Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Lady Dy @ 2017 03 11, 12:01)
Labuka
Rado tą pacankę,kitą dieną,matyt mergai panižo ir išlėkė pasikasyt
O tos nužudytosios tėvai paprasti,mama mokytoja pradinukų,tėvas santechnikas,iš kur pas juos milijonai
Manau viskas slypi giliau,ne mašina reikalinga buvo

tai berno tevas kazkokia statybu imone prilaiko ax.gif
nu cigonai vagys, bet, kad masinos nepaimam tai mergike nuzudom. Na kazkaip nesirisa. Kam prie vagystes dar papildoma straipsni ant savu galvu uzsidet. blink.gif Nu nuvezei giliau i miska, paleidai, kol iseis - daug laiko praeis.
Nebent jie visi ja....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 11 kovo 2017 - 11:55
Pariuk,spiritas,kad būtų laimingi,ne gi gaila ir patrumpėtų gyvenimas......... mirksiukas.gif
Vakar jau iškepiau kondensuoto pieno pyragą.Šiandien gal maskarponės tortą su- maišysiu,sutepsiu sausainius su kremine varške.Na gal dar avižų keksiukus. ax.gif
Rytoj žadu mamą,gal dar sesę su sūnėnu pietų pasikviesti. ax.gif
Šiandien žąsys grįžo dangumi. bigsmile.gif wub.gif
Kaip sunku gauti tikros jautienos,vien karviena.Tai tik vienoje maximoje radome,mažajai per vieną skaičių mažas hemaglobinas,bet po pms,gal atsistatys.Aš jau dėžę iš Ispanijos granatų paėmiau,bandysime pagerinti.O iš tikrųjų ir mes nevalgome raudonos mėsos visai jau. ax.gif
Atsakyti
Berno tėvas tai jo,stambios įmonės savininkas
O pagauti manau smulkmė,kas užsakė iki tų nedasikas
Pati nesu ištyrus bet sako kad gerai kraują taiso kiviai,tipo daug geležies turi,čia gal Kaimietukė daugiau pasakys
Atsakyti
Man atrodo, kad sąmokslo teorijomis beveik kiekvienas nusikaltimas apipinamas. Bet dažniausiai būna viskas paprasčiau. Pagėrė, parūkė, "patraukė ant žygdarbių", mergina ne vietoje pasipainiojo. Jei ne ji, taip ką nors būtų apiplėšę. O kai sulaiko narkotikų tonomis, tai juk policija giriasi. Dabar irgi nebūtų praleidę progos, jei tik kas nors į tą pusę šviestų.

Mes vėliavą irgi jau po devintos kabinome. Tiesiog laisvadienis, ko nepamiegoti. ax.gif

Gal vakare iškepsiu tų vandučių. Pietums prikepiau kalakutienos su džiovintais pomidorais, pririjo visi, laimingi dabar,

Ingrida, merginai gal kokį špinatų pyragą padaryk.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 11, 14:21)
Ingrida, merginai gal kokį špinatų pyragą padaryk.

Šviežių špinatų į salotas pridėjau.Ačiū IK. 4u.gif
Dabar toks pasirinkimas šviežių daržovių parduotuvėje ir ridikėliai ,juodi pomidorai,agurkai jau švieži,o kiek burokėlių,rukolos,špinatų žoelelės.Ne savos,bet gal greitai bus ir savos. ax.gif Ridikėlių lapelius jau rytoj pjausiu,pipirmetę jau seniai valgome. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 11 kovo 2017 - 15:19
Paskambino vaikis, atvaziuoja vaikis su mergaite arba balandi arba vasara blink.gif
geriau but vasara, nes gal bent viena remonta pradeta pribaigtumem.
Sake ji bijo susitikimo su manim biggrin.gif Jos mama mirus. Sakiau vaikiui, kad pasakytu jog as riuzava ir pukuota, neikasiu.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 03 11, 16:12)
Paskambino vaikis, atvaziuoja vaikis su mergaite arba balandi arba vasara blink.gif
geriau but vasara, nes gal bent viena remonta pradeta pribaigtumem.
Sake ji bijo susitikimo su manim biggrin.gif Jos mama mirus. Sakiau vaikiui, kad pasakytu jog as riuzava ir pukuota, neikasiu.

O man atrodo tu rami ir labai draugiška.Tikrai marčiai įtiksi. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 03 11, 17:14)
O man atrodo tu rami ir labai draugiška.Tikrai marčiai įtiksi. 4u.gif  wub.gif

neturiu tikslo jai itikt biggrin.gif
svarbu ji man itiktu biggrin.gif
bartis nesibarsim, as nemoku kalbos, o ji, jei ir pasius kur nors, nesuprasiu. Tai viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 03 11, 16:24)
neturiu tikslo jai itikt biggrin.gif
svarbu ji man itiktu biggrin.gif
bartis nesibarsim, as nemoku kalbos, o ji, jei ir pasius kur nors, nesuprasiu. Tai viskas gerai.

jei vartos tarpatutinius siuntimo žodžius tikrai suprasi biggrin.gif

Sveikos damutės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 11, 17:26)
jei vartos tarpatutinius siuntimo žodžius tikrai suprasi biggrin.gif

Sveikos damutės smile.gif

as tik rusiskai pasiust galiu. A kokie tarptautiniai? Gal tarptautinius tada reik mokytis. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 03 11, 16:29)
as tik rusiskai pasiust galiu. A kokie tarptautiniai? Gal tarptautinius tada reik mokytis. tongue.gif

Gali nesimokyti. Yra gestas su viduriniuoju pirštu, jei ką. Sakykim, moki gestų kalbą. biggrin.gif
Atsakyti
Manau tuos pačius rusiškus puikiai suprastų, nors jei abejoju gali išbandyt bigsmile.gif
Atsakyti