Labas
Meri, per kiek laiko nusipurtei tuos 5 kg.
QUOTE(Merii @ 2023 01 15, 11:33)
Sapniuk, sunkiai, per menesi minus vienas kg. Užauginti geriau sekėsi.
Reikia žuvis košti, bet negaliu niekaip prisiversti, gal praleisiu.
Reikia žuvis košti, bet negaliu niekaip prisiversti, gal praleisiu.
vis i minusa
ziuriu su zuvimis tau daug rupesciu, daugiau, nei man su katinais. Tie paede ir kriokia
vistik pakeičiau trečdalį akvos vandens, nors spaudimas sukilęs, bet nėra ką daryti, jos juk nekaltos, o ir praeitą savaitę rodos netvarkiau. Stiklai ruduoja, jei tik uždelsiu, paskum labai sunku su banko kortele nugramdyti.
Su katinu nagai ir kaltūnai, daugiau ėst paduoti, vakar išpešiojau. Bet gerai, turiu nors su kuom pasikalbėti, pamyluoti, ką aš be jos daryčiau. Ji ne rankinė pas mane, nemėgsta būti liečiama, bet moka bučiuotis ir visada šalia. Mano juodas debesėlis Prisakiau konservų, kol neišbrangę. Gi panevėžietė mano mažiukė kaip ir mano draugytės
Su katinu nagai ir kaltūnai, daugiau ėst paduoti, vakar išpešiojau. Bet gerai, turiu nors su kuom pasikalbėti, pamyluoti, ką aš be jos daryčiau. Ji ne rankinė pas mane, nemėgsta būti liečiama, bet moka bučiuotis ir visada šalia. Mano juodas debesėlis Prisakiau konservų, kol neišbrangę. Gi panevėžietė mano mažiukė kaip ir mano draugytės
Kad matytumėte mano kaimynų katiną,atšėrėme,kailis blizga,tik vėl morcius,atėjo perkastu kaklu. Girdėjau katinus rėkiant.
IK,padarėme ananasų-apelsinų vyną,pavasariop,apsigydome,darome degustaciją?Sapniuką prigriebsime pagaliau? Labai gražus ,skaidrus šaltalankio noksta,sedulos drumstas,slyvų kaip šokoladas spalva bresta.
IK,padarėme ananasų-apelsinų vyną,pavasariop,apsigydome,darome degustaciją?Sapniuką prigriebsime pagaliau? Labai gražus ,skaidrus šaltalankio noksta,sedulos drumstas,slyvų kaip šokoladas spalva bresta.
Kokia pagunda... Imgrida, nuo kada augini apelsinus ????
QUOTE(Iš Kaimo @ 2023 01 15, 20:46)
Kokia pagunda... Imgrida, nuo kada augini apelsinus ????
Tu nežinojai?
Pas mane ir ananasų alėja.
QUOTE(IngridaB @ 2023 01 15, 22:13)
ir apelsinu giraite
Labas rytas.
Tai aš čia tokia kaimietė atsilupusi. Pas mane tik pušų žaliatvorė.
Teks iš kankorėžių kokią samanę varvinti.
Teks iš kankorėžių kokią samanę varvinti.
QUOTE(IngridaB @ 2023 01 15, 16:26)
Kad matytumėte mano kaimynų katiną,atšėrėme,kailis blizga,tik vėl morcius,atėjo perkastu kaklu. Girdėjau katinus rėkiant.
Oi Ingrida seilė tysta nuo tavo pavadinimu vynų
Labas rytas.
LaukSIU svečiuose,degustacijos.Vistiek po centrinę Lietuvą važinėjate kada nors?O mes gi centre gyvename,visi keliai sueina pas mus?Ar ne taip IK?