aha ir aš norejau jau apie "šalnas" paguost
Pas mane kažkaip nebūna tų šalnų, kai nedideles skelbia.
Šiandien į žiauną susuko gijimo galvutes. Bjaurus reikals, kaip dantį išrovus skaudėjo.
Šiandien į žiauną susuko gijimo galvutes. Bjaurus reikals, kaip dantį išrovus skaudėjo.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas
jau savaite Kupisky, tiek visokio ravejimo, tvarkymosi Snd. lauke salta, pasikuriau peciu. nES VAKAR TROBOJ JAU SALTA BUVO,
jau savaite Kupisky, tiek visokio ravejimo, tvarkymosi Snd. lauke salta, pasikuriau peciu. nES VAKAR TROBOJ JAU SALTA BUVO,
Labas rytas.
Turėjome šalną, automobiliai buvo leduku padengti. Dangsčiau, ką galėjau. Lietaus vakar gavome, statinėje po lietvamzdžiu gal ir du kibirai vandens atsirado. Žemė sunki pas mus, labai perdžiuvusi ir kieta. Vakar tarp narcizų bandžiau vienmečių pasodinti, privargau, gal pusę sukaišiojau, ranka pradėjo skaudėti, atidėjau.
Turėjome šalną, automobiliai buvo leduku padengti. Dangsčiau, ką galėjau. Lietaus vakar gavome, statinėje po lietvamzdžiu gal ir du kibirai vandens atsirado. Žemė sunki pas mus, labai perdžiuvusi ir kieta. Vakar tarp narcizų bandžiau vienmečių pasodinti, privargau, gal pusę sukaišiojau, ranka pradėjo skaudėti, atidėjau.
Mano dar vienmetės šiltnamyje.Kiek spėjau pasodinti,dabar net nebandau.
Sapniuk,aš jau vakar pasikūriau ir šiandien ryte.Šilta,gera.
Sapniuk,aš jau vakar pasikūriau ir šiandien ryte.Šilta,gera.
Kaip keista, kad pas jus šalta. Mes kiaurai langus atsidarę. Saulė per vitrininius langus prišildo. Vakar po pietų kambaryje +23.
Palijo, mol, vakar Ant plytelių dar sausų plėmų buvo.
Palijo, mol, vakar Ant plytelių dar sausų plėmų buvo.
Na taip,kur vitrininiai langai ir +30 pasiekia be jokio šildymo.O kur langai kaip katino šikynė-šalta. Kai būna kaitra,pats tas atsivėsinti.
Tas teisybė. Medinė troba - maloni vėsa per karštį.
Labas rytas.
Labas
vakar taip patiko pakurentas pecius, kad net siandien pakurenau. Kuro turiu, galiu visa vasara kurent. Juokauju Kaukiu vyro, o jis siluma megsta, kaip ir musu katinai.
Pasodinau dar uzsilikusius svounelius, keleta kaliaropiu pasejau, nezinau ar dys.
vakar taip patiko pakurentas pecius, kad net siandien pakurenau. Kuro turiu, galiu visa vasara kurent. Juokauju Kaukiu vyro, o jis siluma megsta, kaip ir musu katinai.
Pasodinau dar uzsilikusius svounelius, keleta kaliaropiu pasejau, nezinau ar dys.