Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(IngridaB @ 2023 02 23, 22:06)
IK,vynuogių gavai actui?
O mane vaikai nusivežė į indų restoraną,paprastas vakaras,o pilna žmonių,nėra tuščių staliukų,gerai žmonės gyvena,tai ne provincija. mirksiukas.gif
Sapniuk,iš LT grįžęs parsivežė?Sveikatos.Dukra su pusženčiu prasirgo virusu,o marti su sūnumi nuskrido į Gran Kanariją,pusiau sirgdami,geras oras viską pataisė.Sakė geriau negali bebūti +20,pilna lietuvių . bigsmile.gif

taip is Kaumo.

Mes, kai megeai po kavines vaiksciot, tai pas mus taip pat pilnos kavines, apie savaitgalius net nesneku. Pries uzdaryma menesiui Gandralizdy tris kartus vietu nebuvo. Dabar ten laisviau, ir zinau, kodel ten tiek zmoniu,
Atsakyti
https://www.youtube....ficielLithuania
Marti pradėjo yuotube pradėjo vesti laidą. mirksiukas.gif
Šiaip rengia žmones,parenka stilius,duoda patarimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 23 vasario 2023 - 21:52
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Gandralizdis pas mus populiarus.Kodėl dabar vietų daugiau,Sapniuk?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 24 vasario 2023 - 06:24
Labas

del vietu nezinau, al taip pataikom nuvaiuot. Maistas labai skanus, porcijos dideles, pasirinkimas milziniskas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš jau po tryjų pamainų, kojas ilsinu. Šį kartą lengviau ištvėriau, gal įprasiu. Nuo pirkėjos gavau dovanų knygą. Visos kolegės stebisi ir netiki, kad pirkėjai mane lepina, tai kavutės nuperka, tai kokį skanėstuką iš kepyklėlės.
Vienas diedas tik erzina, vis klausia, kaip apetitas, čia į mano apkūnumą.
Dabar trys dienelės laisvos.
Nepamenu kada paskutinį kartą buvau kavinukėje, nors reiks kada paimt išdryst ir nupirkt išsinešimui picą. Prie darbo net trys skirtingos picerijos. Ne kažką jos ten ir kainuoja.
Labai norėčiau pasišildyti Turkijos saulėje, pasimaudyti šiltose jūros bangose..., ak... ax.gif
Atsakyti
Ingrida, tavo marčios super šukuosena. Net pavydu.
Vynuogių pasiūlė pusę tonos. Nežinau kiek draugė pasikrovė ir išsivežė, ji ir man paraugs. Tik paskui darys iš vyno Balsamico actą.
Kai tik nuvažiuoju pas ją, vis prideda visokių skanėstų. Turi konservavimo cechelį ir savo gaminių liniją. Aš pas ją pagarboje, esu tas jos "spyris į užpakalį" biggrin.gif

Kavinėse nervuoja, kad reikia laukti. Kaifas, kad nereikia indų plauti. Todėl dažnai paskambinu, užsakau išsinešimui ir pravažiuodama pasiimu. Laikas susitaupo ir gaminti nereikia. Vaikis aplamai vakarienės beveik niekada namuose nevalgo. Kur nors mieste, tai picą, tai WokIn ką pasiima.
Atsakyti

Labas rytas.
Oi marčios plaukai iš savę garbanojasi.Kokie gražūs anūkai būtų,o kaip nėra taip nėra.Kažin ar bus bent vienas? mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar augalų į akvą atnešė, eisiu sodinti, Kažkaip man su jais nelabai sekasi, nunyksta, nors ir įrengtas akva normaliai. Reiktų COdu pajungti, bet tam nėra jėgų ir supratimo, kaip su juo ten jungti. Su katyte lovoje gulėti paprasčiau biggrin.gif
Panašu, kad peršalau, vos iškalbu ir kosėt pradėjau, plius cukrus sukilo.
Nu tas cukrus pas mane, užtenka ant manęs parėkaut ir iškart reaguoja. Šį kartą porininkė pasireiškė. Baigėsi ramybė, Labai lengva, pasiunti į balso paštą ir lai ten leidžia putas, vistiek mano telefas balso žinučių netransliuoja arba aš nemoku jų klausyti.
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 02 23, 21:50)
https://www.youtube....ficielLithuania
Marti pradėjo yuotube pradėjo vesti laidą. mirksiukas.gif
Šiaip rengia žmones,parenka stilius,duoda patarimus.

o tai ji aktorė? smile.gif

Sveikos smile.gif

as irgi megstu kavines o dar labiau kitokio nei lietuviškas maistas restoranus išbandyti kas kart vis kitos šalies, nors ten tos šalies tiek ir tebuna patiekalu ale nors pavadinimas bigsmile.gif
prieš naujus nusivede sunus i gruzinu vilniaus senamiestyje , o dabar neseniai armenu buvom, abu patiko, indų tam kur prie ged prospekto irgi patiko, nors pats indu maistas nea, labai jau viskas pas juos tuose padažuose plaukia... mirksiukas.gif . Aplamai kaip IK rašo vien del bliudo atnešimo ir ju užmiršimo pakilus verta eiti biggrin.gif, arba del vaizdo, gal kuri esate buvus valdovu soduose, jei ne vasara butinai velu vakara kai jau sutemsta nueikite, maistas nieko ypatingo bet apšviestos pilies vaizdas iš gana arti vertas milijono mirksiukas.gif

ai dar prisiminiau man erdve butina, nes buvom kažkokiam porancuzu, maistas geras, bet jau ankštumas nenusakomas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 27 vasario 2023 - 08:01
Marti-stilistė.
Tai kad pas indus irgi ankšta labai. ax.gif
Mama sako pas mus namie saulė,sostinėje pagailėta. mirksiukas.gif
Atsakyti