Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Sveikos mergiukės.
Operacijai nenuvažiavau. Atidėjau sutarus mėnesiui. Ir be jos vos galų neatidaviau.
Žodžiu, nuo savaitės pradžios pristojo koks tai nora ar rota virusas. Tiksliau, kiauros žopos virusas.
Kadangi ginekologė liepė pasidaryti MRT dubens, jai kas ten neaišku buvo, tai puoliau galvoti kaip greičiau. Mol, paskui sukals į koją kokius gelžgalius, ar tai sertifikuus, ar parūdijusius, sukiš mane į tą vamzdį, pradės kojos žiežirbas leisti.... Kol gausiu, siuntimą, pasiklausiau, su siuntimu eilė netoli mėnesio Antėjoje, o be siuntimo kaip tik rado vietelę antradieniui. Na, ir nulėkiau kaip ant sparnų. O ten kontrasto suleido.
Mergytės, atspari esu visokiems brudams, bet tai...Ir ne pirmą kartą. Gal kad sesutė subadė skausmingai visą ranką iki pamėlynavimo, kol veną rado, bet namo jau parvažiavau autopilotu. Pagulėjau, žiūriu , bus blogai. Išsikviečiau greitąją. O tos padlos manęs vežti nenori, atseit temperatūros nėra. Ir davė velnių, kurių galų jau sirgdama nulėkiau to MRT darytis. Liepė gerti 4 l vandens ???? Aš kas, jų manymu ? Gaisrinės žarna ? pro vieną galą siurbti, pro kitą pilti ??? Suleido vaistų nuo pykinimo. Bet tai negelbėjo. Trečiadienį važiavau į polikliniką, ten tik vaistų prirašė kokių tai paprastų. Nulėkiau į privačią Kraujo lašą, ten tyrimus pridaviau. Bet atsakymas, kas tai, bus tik antradienį.
Gerai, kad šiandien jau atsigavau, po truputį čiaupai užsisuka.
Žodžiu, išgėriau visai nemažai rūsio atsargų. Pomidorų ir obuolių sulčių.
Geras dalykas - minus penki kilai.
Kažin, gal verta dar kelis kartus pakartoti ?
Atsakyti
IK, gerai, kad jau lengviau. Po MRT ir reikia gert vandens daugiau. Blogai, kad operacija nusikėlė, prasidės darbai, sunkiau bus saugotis. Nu kažkaip susidėliosi. Maniškis irgi su pakabintu balvonu ant rankos darėsi MRT, didelis žmogus, vos tilpo biggrin.gif
Net patikrinau, ar tikrai Ingridai vakaras ryte biggrin.gif
Atsakyti
Ale tikrai Liniuk,vakaras ryte. ax.gif Jau tiu tiu visai čia man. mirksiukas.gif Čia gal man tabletės miego dar veikia ryte?
Kaip gerai psichiatras kur išrašė tabletes,veikia.Po pusę tabletės ryte ir vakare geriu,miegu be jokių nubudinėjimų.Vieną vakarą pamiršau išgerti,tingėjau keltis,galvoju ai apseisiu ir nubudinėjau naktį. tongue.gif Gaila į pabaigą jau vaistai,bet sakė šeimos gydytoja jau galės išrašyti,leidimas duotas.
Aš irgi tą patį pagalvojau,IK,kaip tu iškenėsi darbymetį po operacijos?Sveik,dabar svarbiausiai. 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau tą stebuklingą ramentą iWalk. Kur pasidedi sulenktą koją ant tokio paminkštinimo, prie šlaunies prisitvirtini diržais ir žygiuoji sau. Rankos laisvos. Parduotuvėje pritaikė, išbandžiau. Tai gerai, kad marmūzės nesusigurinau ir lentynų neišvarčiau. O pasižiūrėjau intike filmuką apie jį, ten merga pasišvilpaudama vedžioja šunį ir eina vos ne šokio žingsniu.
Bet pardavėja sakė, kad reikia kelias dienas mokytis vaikščioti.
Atsakyti
Pažiūrėjau, kas per stebuklas smile.gif Matyt, priprasi.
Aš naktimis labai prabudinėju. 4 ar 5 kartai pastoviai. Nes ir šuo retai kurią naktį nesiprašo lauk, maniškis niekad negirdi, kaip ji prašosi biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
IK laikykis, o kaip ta MRT ?

Sveikos wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Lyžuka, ačiū, pasveikau.
MRT nieko nerado.
Šiandien atvažiavo dukra ir kirpome šunį. Tiksliau, ji kirpo, nes ruošiasi tai profesijai ir jau neblogai sekasi. Aš tik laikiau ir pilvą kasiau. Atrodo, viską sušlavėme, bet vis vien koks gaurų kuokštelis vis išlenda. Reikės rytoj paleisti Ksiome, tegul pavažinėja.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka


Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Nors už lango dar žiema bet lai širdyse pavasaris bus smile.gif

Tai su ta moterų dienele jus visas wub.gif
Atsakyti