Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Su kovo 8 aja wub.gif

mano vaikis dabar uzsiciklines ant geniologinio medzio. Pasidare DNR testa, siunte i Amerika seiliu pavyzdi, atsiunte atsakma, kokie zmones artimiausia rysi turi iki 1700kelintu metu. Dabar emesi Lietuvos archyvu.....Vakar atsiuncia nuotrauka su mano tevo vardu, pavarde. Mirimo metai tie, o gimimo metais jaunesnis. Klausia ar cia mano tevas ax.gif Nuotrauka gal astuoniolikinio, na ka as zinau.
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 08 kovo 2023 - 11:03
Mano irgi bigsmile.gif , ir ta testa pasidare kur rašei, archyvuose kasasi biggrin.gif per geni vedasi medį, nusiskanavo visokias senoviškas nuotraukas, žodžiu dirba

tai ta testa ir mums visoms padare biggrin.gif dar priedo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 08 kovo 2023 - 11:15
maniskis apie 70 euru ar doleriu mokejo. ten dar visokie polinkiai ligas surasyti, kiek genu gavo is tevo, mamos, is kur kiles, kokios spalvos akys......

Toks
Atsakyti
O tai kam tas testas ? Gi senelius, prosenelius gal visi žinome ? Savo gimines kažkur esu atsekusi iki 1760 metų. Giliau jau reikėtų darbo.
Atšventėme žento gimtadienį. Tskant, savo mamai buvo dovanėlė.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Dukra kalėdoms dovanų buvo gavųsi tą testą geneologijos.Nelabai aš tikiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2023 03 08, 20:01)
O tai kam tas testas ? Gi senelius, prosenelius gal visi žinome ? Savo gimines kažkur esu atsekusi iki 1760 metų. Giliau jau reikėtų darbo.
Atšventėme žento gimtadienį. Tskant, savo mamai buvo dovanėlė.

na mes tai tikrai nežinome pvz dalis proseneliu broliu seseru yra emigrave, dalis kad ir lt ryšiai nutolę, cia jau gilinasi ne vien tiesiogine linija o plačiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, tas testas gi nesuras tiesioginių protėvių, jis gali palyginimo būdu rasti linijas, kurios galbūt giminingos. Bet jeigu trūks duomenų, ( o jų kol kas tikrai trūksta) , nieko tas testas taip ir neparodys. Na, įsivaizduokite, kad jums reikia organų persodinimo ir ieško genetiškai labai panašaus donoro. Kažkur skaičiau, kad artimiausią dešimtmetį bus nuskaitomas kiekvieno genomas. Čia tam, kad nustatyti polinkį į tam tikras ligas, į gydymą. Tik manau, tai bus saugoma informacija ir viešai ja nesitaškoma, kaip dabar niekas neturi teisės žinoti tavo ligos įrašų. Bet tai labai brangus reikalas ir tik išsivysčiusios šalys galės pradžioje sau leisti šitą prabangą.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Aš jau po tryjų darbadienių, taip sakant, ilsiuosi. Visai gerai, daugiau išeiginių. O tokios buvo didėlės baimės akys.
Vis žvilgčiuoju alienexprese į tapybą pagal numerius, bet nesu iš ten nieko pirkus, kažkada ebay orches pirkusi, tai nemoku ir nedrąsu kokį vieną nusipirkt pabandymui. Galima ir LT, bet lb knieti iš ten užsisakyti, nes būna ir neblogų xxl suknelių.
Gavau dovanų labai dailų oranžinį skaliarą ir oshe taro kortas, tokių net nemačiau pardavime. Gal yra kokių specialių parduotuvių, bet aš jų nežinau ir nesilankau.
Pas mus liko tas pat meras, galės ramiai pabaigti mieste pradėtus darbus, kauniečiai bais patenkinti, kad ne stos pradėti projektai.
Vakar geras naktį buvo, katė į lovą paleido gyvą pelę, turėjau keltis ir į lauką nešt paleisti. Nesuprantu iš kur jų.
Atsakyti
Meri, tave čia katytė pavaišino iš geros širdies. O tu dovaną von už durų. biggrin.gif
Man šuo buvo sugalvojęs slėpti savo kaulus į lovą. Ateina MB miegoti , o šuo puola vos ne iki kandimo. Nusprendėme, kad jam pasimaišė protas. Kada čia perkloju lovą, ogi du kaulai po pagalve giliai pakišti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 10 kovo 2023 - 12:51
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Myli jus gyvūliukai. biggrin.gif mirksiukas.gif
Kaip niekada laukiu pavasario,ilga ta žiema.Rankos niežti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2023 03 10, 13:50)
Man šuo buvo sugalvojęs slėpti savo kaulus į lovą.

oi, čia geras biggrin.gif
Pridrėbė sniego atsakančiai. Ne veltui viena pirkėja sakė, dievulis ne vagis, viską gražina smile.gif
Trečia diena baisus pykinimas, vakar maniau galą gausiu, bet praneslo, šįryt ne ką geriau. Per savaitgalį turiu išsigaivalioti. Per pilnatį amžiais baisus pablogėjimas.
Lidlas sirijunių kinrožių atsiveš kitą savaitę, kadangi dvi nuduso, visai norėčiau, gržūs žiedeliai. Namuos, tai labai šiukšlina ir daug vietos užima.
Gal kuri kameliją auginat? Kokie pastebėjimai? Buvau pirkus ir lauke pasodinus per vasarą, rudenį iškasiau, bet namuos sugebėjau supūdyti. Pas mane bute ir orchės neauga. Gal kad drėgna ir nepastovi temperatūra, greit supūna. Sakiau reiks išbandyti nusipirkti falenopsį ir beveik jo nelieti, gal užteks drėgmės iš aplinkos? Įiaip mane jau erzina tas malkų nešiojimas. Mūsų kaimelyje jau daug kas tuos oras vanduo, oras oras kompresorius statosi. Dar gerai, kad vyras tom malkom ir kurenimu užsiima.
Iš Kaimuko vėl parašė į Savaitę namie ir sode wub.gif
Atsakyti