Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

LAbukas

g.gif Luety,aisku as nebuvau tuose sodeliuose,nezinau ir kas sodina juose,bet kiek pravaziuoju tokiu sklypeliu,tai lygtai zemej pasodinta,ne vazonuose g.gif
Nors as pati pomidorus esu vazonuose sodinus,auginus biggrin.gif
Nezinau,gal su laiku ateis meile zemei,bet kol kas neturiu jos biggrin.gif Sakau,mielu noru isklociau kiemeli trinkelem-paemei sluota ir nuslavei biggrin.gif Nebereiktu zoles pjaut,o saslus ir ant plyteliu iskept galiu biggrin.gif

Oras wub.gif wub.gif Ir visa savaite toki grazu rodo bigsmile.gif Reiktu masina nusiplaut,o tai baisi jau labai...Tik galvoju ar i plovykla nuvaryt,kad ir vidu graziai issiurbtu,langus isblizgintu,ar paciai apsiplaut biggrin.gif Bet pati gi-tyyyyygiu biggrin.gif
Atsakyti
Siaip darze tai seja,sodina i pakeltas lysves,tik siltnamyje sodina i puodus.
Jau buvau sode,pasejau ridikelius,salotas,zirnius,pastarnokus,krapus.Ryt vaziuosim uzbaigt siltnami,nors iki polikarbonato pribaigt,tai dar persodinsiu braskes is vazoneliu i lysve ir i tarpus svogunu prikaisysiu mazu tokiu sekliniu.
Gamta pilna gyvybes,pauksciai mano gudobeliu giraitej ciulba be sustojimo(giraite yra uz sodo tvoros,is siaures puses,tai vadinu mana.Gera gera gamtoj,atsigauni visapusiskai.Tik va,kaip Frau J.dar teks palaukt kiek kol galesiu padirbus keleta valandu,nueit i terasa ir pagert kavos,pasigrozet atliktu darbeliu ir gelemis.Balandi brangiausias iseina i uztarnauta poilsi UK,tada jau abu varysim,kol viska padarysim taip,kaip svajojam.
Atsakyti
O aš gėriuosi kurmiarausiais. blink.gif Nors imk ir veją persisėk, taip suvaryta.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

pas mus gal kokių 10 šilymos dieną buvo biggrin.gif oras geeeeeras biggrin.gif

Luety, man labai patinka tie angliški natūralūs gėlynai, kai nesuprasi, ar tai gamtos, ar žmogaus kurta wub.gif wub.gif parodyk savų vaizdų ax.gif
o vat morkų tai bais pavydžiu tongue.gif vot tongue.gif

šiamdiem skaičiau K. Bradūno eiles - rimta wub.gif
Atsakyti
Aš šiandien jau pabandžiau braškes judinti,pabaigiau aviets karpyti.Kažkaip dar kūnas po žiemos sunkiai juda. ax.gif
Rytoj važiuoju nuo ryto gliukozės tyrimo darytis.Klubo nuotrauka pamesta,bandysiu važiuoti ieškoti. ax.gif Šeimos gydytojai sakau duokite siuntimą ps kardiologą,tai ji man kiša kažkokius kauniečius,aiŠKU nupirkta,aš jai sakau noriu į Vilnių,tai ne pažiūrėsime tyrimą,nors jau šeši punktai leidžia išrašyti siuntimą.Bent nuo cholesterolio sakė bus kompensuojami vaistai,nes ir cholesterolis ir cukrus blogi. ax.gif Dar kažkoks blogas kraujas,vienu žodžiu vis puokštė-SENATVĖ. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 13, 16:08)
O aš gėriuosi kurmiarausiais. blink.gif Nors imk ir veją persisėk, taip suvaryta.

Mes is rudens pasidarem lysves,takus issipylem medzio drozlem,o paskui atejo kurmiai.O jo majo,ka jie nedare,kaip tikri chuliganai.Takus dengem juodu audiniu tokiu,kad zoles neprasimustu,tai jie iskilnojo ta medziaga biggrin.gif kai kur prasiverze zemes ,kai nepraejo pro ta audini,tai kase palei pakeltos lysves sona,,sumaise tas pjuvenas su zemem.Pradzioj dar bandem kovot,paskui pasidavem jiems.Na,kai isrause viska skersai isilgai,isejo pas kaimynus,jau maciau kitam sodo gale aria.Pikta as ant ju,praktiskai viska sujauke,reikia imt salin pjuvenas,vel sulygint is naujo ir tada vel graziai ispilt.

QUOTE(jurginėlis @ 2017 03 13, 17:08)
sveikos 4u.gif

pas mus gal kokių 10 šilymos dieną buvo biggrin.gif  oras geeeeeras biggrin.gif

Luety, man labai patinka tie angliški natūralūs gėlynai, kai nesuprasi, ar tai gamtos, ar žmogaus kurta wub.gif  wub.gif  parodyk savų vaizdų ax.gif 
o vat morkų tai bais pavydžiu tongue.gif  vot tongue.gif

šiamdiem skaičiau K. Bradūno eiles - rimta wub.gif

Jurgineli,kad as labai mazai ju esu macius.Musu mieste tik prie teniso kortyu yra namelis ir ten zmones uzsiseje naturalia pieva su rugiagelem,o siaip tai tik pakelese labai daug zydi siuo metu narcizai,o paskui ramunes ima zydet.
Parodyt neturiu ko,savo dar nesuformavau,o svetimu negi fotkinsiu. ax.gif Siaip tai zydi jau daug kas,slyvos,sekuros vysnios,magnolijos.Jau grazu pas mus.

QUOTE(IngridaB @ 2017 03 13, 17:30)
Aš šiandien jau pabandžiau braškes judinti,pabaigiau aviets karpyti.Kažkaip dar kūnas po žiemos sunkiai juda. ax.gif
Rytoj važiuoju nuo ryto gliukozės tyrimo darytis.Klubo nuotrauka pamesta,bandysiu važiuoti ieškoti. ax.gif Šeimos gydytojai sakau duokite siuntimą ps kardiologą,tai ji man kiša kažkokius kauniečius,aiŠKU nupirkta,aš jai sakau noriu į Vilnių,tai ne pažiūrėsime tyrimą,nors jau šeši punktai leidžia išrašyti siuntimą.Bent nuo cholesterolio sakė bus kompensuojami vaistai,nes ir cholesterolis ir cukrus blogi. ax.gif Dar kažkoks blogas kraujas,vienu žodžiu vis puokštė-SENATVĖ. mirksiukas.gif

Rudeni neturejau kur braskiu sodint,nebuvo liku paruosta zeme,tai susikisau uglius i vazonelius,pradzioj,kol siltnamis buvo,stovejo jame,o po to,kai uraganas n unese ji,vazoneliai su braskem liko beglobiai.Tai kur as juos desiu,sumeciau i patvori.Siandien surinkau ir i saulyte sustaciau,labai grazios vazoneliuose,net saknys islinde per dugna kai kuriu.Ryt sodinsiu i lysve jau.
Atsakyti
Nubalinau medelių kamienus šiandien. Jau reiktų kai kuriuos kvietkelius sodinti po vieną. Baigia pomidorai sudygti, dar keli indukai nesudygę.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 13, 20:08)

pas mane irgi yra,kaupai iki kelių,o mieste parkuose aplamai baisu kas darosi,buvo gražios pievos su narcizais,krokais,o dabar vien kauburiai
čia gal šiltos žiemos kaltos? nėra įšalo,tai jie ir nelenda giliai,maitinasi ramūs unsure.gif

Laba 4u.gif
nei šilta,nei šalta,išėjau su striuke,parėjau atsilapojus,vakaras šiltas,jokio vėjo

vis daugiau gėlyčių žydi,krūmai tuoj tuoj žaliuos,smagu

parsivedžiau mazgę,bandysiu gydyt,nes nuves į daržą ir vėl iš naujo viskas,jau gaila vaiko

Luety,bet tai maži sklypukai pas jus,praktiškai kaimynui ant kelių sėdi biggrin.gif ,aš netilpčiau tokiam,mūsų pirmas buvo mažas,nors irgi už tavo didesnis,tai metus prasikuitėm ir keitėm,šalia buvo kitas apleistas sklypas,dvigubai didesnis,tai vos sulaukiau leidimo tvarkytis biggrin.gif ,aišku nusikėlė viskas dar metams,o ir darbo buvo daugiau nei mažam,tai va iki kavos gėrimo dar yra ką veikt,bet jau negėda jei kas užeina,jei pajėgsiu,tai šiemet padarysim maksimumą suplanuotų darbų,liks tik palaikomieji kasmetiniai
Atsakyti
Pas mane po rozem patiesta ta medziaga,kad zoles neaugtu ir uzpilta drozlem...KAtinas vienoj vietoj tiek kasto,kad iskele visa ta medziaga..Sutaisiau,sulyginau,siandien vel duobe didziausia po roze,vel medziaga atkelta...Ir pelyte prie duru atnesta padeta biggrin.gif Ryskiai jis is po tos medziagos ta pele ir iskase biggrin.gif
Vel sulyginau,gal nebebus daugiau peliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 03 14, 02:02)
pelyte prie duru atnesta padeta biggrin.gif Ryskiai jis is po tos medziagos ta pele ir iskase

paskolink tą kašarą,turėsi mėsos prie slenksčio biggrin.gif ,pas mus pelių fermos
Atsakyti
biggrin.gif MAno kasaras geras medziotojas mirksiukas.gif 2 ziurkes,kelios pelytes,vienas gana nemazas pauksciukas..Aciu D gyvas buvo,atemiau,paleidau i laisve...
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Oi mergaitės,kai keli arai galima ir susitarti su kurmiu.Užjaučiu IK,kai gėlynų keliasdešimt arų. blink.gif bigsmile.gif Jau pas ją kokie plotai.......... blink.gif Lyžuka kiek pas tave žemės aplink namą,kad tu viską sutalpini? bigsmile.gif
Sodyboje aplink namą 50 arų,kažkada dariau gėlynus,spjoviau,nebe turiu jėgų,nupjauname žolą,kelios rožės,,dvi hortenzijos,tulpių,krokų,narcizų iš ankščiau dar išlenda,pinavijos nužydi,dar kokios gėlės išlenda.Užtenka žolę pjauti. ax.gif
Atsakyti