Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas

mes su vyru kurpiam vaikiui geneologini medi rolleyes.gif Reiks vaziuoti dar i Simoniu miesteli, baznytiniu knygu ziuret.

Uzsakem plastikines duris i Kupisky is gonku i kambari. Senosios liepines geros, bet kai nekurianama isbringsta ir neuzsidaro. Dar plokste i dvieju kmb. buta uzsisakem tarp virtuviniu spinteliu. Vaikio kriksto tevas buvo, kargo idejo, padejo skalbianke istumt. Jei priprasys savo drauga pabaigt su glaistymu viena kambari ir isdazyt,, tai busiu labai laiminga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 14 kovo 2023 - 16:57
IK kodel atsisakei patagoniniu verbenu rožėse? Nepatiko, nera vaizdo?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Aš kaip pažiūriu kitų nuotraukas,gražiausios verbenos žiemą apsnigtos,kai nėra daug vaizdų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas

net negalvojau, kad archyvuose tiek idomybiu. Apie rekrutus, kampinnkus, bajorus, mokamus mokescius auksiniais, valscius.....
Atsakyti
Pagaliau pakliuvau pas chirurgą ortopedą, pradžiai padarė nuotraukas. Žiūrėsim, kas man darosi.
Dar pas diabeto sesutę slaugytoją niekaip neištaikau laiko, nors ką ji man pasakys, bet vistiek reikia.
Eilėje sedėjusi moteris sakė, kad jai suleido į kelią haliurono rūgštį ir bais padėjo, ale pusantro tūkstančio kainavo bigsmile.gif Maniau, kad tik į lūpas madistės leidžiasi. Bet mano nuomone, tai laikinas reikalas.
Atsakyti
Lyžuka, patagoninės visu grožiu pasirodo tik antroje vasaros pusėje. Iki to laiko pasimeta tarp rožių. Pas kaimynę susodintos vilkdalgių juostoje. Man tai super gera mintis. Pavasarį visu grožiu daugybė vilkdalgių, paskui virš jų debesys patagoninių.

Meri, ortopedas dėl hialurono taip išaiškino. Moksliškai pagrįsto patvirtinimo nėra. Kaip ir dėl kraujo plazmos leidimo. Vieniems padeda, kitiems nieko. Į sąnarį lįsti su adata - visada gali pasidaryti daugiau bėdos ir įsinešti infekciją. Ir jokiu būdu nebandyk leistis Kenalog, jeigu kas ir prirodys. Taip, jis greitai nuima skausmą ir uždegimą, bet liekamieji reiškiniai baisūs. Sakė, užsienyje Kenalogas jau seniausiai uždraustas į sąnarius, nes labai greitai nuėda kremzlę
Pirmiausia pasitikrini, ar viskas gerai su sąnario paviršiais. Jei sudrožti - teks keisti sąnarį. Jei ne - MRT parodo, gal yra kokie menisko plyšimai. Tada tik paprastutė operacija dienos stacionare. Jeigu paviršiai dar geri, dabar daromos osteotomijos operacijos. Prieš porą metų pradėtos daryti kaip alternatyva sąnario keitimui. Susitariau, ir man ją darys. Žodžiu, prašykis pirmiausia MRT , tada rentgeno per visą kojų ilgį stovint.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Iš Kaimuko, ačiū už patarimus. Padarė man nuotraukas dviejų pozicijų, sakė, e sveikatoje bus atsakymai. Nu vistiek reikia tvarkytis, kol iki ramentų neprivedė.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Labas vakaras. Turėjom kelias dienas saulės. Einam su vyru po porą valandų malkų ruošti, na, ruošia tik jis, aš šakas tvarkau, Labai daug malkų sudeginom šią žiemą, kitai žiemai liks gal trečdalis reikalingų. MB kankinasi dėl sąnarių, jam ant alkūnės toks minkštas gūzas išaugęs, ėjo pas gydytoją, išrašė vaistų, bet nepadėjo. Kaip tikras senis perka tepalus ir vis tepa, gerai, kad tepalai dabar nesmirdantys. Atsimenu, kokie tepalų ir valerionų miksai būdavo pas senukus tarybiniais laikais.
Atsakyti
Vasarema, tegul padaro bent echoskopiją. Gal trūkusi sausgyslė.

O aš dar laukiu leidimo kirtimui. Jau beveik du mėnesius. Malkos tai regioniniam parke, ten ar ne trys ministerijos turi pasirašyti leidimą. Šakės, jei dar kokią savaitę užtemps, prasidės lauko darbai ir nebeliks laiko malkoms.
Mirk plyš, bet per vasarą reikia įsirengti oro kondiškes - šildytuvus. Kad va tokiu oru kaip dabar, galima būtų įsijungti tą šildymą oras- oras ir nereikėtų kūrenti.
Atsakyti