Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Liniukai, gerai, kad savo miško turite. Galite kada norite malkas gamintis. Skambinausi į girininkiją, duos tik nuo vasario. Pernai nespėjome visko išsivežti, pavasaris atėjo. Būtume šakas smulkias parsitįsę , jas smulkiname ir į katilą. O pavasaris taip greitai ateina. Na, jei ne pavasaris, tai polaidis miške. Koks mėnuo būna, kad nė nosies įkišti, net su traktoriumi.

Užvakar nusipirkau upėtakį. Mažesnių nebuvo, tik 2,5 kg. Vakar kepiau , vos į skardą tilpo jau be galvos ir uodegos. Vakar vakarienei valgėme, šiandien valgėme. Ir dar liko. Gal jau rytoj nešildysiu. Sudėsiu liekanas į indelį, šaldiklin, bus kada žuvienę greitą padaryti.
Atsakyti
Na panos parsivežėme 22 dėžes vynuogių,vyno dar bus.Rytoj tvarkysime,ot darbelio bus.Bus baltas vynas,nes mūsų rausvas su mūsų vynuogėmis. ax.gif
Galvojome Prome cukrus pigiau nusipirkome du pokus,nuvažiuojame į Depą,žymiai pigiau tas pats cukrus. bigsmile.gif
Atsakyti
Miškas gerai, bet jau nebe ta sveikata, kaip anksčiau. Ai, kažkaip, gi nieks negainioja, kiek galim, tiek padarom. Mūsų miške sausa, tik įvažiuot provėžos. Bet normaliai. O ir be nuotykių negalim, tai priekabai tekinį pametam bevažiuojant, tai vakar balkius sukrovėm ir užmiršom suriršti. Aišku, išvirto bevežant ir priekaba šonais biggrin.gif Antrą kartą tą patį dirbom. Va tik šiandien be nuotykių biggrin.gif
Gerai, kad kiek pašalus, bet sniego yra, tai kol įsidirbu, rankos šąla. O darbelio ten ojojoi.
Ingrida, tai pigiai vynuoges gauni, kad vynelį darysit?
Atsakyti
Liniukai 5 kg dėžė - 0.50 centų,šilauogės 1 euras -1 kg,iš Ispanijos.Seniai pažystu žmones,kur prekiauja,kažkaip buvau apleidųsi,dabar vėl atnaujinome draugystę.Pas juos viskas dėžėmis,kai jau neišperka,susirenkame mes. ax.gif
Pas mus tai tikrai nėra sniego,nuo Ukmergės balta iki pat sostinės.IK,tavo gimtinė irgi užsnigta. ax.gif
Atsakyti
Ingrida, tikrai centus kainuoja smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Liniuk,geras oras malkavimui,patinka tokia žiema,švaru,jei dar vėjo nebūtų visą sezoną iš viso,tik lauk pavasario. ax.gif
Atsakyti
Ingrida, šiandien važiavai į Vilnių ? Šeštadienį su broliu kalbėjausi, neminėjo, kad sninga. Nors beveik visą pokalbį praputojo, skųsdamas matininkus. Senojo mūsų sodo pakraščiu brolis kažkada pasodino eglių + liepų gyvatvorę. O tie šmikiai matininkai bando sumatuoti taip, kad eitų tiesiai per gyvatvorę. Už jos pusbrolio žemė, tas parduoda ją. O jeigu nauji šeimininkai nuspręs, kad jiems trukdo, teks kirsti. Brolis siūlo bent porą metrų patraukti ribą, o kitoje vietoje pridėtų ariamos, kol kas abu savininkai sutinka. O matininkai ožiuojasi. blink.gif

Švaru, pas mus jokio sniegelio, truputį pašalo.
Šiandien gan netikėtai padarė nagus. Buvau užsirašiusi vėliau, bet atsirado vietos. Nesuprantu, ko man vis šonai atplyšta, gi dabar nieko nei kapstau, nei raviu.

Rytoj reikės pasodinti į vazonėlius dar tris meilenius. Prieš porą savaičių pasodinti pradėjo leisti žiedynus. Dar vos matosi, kad kalasi , bet juk greitai pasikelia. Dabar nuo lapkričio vis žydi cimbidžiai. Nužydėjo geltonas, dabar rausvas ( o jų žiedynai labai palengva skleidžiasi, garantuotai iki kovo pabaigos žydės). Dar laukia toks gelsvai plytinis. Gal dar vienas susimylės, net nežinau spalvos. Man juos viena draugė tokius pridususius dovanoja. Na, o man, kaip agronomei, tai ir lazda pražysta. biggrin.gif (Čia Meri taip sugalvojo kažkada)

Kažko atidaro gulsčią.

Atsakyti
Labas rytas.
Labai graži spalva žiedų. wub.gif wub.gif
Pirmadienį važiavome į Vilnių,jau buvo prisnigę,balti laukai.Policija atsiuntė šį rytą perspėjimą autostradoje plikšala,vėjas. ax.gif
Atsakyti
Labas

net issiandau ryte, toks telefo zviegimas, pirma karta jis taip. Is sofos matau raudona trikampi ant ekrano blink.gif Pirma mintis, kad karas prasidejo smile.gifO man pas dantiste 9.15 O cia, aplinkelis, pliksala, stiprus soninis veas.
Atsakyti
Netoli mano tėviškės greitkelyje baisi avarija. Uždaryta viena pusė. Paskaičiau, pro kur leidžia dalį eismo. Ko gero, dar blogiau. Abejose keliuose yra stačios įkalnės. Kažin kaip ten bus užvažiavimas. Jau yra žinių, kad ir aplinkiniuose stringa eismas.
Atsakyti
Sapniuk,mb irgi toks žviegimas telefone buvo.Čia gal jie bando?
Man pirmadienį į sostinę,viena bandysiu važiuoti,tikiuosi bus geras oras?
Atrodo laukuose nėra taip baisu? ax.gif Mes malkų eisime papietavę pjauti,Liniukai kompaniją palaikysime. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida, praeita vasara Kupiskio kaimyne telefas istransliavo zinute, kad bus skvalinis vejas. Maniskis tylejo. Cia kazkaip kitaip. Siandien maniskio telefas tylejjo, gal kad is Kupisky registruotas, ir kupiskenams neaktualu tai. Nezinau....
Atsakyti