beržinėlį, buvo sukrovęs žolės juostą, Tos cukinijos žiūriu dygsta, o vandens ten nėra. Dabar turiu pasivaikščiojimo su šunimi tikslą- nešioju po 5 litrų bambalį vandens.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Rytoj turėsiu darbelio. Atveža puodą česnako ūglių. O kaip tyčia - nei svogūnų aiškų, nei krapų dar nėra. Galvoju intensyviai, kokį čia pagardą padarius. Kažin kaip būtų su raudonėliu ? ir petražolėmis ? Ar daug negalvojus užmarinuoti...
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Skinu ir aš česnako žiedkočius, šiandien rytoj reikia užbaigti, nes pasens, nemažai pasisodinus turiu Dar nieko nedariau žiemai, kiek atnešu, pakepinu, su kiaušiniene ar tiesiog ant sviesto. Nesu dariusi jokių pesto, vis norėčiau pabandyti, bet laiko neužtenka, kiek likdavo, sumaldavau ar supjaustydavau ir užšaldydavau, porą skardų išdžiovinu ir sumalu į prieskonių mišinį.
Tik 2 laipsniai šilumos buvo pasmus ryte, vakar temstant dengiau pupeles, neblogai sudygę, bijojau, kad nušals, nes jau vakare šalta buvo.
Atsakyti