Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

aha ir aš norejau jau apie "šalnas" paguost biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane kažkaip nebūna tų šalnų, kai nedideles skelbia.

Šiandien į žiauną susuko gijimo galvutes. Bjaurus reikals, kaip dantį išrovus skaudėjo.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti
Labas

jau savaite Kupisky, tiek visokio ravejimo, tvarkymosi ax.gif Snd. lauke salta, pasikuriau peciu. nES VAKAR TROBOJ JAU SALTA BUVO,
Atsakyti
Labas rytas.
Turėjome šalną, automobiliai buvo leduku padengti. Dangsčiau, ką galėjau. Lietaus vakar gavome, statinėje po lietvamzdžiu gal ir du kibirai vandens atsirado. Žemė sunki pas mus, labai perdžiuvusi ir kieta. Vakar tarp narcizų bandžiau vienmečių pasodinti, privargau, gal pusę sukaišiojau, ranka pradėjo skaudėti, atidėjau.
Atsakyti
Mano dar vienmetės šiltnamyje.Kiek spėjau pasodinti,dabar net nebandau. ax.gif
Sapniuk,aš jau vakar pasikūriau ir šiandien ryte.Šilta,gera. wub.gif
Atsakyti
Kaip keista, kad pas jus šalta. Mes kiaurai langus atsidarę. Saulė per vitrininius langus prišildo. Vakar po pietų kambaryje +23.
Palijo, mol, vakar blink.gif Ant plytelių dar sausų plėmų buvo.
Atsakyti
Na taip,kur vitrininiai langai ir +30 pasiekia be jokio šildymo.O kur langai kaip katino šikynė-šalta. ax.gif Kai būna kaitra,pats tas atsivėsinti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tas teisybė. Medinė troba - maloni vėsa per karštį.
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti
Labas

vakar taip patiko pakurentas pecius, kad net siandien pakurenau. Kuro turiu, galiu visa vasara kurent. Juokauju ax.gif Kaukiu vyro, o jis siluma megsta, kaip ir musu katinai.

Pasodinau dar uzsilikusius svounelius, keleta kaliaropiu pasejau, nezinau ar dys.

Atsakyti