Sveikos :0
kažin jurginus ir kardelius jau sodinti galima
QUOTE(Lyžuka @ 2023 04 24, 10:01)
Jurginus kartu su keliomis anktyvomis bulvėmis vakar pasodinau.Kardeliams reikia dar sukasti pievą.
QUOTE(IngridaB @ 2023 04 24, 10:14)
Jurginus kartu su keliomis anktyvomis bulvėmis vakar pasodinau.Kardeliams reikia dar sukasti pievą.
tada ir aš sodinsiu, mačiau vakar praeidama jau lysves pas žmones padaryta, tai turbut ir suseta viskas bus aš tik į lovelius į šiltnami vienmečiu prisejau
Sveikos
Vaikščiojau po maksę, vis tik nepirkau rododendro, pabijojau didelio plataus krūmo, vietos pas mane ne kažką Geriau raganės ant tvoros.
Taip su seniu ėdames, nors imk ir paduok skyryboms, kaip man atsibodo Jau toks biaurus į senatvę pasidarė, aišku ir aš ne ką geresnė
Blyn, ryt į darbą, dvi dienas ir viena išeiginė tarpe, bus sunku skausmuose tverti po dvylika valandų.
Na suprantu, jauni pykstasi, šlifuoja santykius, bet čia du seniai, nei šis nei tas. Kuo tolyn, tuo gražyn. Einu leksotanilio ieškoti, o tai senį priplosiu...
Vaikščiojau po maksę, vis tik nepirkau rododendro, pabijojau didelio plataus krūmo, vietos pas mane ne kažką Geriau raganės ant tvoros.
Taip su seniu ėdames, nors imk ir paduok skyryboms, kaip man atsibodo Jau toks biaurus į senatvę pasidarė, aišku ir aš ne ką geresnė
Blyn, ryt į darbą, dvi dienas ir viena išeiginė tarpe, bus sunku skausmuose tverti po dvylika valandų.
Na suprantu, jauni pykstasi, šlifuoja santykius, bet čia du seniai, nei šis nei tas. Kuo tolyn, tuo gražyn. Einu leksotanilio ieškoti, o tai senį priplosiu...
Labas rytas.
Meri,visur panašu,kai triniesi nuo ryto iki vakaro.
Kantrybes mergaites, nesijuokit tik, aš kuo toliau tuo labiau suparntu, kad su mano būdu idealiausia gyventi vienai, nors nera kas nevuoja ir bumba
Mergos, gamtoje taip yra. Patinas tik tam tarpui, kol jaunikliai užauga.
Reikėtų visiems po vieną gyventi nuo kokių 50m. Daug paprasčiau.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2023 04 25, 17:29)
Mergos, gamtoje taip yra. Patinas tik tam tarpui, kol jaunikliai užauga.
va taip, žmonija šituo klausimu iškrypus yra pvz gamtoje tik patinai puošiasi bile kaip, plunsknos ryškios, ragai ir t.t. o kaip mes žmones darom ??? Tie "patinai" sedi kaip kelmai apsamanoje o mes moterys iš kailio neriames kad jų demesi patraukti ir šukuosenos ir makijažai ir rubai...
Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2023 04 25, 17:29)
sočiai ir iki 40 užtektu
Labas rytas.
Bet kaip gamtoje patelės vargsta?Antis pas mus peri,atskrenda retkarčiais du patinai,kažkodėl?Pasimaivo,išvilioja antį nuo kiaušinių,papalaukioja ir vėl dinsgta.Tikiuosi,bent maisto atneša?Kažin?
Lidlas,kad užsivežęs nebrangiai gėlių.
Aš senukuose už 3 eur gervuogę nusipirkau bespyglę , graziai veisle aprašyta, tikiuosi tokia ir bus
Merginos, gavote lietaus ? Galėtų būti ir daugiau.
Gavom lietaus, gerai, kad vasariniai pasėti. Tik žaliam pūdymui dar nesėta. Jau sausa buvo labai.
Šiltnamis uždangstytas, nepanašu į didelę šalną.
Nu panelkos, jūs čia užlenkėt dėl vyrų Aš jau nenoriu viena gyvent
Šiltnamis uždangstytas, nepanašu į didelę šalną.
Nu panelkos, jūs čia užlenkėt dėl vyrų Aš jau nenoriu viena gyvent