Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka


Labas rytas.
Atsakyti
Labuka 4u.gif
Oras gražus wub.gif , išeiginiaujam su katyte biggrin.gif
Vakar vėl daviausi su akvariumu, kai tik vyras perėmė žuvų šėrimą, viskas sutapo. Rūgsta vanduo. Teks man toliau rūpintis, matyt daug priberia maisto.
Pas mane dar langai nevalyti, gėda pelėda. Gal, kai bus trys išeiginės paeiliui, užsiimsiu. Jau po vakar be jėgų dideliems darbams.
Atsakyti
Karščiai ateina. Jau ko nemėgstu, tai jų.
Suvažiavę po langu pliurpia vaikai, ir pusžentis, ir pusmartė. Ir dar vandeniu laistosi. O kaip tik užvakar nušveičiau langą. rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka


Labas rytas.
Karščiai,bet naktys šaltos ir sausa? blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šiandien viską iš eilės laistė. Gal kokias 8 bačkas išpylė. Ir dabar dar purkštukai rožes laisto.
Atsakyti
Ingrida, tu tiek visokių augalų prisodinai, gi kiek reikia laistyti. Kitaip juk sudžius viskas. Ryt užsiimsiu laistymu, braškės taip žydi, morkas, kad ir po lietaus sėjau, nedygsta, jaunus medelius, kopūstus, gėles. Kol dar kanale vandens yra.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka


Labas rytas.
Liniuk,braškes tik šiltnamyje laistau,morkas ,burokėlius,daržų nelieju.Moliūgus taip palaistau.Gėlės laistau,kardelių,jurginų tikrai nelieju.Liniuk,pas Tave tikrai didesni plotai. ax.gif
Atsakyti
Ingrida, pas tave daugiau🙂
Vakar lapė vidury dienos tris vištas papjovė, geras, dedančias. Gerai, kad išėjau į kiemą, išgirdau už tvarto lyg triukšmelį. Akurat, lapė aptvare darbuojasi. Kaip tik neseniai buvom grįžę, jei būtų anksčiau atėjusi, nežinau, kiek būtų išpjovusi. Tai dabar į kitą pusę tvarto nebeleisiu, nebent, kai daržus ravėsiu toj pusėj. Ir broilerių neleisiu lauk, kai namie nebūsim.
Atsakyti
Kaimynei vakar nunenšė vištą.Matyt lapiukų turi moko medžioti? ax.gif
O aš taip norėjau vištų.Kaimynei tokį būrį išpjovė. bigsmile.gif Ir vakar girdėjome ir užvakar lojant miške.Įsisuko. blink.gif
Atsakyti
Tai, kad pjauna dėl proceso. Nė vienos neišnešė. Ir taip įdomiai, nugaroj nedidelis įkandimas į stuburą ir kaput.
Atsakyti
Liniau, gaila vistukiu unsure.gif

kaip tik pabunu sode, taip ir erkes renkuosi, kosmaras. Snd. siltnamy maza zalciuka radau. Kol su vyru sprendem kas ji turi paimti ir isnesti, jis po tekstile palindo. gal nezus. Sonai atlapoti, durys atidarytos, gal issliaus.

Kaimyno prude japoniniai karosai nersia, sake tik dvi dienas, triuksmo bijo, o maniskis su trimeriu sienavo.
Atsakyti