Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Meri, prisijunk prie Sodros ir ten rasi lentelę, suvesi savo duomenis ir matysi būsimą pensijos dydį.
Greičiau eik į pensiją ir tada keliauk per gydytojus, kad bent skausmus nuimtų. Kiek gi gali kankintis. Eik, zyzk, kad visokių reabilitacijų duotų.
Atsakyti
Žydi iš Žolios tamsus bijūnas, baltas dar ne. Gal jie labiau prieš saulę. O alyvų žydėjimas jau irgi į pabaigą, tos tai grynai daulėtoj vietoj. Už bijūnus tai mintyse vis padėkoju Žoliai. Ir viena tamsi alyva iš jos . Žiedai tik 3, bet didžiuliai. O tos, kur iš Latvijos, pilnavidurės, tai žiedai išvis įspūdingo dydžio
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Vat ko trūksta baltos pinavijos. ax.gif
Atsakyti
Pinavija - tai bijūnas ? Ar tik ankstyvuosius bijūnus pinavijomis vadini. Jei reikia to apie Jonines žydinčio, tai primink rudenį, atkirsiu. Kažkada Bangelė ar Liniukas atvežė, baisulinis kelmas užaugo.
Atsakyti



QUOTE(Iš Kaimo @ 2023 05 13, 21:33)
Na, tai mes rekordininkai. Sukūrename apie 15 kubų malkų ir dar kelis didmaišius smulkintų šakų. Pernai gerai prasisukome, už 70 eurų gavome miške kirtimus valytis. Na, kažkiek suėjo dar pinigo samdyti  tą valymą. Bet malkų užteko šią žiemą ir dar kitai bus.

Kuo toliau, tuo labiau noriu saulės elektrinės ir oras- oras šilumos siurblio.

mes apie 5 paletes briketu jei vien jais šildomo ploto apie 170 kv.

Pivonijomis vyro krašte vadino vaistinius bijunus smile.gif, as pernai užpyliau ant gėlyno juodzemio rtai žiuriu ne vieism bijunams jis patiko kai kurie tiktokias žiedu uzuomazgas suformavo ryškiai jau nežydes verysad.gif

senokaičiabuvau užsukus tai kikie prirašyta viska ir neperskaičiau mirksiukas.gif

Iš Žolios turiu to balto vaistučio puikiai pavasarį žydi jis wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka


Labas rytas.
Laistome,laistome,bet žolė irgi dygsta. ax.gif
Atsakyti
MB neturi laiko kapiliarinį šiltnamyje surinkti. Pastato purkštukus, tai kliuvo- nekliuvo. Šiandien išgelbėjau geltono astro daigus, jau buvo susisukę. Ir net agurkai keli pavytę.
Atsakyti
As dar pirksiu bobramuniu pagaliau ziuriu turi net žalia stotele smile.gif seniai man ju reikia ale tai nera tai jau i rudeni nesinori pirkt nes rašo trumpaamziai bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Na, gal paskutinės šalnos. Šiandien antra partija agurkų daigų į lauką iškeliavo.
Rytoj sodinsis moliūgai, daigai jau lipa iš daigyklų.
Atsakyti
Labas vakaras
Vis dar bijau šalnų, dengiu moliūgus, pelargonijas nešioju į verandą, elektrinis radiatorius pasiruošęs stipresnės šalnos atveju šiltnamį šildyti. Labai sausa pas mus, dalis kopūstų nesodinti, kibirais vandens neprinešiosiu, šiandien sūnus vamzdžius nutempė į laukus, varikliuką į prūdą įmetė, ryt galėsiu sodinti kopūstų daigus.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka


Labas rytas.
Spėkite,ar baigėsi šalnos?Paklausiau savaitės prognozes ryte,vis dar žada šalnas. ax.gif
Atsakyti