Saule, Ingridele
man tai labai patiko Kroatijoj. Nusiveda prie virtuves akvariumo, pats issirenki zuvi, kuria nori kad iskeptu
Labas
Labas rytas.
Po pietų ir čia saulė pasirodė.Ale sutingau grožėjausi per langą.
Sūnus vakare užėjo į svečius,nudegęs,matosi,tik jis pas mane labai baltos odos,sakė iš karto puola visokios papilomos nuo saulės.
QUOTE(IngridaB @ 2023 02 27, 13:33)
Marti-stilistė.
Tai kad pas indus irgi ankšta labai.
Mama sako pas mus namie saulė,sostinėje pagailėta.
Tai kad pas indus irgi ankšta labai.
Mama sako pas mus namie saulė,sostinėje pagailėta.
mes lauke vasarą sedejom tai nesijaute to ankštumo
Kas blynu nevalget prisipažinkit p tai pas mus ryte visi -11
Lyzuka, jauciuosi labai kalta, kad blynu nevalgiau
Labas
Labas
Labas rytas.
Valgiau blynus,gal ne tiek riebiai?
Ir aš blynų nevalgiau, vengiu miltiniu, dabar Biržų nesaldintą duoną atradau, yra cukraus, bet minimaliai, nuo kitų skrandį griaužia. Nedaug jos užsako, bet vis spėju kepaliuką nugriebt.
Šį kartą net trys išeiginės, dirbsiu penktadienį ir šeštadienį.
Nauja porininkė duodasi po kioską, viską tikrina. Ai, sakiau, jai 72 m. eina. Ale turi sveikatos Viską man išmals, nes buvau sudėjusi pagal galiojimus, ką reikia greičiau parduoti. Netikiu, kad ją ilgai čia laikys, pjaunasi su pirkėjais, reikia, nereikia, paskui tie skundžiasi, kad ji taip ir anaip sakė. Mano pirkėjos daugiausia babusės kaip ir aš senos. Jauni tik transporto bilietų užsuka. Noriu iki lapričio ištvert, paskum į darbo biržą.
Šį kartą net trys išeiginės, dirbsiu penktadienį ir šeštadienį.
Nauja porininkė duodasi po kioską, viską tikrina. Ai, sakiau, jai 72 m. eina. Ale turi sveikatos Viską man išmals, nes buvau sudėjusi pagal galiojimus, ką reikia greičiau parduoti. Netikiu, kad ją ilgai čia laikys, pjaunasi su pirkėjais, reikia, nereikia, paskui tie skundžiasi, kad ji taip ir anaip sakė. Mano pirkėjos daugiausia babusės kaip ir aš senos. Jauni tik transporto bilietų užsuka. Noriu iki lapričio ištvert, paskum į darbo biržą.
Nu prašom , gerai tik kad bus ant ko blogus orus nurašyt
Labas rytas.
Iš Kaimo, kaip operacija. Tikiuos, dar nalakstai koridoriais? Sveikatos tau
Labas rytas.
Jo,IK,kaip jautiesi?
Labas vakaras.
IK,kaip Tau?