Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Ačiū Ingrida, bet mane centras Lietuvos kitur nusikėles tongue.gif tarp didmiesčių Vilnius Kaunas kursuoju aš tik, Panevežyje aplamai karta gyvenime tik buvau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2023 01 17, 10:48)
Ačiū Ingrida, bet mane centras Lietuvos kitur nusikėles tongue.gif tarp didmiesčių Vilnius Kaunas kursuoju aš tik, Panevežyje aplamai karta gyvenime tik buvau  bigsmile.gif

Na tokiam mieste tik karta tebuta. Reik antro karto. Va as ALESNYKU KAIME KOKIUS PENKIS KARTUS BUVAU, TEN LYG JUSU RAonas, palei vievi.

Labas

oi, kad primakalavau, bet nebetaisysiu rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Oi Lyžula planuok kelionę su šeimyna pas mus kai atšils.p rodytume mūsų miestą,Liniukas gal galėtų?Jurgitėlė iš viso dingo? blink.gif Jei būsime gyvi,tikrai lauksime,tokio miesto neaplankyti ir mūsų? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2023 01 17, 14:57)
Na tokiam mieste tik karta tebuta. Reik antro karto. Va as ALESNYKU KAIME KOKIUS PENKIS KARTUS BUVAU, TEN LYG JUSU RAonas, palei vievi.

Labas

oi, kad primakalavau, bet nebetaisysiu rolleyes.gif

Elektrenu savivaldybe ten, bet jeigu per Jonava vaziavot tai tik apie 7 km nuo mano namu ir kodel nebuvo pranešta iš anksto? tongue.gif Kita karta įsvečius prašom užsukti wub.gif

QUOTE(IngridaB @ 2023 01 18, 08:39)

Oi Lyžula planuok kelionę su šeimyna pas mus kai atšils.p rodytume mūsų miestą,Liniukas gal galėtų?Jurgitėlė iš viso dingo? blink.gif Jei būsime gyvi,tikrai lauksime,tokio miesto neaplankyti ir mūsų? blink.gif

tai va kad namisėda esu apart savo kiemo nosies nekišu niekur nebent vaikai kur prievarta beveik išveza ir tai visokiu audziu minciu tada kaip išsisukti tongue.gif
Atsakyti
Ingrida 4u.gif Jau baliui kvieti? biggrin.gif
Šiandien važiavom į mišką, pilna privirtę eglių, reiks ilgai ir nuobodžiai darbuotis. O jau atpratusi nuo tokios mankštos, nugarą skauda, SENATVĖ biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Pas mus reikia važiuoti, kai įjungia Senvagėje fontanus ir būtinai šeštadienį ir būtinai vakare.
Kartais atrodo, kad jau visa Lietuva matė, bet vis tiek kojų mindymas.

Liniukai, gerai, kad priminei. Reikės rytoj į girininkiją skambinti dėl malkų.

Vakar buvau pas ortopedą, geležnių sąnarių nereikės. ax.gif
Šiandien kitas ortopedas ištraukė vandenį iš kelio, buvo virš puslitrio. Nespėjau nė išsigąsti. Greitas darbas, kažkas pokštelėjo. O jis sako: viskas, čia šampaną iššovėme. biggrin.gif Pripuolusi slaugytoja viską aplink šluosto, matyt , gerai šovė. Kažko trūksta dabar toje vietoje.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Liniuk,kviečiu. 4u.gif 4u.gif
IK,gėda net prisipažinti,nematę dar fontanų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 01 19, 09:06)

Liniuk,kviečiu. 4u.gif  4u.gif
IK,gėda net prisipažinti,nematę dar fontanų. ax.gif

na va o dar manimi stebitės kad Panevežio nemačius biggrin.gif
Atsakyti
as ir Paneveziio fontanu nemacius rolleyes.gif

Lyzuka, Alesnyku kaimas buvo seniai, studiju laikais. Grupioke is ten buvo. Pirma kart vaziavom per sv. Kucias. Tai mus tris aukstaites labai nustebino, kad drauge atsiklaupus skaito kazka is Svento rasto, o mes su jos tevais ir brokiu irgi ant keliu ax.gif Pas mus taip nebudavo. Ju seima gal sulenkeje lietuviai, nes pavardes lietuviskos. Drauge su tevais lenkiskai snekedavo, o mes nieko nesuprasdavom ax.gif
Atsakyti
Sapniau, tuose kraštuose labai daug lenkiškai kalbančių. Bet jie laiko save lietuviais ir tik lietuviais. Aš irgi augau dvikalbėje šeimoje ir greičiausiai pradėjau kalbėti iš karto dviem kalbomis. Tiesiog neatsimenu. Viena močiutė melsdavosi lenkiškai, o kalbėjo lietuviškai.
Arba kaimais . Vienas kaimas kalba lenkiškai, už pusės kilometro esantis - lietuviškai. Tai nueini pas vienus vaikus pažaisti - kalbi lenkiškai, susirenka visa chebra kitame kieme - kalbame lietuviškai.
Pagaliau jei šeimoje bent vienas kilęs iš šlėktų, bus kalbama lenkiškai, bet pabrėžiant - kad jie lietuviška šlėkta."Šliachta" , kaip sakydavo pas mus.
Atsakyti
sutinku IK/ ateidavo grupiokes draues, mes nueidavom, tai jvisa aunimas lietuviskai snekedavo ax.gif
Atsakyti
merigukai, dabar toks rimtas klausimas. Kaip, kokiu budu man irodyti, pateikti istagiai, kad mano a.a. mama buvo Lietuvos R.piIiete. Ir to praso labai rimta institucija.
Atsakyti