Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Na, tai mes rekordininkai. Sukūrename apie 15 kubų malkų ir dar kelis didmaišius smulkintų šakų. Pernai gerai prasisukome, už 70 eurų gavome miške kirtimus valytis. Na, kažkiek suėjo dar pinigo samdyti tą valymą. Bet malkų užteko šią žiemą ir dar kitai bus.

Kuo toliau, tuo labiau noriu saulės elektrinės ir oras- oras šilumos siurblio.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2023 05 13, 21:33)
Kuo toliau, tuo labiau noriu saulės elektrinės ir oras- oras šilumos siurblio.

Dukriukas jau turi, baigė vargus su tom malkom. Smulkmenų nežinau.
Atsakyti
Labas rytas. Malkų kūbais nebandžiau skaičiuoti, bet sodyboje sudeginam daug. Malkos mūsų pagrinde menkavertės, gerų medžių nepjaunam, nebent trukdo, surenkam visas šakas, sausuolius, Jau kiek vakar karkvabalių skraidė vakare, siaubas, vėl pridės į dirvą savo palikuonių.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Pas mus irgi pilna karkvabalių-maiskij žuk. mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Pagaliau palijo ir atvėso. Jau koks košmaras miegoti su tomis geležinėmis klumpėmis ... blink.gif Negali per miegus nusispardyti antklodės, nes užkliūna ir sunku. Dar dvi savaitės kankynės.
Kalnas šakų laukia. Gal savaitgaliui reikės išsinuomoti rimtą šakų smulkintuvą,
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Man mažoka lietaus. ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
IšKaimuko, tau kantrybės daugiausia 4u.gif
Palijo, pradėjo iš visų kampų lysti tokie šlykštūs š.. spalvos invaziniai šliužai, vakar suskaičiavau net septynis, kaip iš tokio mažo sodelio, daugokai. O kiek sraigių pritraiškiau... Šiandien ryt nedirbu, tai nustos lyti, vėl užsiimsiu žudynėmis blink.gif
Taip sunkiai tas dvi dienas atsedėjau darbe, tik pakeliu užpakalį nuo kėdės ir vėl įšliaužia koks pirkėjas, kai sėdi, niekam nereikia. Blyn, maniau galą gausiu, kokia nuobodybė. Kol suskaičiavau kasą, užpildžiau lapus, pamiršau kompą nakčiai išjungti, paskui net galvojau, kad pinigų palikau per mažai, nes savo smulkius ryte susiberiu, kad turėti grąžai, paskui išsiimu. Žinau, kad negalima dėt savų, bet kitaip praktiškai nesigauna, nes pirkėjas tas mielas, kuris kortele moka, o ne šimtinę, penkiasdešimtinę nuo pat ryto kiša ir rėkia, kad kitaip neturi. Taip ir norisi tokiam vožtelti per makaulę. Ot turi madą pas mus keistis pinigus.
Už tabako pardavimus gavau dovanėlę, einu pakuoti ką ten tokio išsirinkau, šį kartą ėmiau duonos skrudintuvą. Dar nesugalvoju, kaip išnaudoti gautus penkiasdešimt eurų Akropolio dovanų čekio. Gavom šimtą, tai mudvi pasidalinome pusiau. Tai paskui vmi už tas alia dovanėles deklaruojant automatiškai atskaito mokesčius.
Turėjau pasiūlymą įsitaisyti antrą angoros katinėlį, kurio šeimininkė atgulė dėl infarkto į ligoninę, bet pabijojau, nes mano katė pakankamai yra agresyvaus būdo, dar papjaus vienas kitą. Paskui žmonės rado išeitį.
Atsakyti
Labas

prisiduodu, kad gyva ax.gif Sode ryt pomidorus ir paprikas sodinsim, Kupisky pomidorai ir agurkai pasodinti, kaimyne priziuri. Siaip jau viskas pasodinta, suseta.

Vaikiui paliko lietuviska pilietybe, dabar dvieju valstybiu pilietis. Issilaike teises. Lietuvoj buvo issilaikes, bet, kai negrizo po dvieju metu pasikeist i nuolatines, tai ir viskas.

Nusipirkom kelione i Juodkalnija, tiksliau vaikis padovanojo dvgiubo jubiliejaus proga.
Atsakyti
Meri, dabar galėsi skanius sumuštinius gamintis. 4u.gif
Sapniau, geros kelionės.

Sėdžiu ir džiaugiuosi lietumi.
Atsakyti
IK, tai kelione tik birzelio antroj pusej.

Dziaugiuosi lietumi ir as, nebereikes is backos i kalna vandens tampyti. gelems.
Atsakyti