QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 13, 16:08)
O aš gėriuosi kurmiarausiais.

Nors imk ir veją persisėk, taip suvaryta.
Mes is rudens pasidarem lysves,takus issipylem medzio drozlem,o paskui atejo kurmiai.O jo majo,ka jie nedare,kaip tikri chuliganai.Takus dengem juodu audiniu tokiu,kad zoles neprasimustu,tai jie iskilnojo ta medziaga

kai kur prasiverze zemes ,kai nepraejo pro ta audini,tai kase palei pakeltos lysves sona,,sumaise tas pjuvenas su zemem.Pradzioj dar bandem kovot,paskui pasidavem jiems.Na,kai isrause viska skersai isilgai,isejo pas kaimynus,jau maciau kitam sodo gale aria.Pikta as ant ju,praktiskai viska sujauke,reikia imt salin pjuvenas,vel sulygint is naujo ir tada vel graziai ispilt.
QUOTE(jurginėlis @ 2017 03 13, 17:08)
sveikos
pas mus gal kokių 10 šilymos dieną buvo

oras geeeeeras
Luety, man labai patinka tie angliški natūralūs gėlynai, kai nesuprasi, ar tai gamtos, ar žmogaus kurta

parodyk savų vaizdų
o vat morkų tai bais pavydžiu

vot
šiamdiem skaičiau K. Bradūno eiles - rimta
Jurgineli,kad as labai mazai ju esu macius.Musu mieste tik prie teniso kortyu yra namelis ir ten zmones uzsiseje naturalia pieva su rugiagelem,o siaip tai tik pakelese labai daug zydi siuo metu narcizai,o paskui ramunes ima zydet.
Parodyt neturiu ko,savo dar nesuformavau,o svetimu negi fotkinsiu.

Siaip tai zydi jau daug kas,slyvos,sekuros vysnios,magnolijos.Jau grazu pas mus.
QUOTE(IngridaB @ 2017 03 13, 17:30)
Aš šiandien jau pabandžiau braškes judinti,pabaigiau aviets karpyti.Kažkaip dar kūnas po žiemos sunkiai juda.
Rytoj važiuoju nuo ryto gliukozės tyrimo darytis.Klubo nuotrauka pamesta,bandysiu važiuoti ieškoti.

Šeimos gydytojai sakau duokite siuntimą ps kardiologą,tai ji man kiša kažkokius kauniečius,aiŠKU nupirkta,aš jai sakau noriu į Vilnių,tai ne pažiūrėsime tyrimą,nors jau šeši punktai leidžia išrašyti siuntimą.Bent nuo cholesterolio sakė bus kompensuojami vaistai,nes ir cholesterolis ir cukrus blogi.

Dar kažkoks blogas kraujas,vienu žodžiu vis puokštė-SENATVĖ.
Rudeni neturejau kur braskiu sodint,nebuvo liku paruosta zeme,tai susikisau uglius i vazonelius,pradzioj,kol siltnamis buvo,stovejo jame,o po to,kai uraganas n unese ji,vazoneliai su braskem liko beglobiai.Tai kur as juos desiu,sumeciau i patvori.Siandien surinkau ir i saulyte sustaciau,labai grazios vazoneliuose,net saknys islinde per dugna kai kuriu.Ryt sodinsiu i lysve jau.