Labas rytas.
Sveikos mergaitės
Su praėjusiomis ir atejanančiomis šventėmis Užgavėnės Rumšiškese ne kokios buvo, vėjuotos labai , mus ant blynu patrauke kazkodel visa savaitgali tai širdeles, tai vaflių formos kepiau gal labai jau ta žiema pabodo
Su praėjusiomis ir atejanančiomis šventėmis Užgavėnės Rumšiškese ne kokios buvo, vėjuotos labai , mus ant blynu patrauke kazkodel visa savaitgali tai širdeles, tai vaflių formos kepiau gal labai jau ta žiema pabodo
Tik pagyriau orą ir prasidėjo...snygis. Blogai žiemą vijot
Išleidau vyra apsipirkti maisto, tris valandos ramiakas, Man išeina pigiau, kai jį siunčiu, o tai aš prisiperku ko reikia ir nereikia, bile su akcija, paskui voliojasi penki šampūnai ir šiap visoks šlamštas. Nors ir sena ir praktikos turiu, bet vistiek neatsilaikau prieš visokius, gal reiks.
Kokius veido kremus naudojate? Aš pagrinde drėkunančius. Žiūriu, jau ant dugno. Sakau, gal kokį geresnį nusipirkt?
Išleidau vyra apsipirkti maisto, tris valandos ramiakas, Man išeina pigiau, kai jį siunčiu, o tai aš prisiperku ko reikia ir nereikia, bile su akcija, paskui voliojasi penki šampūnai ir šiap visoks šlamštas. Nors ir sena ir praktikos turiu, bet vistiek neatsilaikau prieš visokius, gal reiks.
Kokius veido kremus naudojate? Aš pagrinde drėkunančius. Žiūriu, jau ant dugno. Sakau, gal kokį geresnį nusipirkt?
Sėdžiu prie popierizmų visokių, pro langą į pūgą spoksau.
Meri, ale tu turi kantrybės su cikais. Man tai toks augalas - vėžlys. Nors Nicoje mačiau cikų, kurių kamienai po 2 m aukščio. Pasiteiravau, tai sakė, kad tokie užauga per 60 metų. Ir kas gražiausia- jie iš apačios dar turi atžalas.
Kremus naudoju tokius, kokius gaunu dovanų. Šiaip man patinka riebesni.
Meri, ale tu turi kantrybės su cikais. Man tai toks augalas - vėžlys. Nors Nicoje mačiau cikų, kurių kamienai po 2 m aukščio. Pasiteiravau, tai sakė, kad tokie užauga per 60 metų. Ir kas gražiausia- jie iš apačios dar turi atžalas.
Labas rytas.
Tai bent cikas. Aš saviškį palikau lauke numirti,niekaip neišnaikinau parazitų.
QUOTE(Merii @ 2023 02 20, 12:20)
Tik pagyriau orą ir prasidėjo...snygis. Blogai žiemą vijot
kad dar tik šiandien vysim, bet matyt žiema pati išsigalndo, kad per naktį nei ženklo neliko
Meri, va kokius, čia gal tau nelygis bus bet man tinka ir patinka
QUOTE(Iš Kaimo @ 2023 02 20, 21:53)
Sėdžiu prie popierizmų visokių, pro langą į pūgą spoksau.
reikejo tyliai ramiai ta atželėlę nusilaužti
Labas rytas.
Pas mane irgi daugiausia dovanoja kremus,drėkinančius,sesuo va parvežė visą rinkinį iš Bulgarijos,rožiu vandeniu kvepia,tradicinis,marti padovanojo kalėdoms didelę dėžutę,tai kad aš prisimenu tik nusimaudžius pasitepti,kai jau traukia odą.
Buvau gavusi dovanų su pušies spyglių aliejumi, ar kaip ten skamba. Nuostabus kremukas. Bet dabar nerandu, kas jį gamina. Gal kokia super maža įmonėlė.
Labas rytas.
IK,gavote antradienį?
Ką turėjome gauti ? Kasdien kažką gaunu Pas mus prekės paštu non stop eina.
Miego liga užpuolė. Pasižiūriu pro langą ir vėl miegu.
Miego liga užpuolė. Pasižiūriu pro langą ir vėl miegu.
Labas
as snd. buvau kirpykloj Kupisky, nukirpo, padaze, dabar i zmogu panasi, o ne i laume.
Kur musu Jurginelis dingo, visai prapuole.
Mano vaikis i Kopenhaga grizo su corona, visa savaite namie sedi, bet is namu dirba.
as snd. buvau kirpykloj Kupisky, nukirpo, padaze, dabar i zmogu panasi, o ne i laume.
Kur musu Jurginelis dingo, visai prapuole.
Mano vaikis i Kopenhaga grizo su corona, visa savaite namie sedi, bet is namu dirba.
IK,vynuogių gavai actui?
O mane vaikai nusivežė į indų restoraną,paprastas vakaras,o pilna žmonių,nėra tuščių staliukų,gerai žmonės gyvena,tai ne provincija.
Sapniuk,iš LT grįžęs parsivežė?Sveikatos.Dukra su pusženčiu prasirgo virusu,o marti su sūnumi nuskrido į Gran Kanariją,pusiau sirgdami,geras oras viską pataisė.Sakė geriau negali bebūti +20,pilna lietuvių .
O mane vaikai nusivežė į indų restoraną,paprastas vakaras,o pilna žmonių,nėra tuščių staliukų,gerai žmonės gyvena,tai ne provincija.
Sapniuk,iš LT grįžęs parsivežė?Sveikatos.Dukra su pusženčiu prasirgo virusu,o marti su sūnumi nuskrido į Gran Kanariją,pusiau sirgdami,geras oras viską pataisė.Sakė geriau negali bebūti +20,pilna lietuvių .