Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2023 02 12, 15:55)

O šiaip - yra augalai, kurie atrodys visada gerai. Iš krūmų: rožės ir hortenzijos. Prie jų gerai miskantai. Iš žolinių augalų - alūnės ir melsvės, katžolės, šalavijai. Papildyti gali kokiu vilkdalgiu ar vienadiene. Nors šitos - daug vietos turintiems žmonėms.
Jokių ten akmenynų, alpinariumų. Žodžiu, principas toks : mažiau yra daugiau.

dėl rožių drisčiau nesitikti, na grazu, prabangu ir t.t. smile.gif bet va užeina kaip pernai mano kanadietiškai kazkokia zaraza. lyg išsprogo, poto apnyko, nzn ar šiemet atsigaus, tas pats su lady of shalot, norejau pasisodint ju visa aleja, tai viena iš 10tik klesti o jau kitos kokios nupiepę, verciu kalt substratui kurio negailedama pirmaišiau į tą dirvą ir mulčiui gal per daug užrugštino? Užtat chrizantemos šluotelines puošmena super o jei dar i tarpus leliju baltų wub.gif na bet čia kiek vienam savo mirksiukas.gif

QUOTE(IngridaB @ 2023 02 13, 06:23)

Labas rytas.
Meri,skaičiuok pradžioje namuko aplinkai tvarkyti buvome pasikvietę apželdintoją,visas gerbuvis,drenažas,kainuotų aras-3 tūkstančiai,pas mus kažkur 10 arų,skaičiuok. bigsmile.gif

kaip ir būsto įrengimui jau kaina ima už kv.m. dabar mirksiukas.gif
mūs kaimynai samde aplinkos dizaineri kazkada dar litais tai iš karto klause kokio varianto nori kukliau ar ne, kuklumas lyg 2 tuks idomesnis 4 , pasirinko kuklesni, nu tai tik tiek galiu pasakyt kad tarpus tarp augalu gerai parinko, vaizdo perpsektyvas kas iš kur matysis, bet jie augalus pirko ne vienu metu tai kol vieni kitus prisivijo pirmi pirkti jau ir išalt, išdziut spejo, o ant kai ko pinigu pagailejo tai mano galva ten pinigai į balą, jei turi pinigu projektui, turėk ir augalams biggrin.gif
Atsakyti
Su Meilės diena 4u.gif
Būkim mylimos 4u.gif Aš tikrai Jus visas myliu, Jūs man labai reikalingos.
Atsakyti
Ačiū vasarema ir Tave, va tau berniuką siunčiam tongue.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Vajėzau, kokie bernai wub.gif wub.gif wub.gif Duočiau net vardo neklausus. ( tik panašu, kad už dyką neimtų) biggrin.gif
Na, tai būkite mylimos.

Speičius pažįstu. Jei per kokį susirinkimą tėvas prisėda šalia, tai šnekos kaip vandenio , vos spėju viską virškinti. biggrin.gif Pirkau iš jo kada tai superines braškes, paskui šilauoges.

Lyžuka, kažkada su kaimynais kūrėmės. Siūliausi jiems nachaliavu pabraižyti projektėlį. Tai ne, gal per prasta pasirodžiau. Kadangi tuo metu jie uždirbinėjo savo firmoje pasakiškus pinigus, pasisamdė apželdintoją ant savo 60 arų. Sustumdė dirbtinius kalnus, turėjo būti krioklys su tvenkinėliu. Taip ir nepadarė, nes įvyko skyrybos. Apsodino upelio pakrantę, bet dabar matosi, kad labai nevykusiai. Ten tiesinant vagą išverstas raudonas molis, skurdo visus 15 metų augalai. Dabar įsikabino tik lazdynai ir kelios sedulos. Hortenzijos tai susiruošia mirti, tai drėgnesnę vasarą atsigauna. Visokios šilumą mėgstančios pušys užsilenkė, nes ten formuojasi šalčio koridorius. Vienintelė gyvatšakė eglė išbujojo, net man pro aukštą gyvatvorę matosi jos grožis. Na, dar gudobelė Paul Scarlet atsigavo pastaraisiais metais, bet aš tą grožį būčiau sodinusi arčiau
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Su švente ir čia Visas.
Vėliava ant spintos dėžutėje jau keli metai,koto neturime. bigsmile.gif Bet ir kotas kainuoja trigubai brangiau nei veliava. ax.gif
Atsakyti
lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif Su svente.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Taip pasiilgau pavasario. Na, dar kelias savaitės prasilaikyti.
Dabar MB beveik laisvas, šiemet jokio rimto traktorių ardymo nėra. Daviau namie viską remontuoti. Vakar suremontavo mano siuvimo mašiną. Šiandien kaitlentę ardo. Antrą kartą per 15 metų perdega vienas blynas. Gavo naują, išmėsinėjo visą ir keičia.
Dar numačiusi jam sandėliuke dvi lentynas padaryti, vieną lentynėlę virš gartraukio, vienodus šviestuvus visoms vonioms supirkau, tegul pakeičia. Nelaikysiu gi dyko ir gerai šeriamo. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Po visų audrų, saulėta diena, vienas kitas debesėlis.
Kitą savaitę trys dienos po dvylika valandų iš eilės, bože bože... Pirkėjų nėra, vienas kitas, bus katorga. Jau šeštadienį vos nesudurnavojau. Visi rėkia, kioskai uždaryti, bet kur tie pirkėjai??? Jau pas mus kai kurių prekių kainos mažesnės nei prekybcentriuose.
Su katyte laukiam Svajonių sodų bigsmile.gif
Šiaip tai pasidžiaugsiu, mano cykas net tris naujas šakas išleido, pamenat, čia tas varguolis iš iš ankstesnio darbo iš šiukšlinės ištrauktas, buvo nušaldytas. Dar turiu maksiminį, pradžioj buvo gražus, bet vargo vargo, gal vasarą pabuvęs lauke, atsigaus. Man patinka palmytės. Būtų vietos, auginčiau iki lubų, tikra biggrin.gif Tai va, reiks tą maksiminį traukt iš vazono ir keist žemę, matyt, netinka mano sąlygoms.
Atsakyti