Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Lauksime šilumos?
Meri dar biuletenis?
Atsakyti
Sveikutės.
Na va, grįžau vakar išmėsinėta koja. Pridėta geležų. Tai dabar būsiu Boba- Terminatorius. Kur tik pakrapštai, po skūra geležys.
Turėsiu miegoti ir dieną būti su tokiu baisuliniu batu. O vaikščioti galėsiu tik po 3 mėnesių. Tai dabar šlaužioju po namus serganti koja ant kėdės, po pažastimi ramentas. Tiriu nusipirkusi ir tą kampinį ramentą "Pirato koja" , bet jis gana sunkus, sudėjus su tuo batu jau svoris susidaro. Palauksiu, kol tą batą galima bus bent dienai nusiimti. Turiu ir vežimėlį, su juo varinėju. Siaubas, kaip nepatogu. Tai pro duris netelpu, tai už staktų kliūna. O ir per žemai man jame sėdėti, nė ką virtuvėje padaryti.
Bet gerai tai, kad galiu atsipūtusi šventėms nesiruošti. Rytoj parvažiuos dukra, iškepsime vištą ir užteks. Gal kelis kiaušinius serbentų uogienėje išvirsiu.
Atsakyti
Šv. Velykos – tai grįžtančio tikėjimo laikas. Metas, kai speigą nugali atgimstanti gyvybė. Tai viltis, kad visi išbandymai turi savo pabaigą. Tikėjimas, kad rytojus bus šviesesnis. Linkiu apkabinti visus, kurių pasiilgome, kurie mums brangūs, ir kartu patirti šv. Velykų stebuklą.

IK,sveikatos,sveikatėlės.
Abi šiemet ne per geriausios sveikatos.Man irgi uždrausta mėnesį kasti(jei tiek iškentėsiu?)
Supremamos gal užsilenks galutinai?
Atsakyti
Su sventem visas wub.gif

gerio, sveikatos ir sekmes.

Su SM kazkas tikrai darosi. Kai susitikom su Kaimietuke, kita diena jungiu SM, o vietoj to uzrasas, kad del saugumo sumetimu negalim jungti, nes blogieciai gali pasiekt jusu duomenis, kodus.
Atsakyti
Ir pas mane tos prisijungimo nesąmonės.
Ingrida, tau mėnuo, o man visi trys. Išprotėsiu. Net inkščiu, kaip į lauką norisi. Tiek darbų laukia...
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Eini eini,kol patenki į supermamas................
Atostoginės velykos,ne pas mus visi susirinko,o mes važiavome per svečius.
Šiandien važiuosime spyglių su žemėmis šiluogėms į pušyną. ax.gif Čia gal nesiskaitys didelis darbas? ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas ryts.
Na va prisivežėme 7 maišus spyglių.Kuo patrešti pernai sodintas obelaites?Šiandien važiuojame į miestą,mačiau Depe,pavasarinės trašos.Gal jomis patręšti?
Vakar beveik visas braškes aptvarkiau.Gal ir joms kažką papilti? ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Su ŠV. vELYKOMIS jUS VISAS . ENERGIJOS SVEIKATOS, GEROS NUOTAIKOS :4u


Mes dar švenčiame kaip ir priklauso 4 dienas smile.gif ryt svarbu nieko nedirbti, nes nesiseks lauko darbai, augalus puls visokios zarazos, ledai išdaužys mirksiukas.gif , bent taip senoliai sakydavo, kad velykas ir kaledas 4 dienas švenčiamos bigsmile.gif

bet jau vakar iploviau sveciu patalynes sakau taip graziai šildo saulute tai nors ant lauko išdzius, visokias ten kepimo formas atmirkiau ir išploviau mirksiukas.gif

kiausinius dažem ciberžole (nelabai nudaze) irsvogunu lukštais mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida, patręšk obelaites bet kokiomis, kad būtų nemažai N ir P. Fosforas skatina šaknų augimą. Tik nepersistenk. O braškėms gal truputį azoto.

Lyžuka, kaip galima taip ilgai švęsti ??? Mano chebra šiandien nurinko akmenis nuo vieno lauko. Bet po pietų paleidau, kai kam silpnos kojos ir troškina. Maniškis išvažiavo svogūnus sėti, o sūnus dirbti žemę.

Išprotėsiu aš tame vežimėlyje du tris mėnesius sėdėdama. Jau subinę skauda. Nieko negaliu iš viršutinių spintelių pasiekti. O savo daigynus laistau tai taip. Prisipilu bambalius vandens, užsuku, pasidedu po du ant kelių ir vežuosi į paskirties vietą. Jeigu vežtis ąsotėlyje, laistosi, laistytuvo viena ranka neišsikeliu iš kriauklės.
Pasėjau arbūzus ir melionus, kelias cukinijas ant vienkartinių rankšluosčių, kad sudygtų. Pomidorai auga, net žviegia. Negaliu laiptais nusileisti į vieną kambarį ir palieti. Rytoj dukra atvažiuos, sutvarkys.
Atėjo praeitą savaitę rožių siuntinys. Jeigu vyrai man rytoj sukals pandusą nuvažiuoti į lauką, organizuosiu sodinimą.
Atsakyti
IK, labai nepavydėtina tavo situacija. Aš savo abi operacijas planavau žiemai, nes nebuvo skubios. Tai iki darbų buvau jau lakstanti biggrin.gif
Oras liuks. Sugalvojau, kad reik palyginti tą vietą, kur senais laikais stovėjo pirtelė. Tai galvojau, kad nebus labai daug akmenų, ale kur tau. Kniso su kaušu, vežė lauk, nu ale pasidariau gabalėlį žirniams, dar kažkam. Bet barška akmenys kasant. Pasistengė senais laikais senelis.
Pomidorai iškraustyti šiltnamin, iškart gražesni. Reik ir man jau arbūzus sėti.
Atsakyti
IK laikykis wub.gif , žinau kaip sunku betgi tau tik laikina mirksiukas.gif
Atsakyti