Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
O nuo kovo 15 neuždrausti kirtimai?Skaičiau,kad prasideda paukščių perėjimai? bigsmile.gif
Atsakyti
Iš rudens nenukirpau geltonai krūminei rožei lapus, dabar apvytę taip ir kabo. Sakykyt merginos, ką, vistik reikia nukirpti? Virš dviejų metrų. Kas keisčiausia, kaimietukė krūminė pati susitvarke, o ši latviška. Kaip elgtis?
Šiandien pradėjau grėboti, visai negaliu galvos nuleisti, o jau kelių skausmas, nei nimesilas nemačina.
Atsakyti
Nukarpyk tuos lapus. Jei stiebas nepajuodęs, taip ir palik. Norint kad gausiai žydėtų, stiebus reikia pritvirtinti horizontaliai. Na, gal prie tvoros, gal prie kokių laikiklių. Tada kiekvienas pumpuras duos žiedyną, o jei paliksi stačią, tai tik keli viršutiniai. Džiaukis, kad tiek išsilaikė. Žydėjimas bus toks, kad "sustok, praeivi"

Ingrida, ir man neramu, kada gi galėsiu išsikirsti.
Atsakyti
Mums irgi dar daug darbo miške, laukiam, kol pradžius. Bet jau ir kiti darbai prasidės. Paskaičiau, kad saugomuose ir draustiniuose negalima. O sanitariniai valymai irgi leidžiami.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Ačiū iš Kaimuko, ką mes be tavęs darytume 4u.gif
Pratęsė biletenį, kraujo spaudimas nepasiduoda, o ir aš pati noriu bent kiek atsipūsti nuo tos darbinės košėsmakalošės.
Daktarė gavo atsakymą dėl kelienų, trečio laipsnio ten kažkas, plius ataugos, sakė, reikės gydymo. Patarė visokias žoles gerti, [risimenu tik, kad dilgeles, tipo, valo sąnarius. Nors aš netikiu jokiais padėjimais, nuo senatvės nėra vaistų, teks likusį amželį kentėti.
Žiūrėsim, ką chirurgas priskirs. Skauda ir per miegus.
Skaičiau internete, kad paveldėjimas
Pamenu, a.a. babos net rankų pirštai buvo išsukioti.
Taigi, ši savaitėlė atokvėpis.
Atsakyti
Meri, atsikvėpk. Neprapuls be tavęs tas kioskas.
Dukra susirgo gripu dar praėjusią savaitę. Kai pradeda kosėti - net stogas kilnojasi. Sudėjau šiandien visokių žolių atsargas. Garins, gers, kompresus dėsis.
Taip gražu kieme. Nuėjome abi į parkelį. Žiūrime, šuo kažką graužia. O jis susiranda pernykščius riešutus ir čiaumoja. Na, pabuvome bjaurios ir atėmėme iš šuns jo džiaugsmą. Tik po vienu lazdynu prisirinkome pilnas kišenes riešutų. Bet kokie skanūs, nepalyginti, kaip tie, kur sandėliuko lentynoje guli.
Reikės rytoj nusinešti grėblį ir nugrėbus lapus susirinkti.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Na bet niekas nesusirinko riešutus? bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Vakar nupirko tris sirijines kinrožes, bet, ko gero, reik laukt kol žemė pašils, negalima sodinti. Dvi vazoniukuose, o kita suvyniota į celofaną. Valio biggrin.gif
Dar gavau Garliavos kepimo suvorovo sausainių, nu, blyn, šįryt damušiau, galima, ne galima. Ketvirtinis gliukozės kraujyje tytimas tilpo į rėmus, na, beveik, vistik tie vaistai Rybelsus prisidėjo. Svoris daugiau nekrenta, nesisveriu,bet pagal savijautą jaučiu. Šiaip man pavasarinė depresija pagylėjo, nors galėčiau ką nuveikti, būnu lovoje ir nesugebu pasikelti, žinau, kad gėda pelėda, sąžinė graužia, bet... nei man vaikai, nei kas, žuvys, katinas pašerti, sutvarkyti, toliau tvarkytis nemėgstu. Net valgį daryt vyrui užkroviau, nedarytų, irgi apsieičiau ax.gif
Tai va, kaip tynginiauju. Spaudimas aukštas, pykina, silpna, bloga... Reiks kriptokrilio vėl papildomai gerti prie pastoviai geriamų vaistų.
Atsakyti
Meri, labai sveika patinginiauti. Taigi lepinkis.
O kaip svorį meti ?
Šiandien po pietų įsirausiau į pleduką ir žiūrėdama į lietaus lašus ant stiklo nusnūdau porą valandikių. Prabudau be jokio sąžinės graužimo. ax.gif
Važiavau į medelyną už Ukmergės. Kadangi greitai laigyti kol kas negaliu, pasiėmiau dukrių, kad augalus sunešiotų
Tiesą sakant, gavome šūduką ant pagaliuko. Dar daugybės augalų neturi prekyboje, tai tik kelis parsivežėme. "Tortinę" sedulą , koloninę juodąją pušį, porą sidabrakrūmių ir penkias hortenzijas. Praktiškai dėl jų važiavau. Naikinu pavėsio vienmečių gėlyną, bus pramaišiui hortenzijos ant koto ir apvaliai formuoti kukmedžiai. Hortenzijos Fraise Melba Renba auga aukštos, galėsiu vainiką kokio metro aukštyje formuoti. O ir spalva bei forma kaip ledų kūgelio.
Ryt išbetonuos pamatėlius atraminei sienelei, nusibodo laikyti natūralią ir rauti iš jos žoles. Pati persirinksiu. Sutvirtinsiu cementu, bus tvarkingiau.

Ingrida, parkelyje voverių nėra, o kėkštai gal neužmatė. Tai ir lieka riešutai mums.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Dieną miegoti?Niekada. ax.gif Ligoninėje alpėjau,kaip miego norėjoi,bobulės dieną tip parpia,bet žinau atsigulsiu,tik susinervinsiu. ax.gif
IK ,pro šalį važiavote,negalėjote užsukti šalio pasiimti,būčiau vynuogių vynu pavaišinųsi. ax.gif
Atsakyti