Migracijos tarnyba gal kažkokį popierių išduotų ? Reikėtų jiems skambinti.
Labas rytas.
Sapniuk,nežinau,Kam tau po tiek metų prisireikė?Sūnui?
Ingrida, taip. Nu bet briedas, isveze i Sibira kaip Lietuvos piliete, o po tiek metu reik irodymo, kad tikrai buvo piliete. Turiu mamos tapatybes kortele, gal notaro tvirtinimo reik ar ko.
Labas
Labas
Labas rytas.
Kuo užsiimate ? Lauke vėjas toks nemalonus. Namuose neįsivaizduoju, kuo užsiimti.
Rytoj reikės užsiimti namų valymu. Visokių nedėvimų rūbų pramėtymu.
Šiandien nuvykau į miestą ir prasimaliau gal tris valandas po parduotuves. Pasižiūrėjau, nuo Kalėdų atsargos aptirpę, nėra iš ko valgyti pasigaminti.
Prisipirkau sluoksniuotos šaldytos tešlos. Bus tingėjimo vakarienėms.
Šiandien mano mažylis pagaliau išsilaikė C ir D kategorijas, teoriją. Liko tik važiavimas, bet jam tai juokas. Jis už vairo nuo 10 metų.
Rytoj reikės užsiimti namų valymu. Visokių nedėvimų rūbų pramėtymu.
Šiandien nuvykau į miestą ir prasimaliau gal tris valandas po parduotuves. Pasižiūrėjau, nuo Kalėdų atsargos aptirpę, nėra iš ko valgyti pasigaminti.
Prisipirkau sluoksniuotos šaldytos tešlos. Bus tingėjimo vakarienėms.
Šiandien mano mažylis pagaliau išsilaikė C ir D kategorijas, teoriją. Liko tik važiavimas, bet jam tai juokas. Jis už vairo nuo 10 metų.
Labas rytas.
Mezgame,rezgame,bandome naujas pynes.
Šaunuolis mažylis, sveikinu IK
O aš šaukiau ir prisišaukiau, vakar mačiau dukriuką su žentu, anūkėlius tik stotelėje matau Tiesiog dukriuko sveikata pašlijus buvo, nenorėjo manęs užkrauti. Ji ne aš, kenčia tyliai.
Nieko neveikiu, aukštas spaudimas, akyse karštos bulvės, toks jausmas. Nežinau, kaip savaitgalis, tai čiuchinuosi, kad galėčiau savaitę išdirbti. Turiu likučio kids silk mocheros, dar nesugalvoju ką daryti. Ką nors sugalvosiu, gal ant galvos juostas.
O aš šaukiau ir prisišaukiau, vakar mačiau dukriuką su žentu, anūkėlius tik stotelėje matau Tiesiog dukriuko sveikata pašlijus buvo, nenorėjo manęs užkrauti. Ji ne aš, kenčia tyliai.
Nieko neveikiu, aukštas spaudimas, akyse karštos bulvės, toks jausmas. Nežinau, kaip savaitgalis, tai čiuchinuosi, kad galėčiau savaitę išdirbti. Turiu likučio kids silk mocheros, dar nesugalvoju ką daryti. Ką nors sugalvosiu, gal ant galvos juostas.
Skalbiamoji diena . Nuo ryto mašina sukasi.
Sėklas persiskaičiavau, sudėliojau , ką pirkti.
Sėklas persiskaičiavau, sudėliojau , ką pirkti.
IK
Mes ka tik gryzom is Anyksciu baseino su pirtelemis, tris valandas plaukioom, kaitinomes. Ne Druskininku SPA, bet neblogai.
Meri, na matai, visai ne tokios priezastys nesimatymo. Viskas bus gerai.
Mes ka tik gryzom is Anyksciu baseino su pirtelemis, tris valandas plaukioom, kaitinomes. Ne Druskininku SPA, bet neblogai.
Meri, na matai, visai ne tokios priezastys nesimatymo. Viskas bus gerai.
Aš bulvių sėklą užsisakiau, pavasarį atveš. Iš sėkluvos agurkų, kopūstų, kitą smulkmę nusipirksiu, kai bus akcija. Arbūzų turiu ilgiems metams.
Maisto prigaminau kelioms dienoms, nes visą dieną miške dirbus, grįžus jau nelabai ką noris daryt
Maisto prigaminau kelioms dienoms, nes visą dieną miške dirbus, grįžus jau nelabai ką noris daryt
Labas rytas.
Liniuk,abu ir darbuojatės?Oras bent kol kas geras.Na ir žiema.
Sapniuk,ale jūs,kad keliaujate,net pavydu,kad ryžtatės tiek keliauti. Šaunuoliai.
As tai iš ligu neišeinu....tarpukalėdy visa prasirgau, o dabar vel tik, paįvairinimui viduriavimas prasidejo , aha apie Elektrenus, aplamai jau nuo musų link Vilniaus lenkį kraštas prasideda, daug kalbančiu lenkiškai, ypač vyresnio amžiaus, jie labiau už lietuvius pamaldus kiek pastebejau yra
jau žiurineju lenkų sklepus, kazkaip užsimaniau geliu, pirkau tulpiu pora puokščiu ,ale greit kai kambariuose šilta nuzydejo , reikejo geriau tu smulkiažiedziu gvazdikeliu gal
jau žiurineju lenkų sklepus, kazkaip užsimaniau geliu, pirkau tulpiu pora puokščiu ,ale greit kai kambariuose šilta nuzydejo , reikejo geriau tu smulkiažiedziu gvazdikeliu gal