Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas

Meri, per kiek laiko nusipurtei tuos 5 kg.
Atsakyti
Sapniuk, sunkiai, per menesi minus vienas kg. Užauginti geriau sekėsi.
Reikia žuvis košti, bet negaliu niekaip prisiversti, gal praleisiu.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2023 01 15, 11:33)
Sapniuk, sunkiai, per menesi minus vienas kg. Užauginti geriau sekėsi.
Reikia žuvis košti, bet negaliu niekaip prisiversti, gal praleisiu.

vis i minusa 4u.gif

ziuriu su zuvimis tau daug rupesciu, daugiau, nei man su katinais. Tie paede ir kriokia ax.gif
Atsakyti
vistik pakeičiau trečdalį akvos vandens, nors spaudimas sukilęs, bet nėra ką daryti, jos juk nekaltos, o ir praeitą savaitę rodos netvarkiau. Stiklai ruduoja, jei tik uždelsiu, paskum labai sunku su banko kortele nugramdyti.
Su katinu nagai ir kaltūnai, daugiau ėst paduoti, vakar išpešiojau. Bet gerai, turiu nors su kuom pasikalbėti, pamyluoti, ką aš be jos daryčiau. Ji ne rankinė pas mane, nemėgsta būti liečiama, bet moka bučiuotis ir visada šalia. Mano juodas debesėlis wub.gif Prisakiau konservų, kol neišbrangę. Gi panevėžietė mano mažiukė kaip ir mano draugytės biggrin.gif
Atsakyti
Kad matytumėte mano kaimynų katiną,atšėrėme,kailis blizga,tik vėl morcius,atėjo perkastu kaklu. blink.gif Girdėjau katinus rėkiant.
IK,padarėme ananasų-apelsinų vyną,pavasariop,apsigydome,darome degustaciją?Sapniuką prigriebsime pagaliau? mirksiukas.gif Labai gražus ,skaidrus šaltalankio noksta,sedulos drumstas,slyvų kaip šokoladas spalva bresta. bigsmile.gif
Atsakyti
Kokia pagunda... Imgrida, nuo kada augini apelsinus ???? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2023 01 15, 20:46)
Kokia pagunda... Imgrida, nuo kada augini apelsinus ???? wub.gif

Tu nežinojai?
Pas mane ir ananasų alėja. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 01 15, 22:13)
Tu nežinojai?
Pas mane ir ananasų alėja. mirksiukas.gif

ir apelsinu giraite wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Tai aš čia tokia kaimietė atsilupusi. Pas mane tik pušų žaliatvorė.
Teks iš kankorėžių kokią samanę varvinti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 01 15, 16:26)
Kad matytumėte mano kaimynų katiną,atšėrėme,kailis blizga,tik vėl morcius,atėjo perkastu kaklu. blink.gif Girdėjau katinus rėkiant.
IK,padarėme ananasų-apelsinų vyną,pavasariop,apsigydome,darome degustaciją?Sapniuką prigriebsime pagaliau? mirksiukas.gif Labai gražus ,skaidrus šaltalankio noksta,sedulos drumstas,slyvų kaip šokoladas spalva bresta. bigsmile.gif

Oi Ingrida seilė tysta nuo tavo pavadinimu vynų wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
LaukSIU svečiuose,degustacijos.Vistiek po centrinę Lietuvą važinėjate kada nors?O mes gi centre gyvename,visi keliai sueina pas mus?Ar ne taip IK? mirksiukas.gif
Atsakyti