Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas rytas

Meri, as galvojau, kad tavo su dukros seima labai geri. Vis rasdavai, kad dukriukas ta ar ta padejo, zenta labai girdavai. Kas turi atsitikti, kad artimiausi zmones santykius susigadina. Mano su sunum santykiai irgi itempti, bet sirdy jis mane vis tiek myli, tikiuosi wub.gif Jis labai kategoriskas, visada jo teisybe, o as visada neteisi.

mano nuomininkai uz menesio issikrausto, labai jau nelaiku.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2023 01 14, 10:39)
Labas rytas

Meri, as galvojau, kad tavo su dukros seima labai geri.

Tai ir nerašau, kad blogi, tiesiog tas nebendravimas žudantis, fb užblokuota, telefas užblokuotas, skype užblokuotas, gal pavargo nuo manęs, nes esu be pozityvo ir amerikoniškos šypsenos, amžinai skausmuose.
Gal ir be reikalo čia parašiau, tiesiog atsitiko gyvenimas, seniai nereikalingi ir senus tėvus reik vežti į mišką.
Skaudi tėvų vaikų santykių tema. O taip smagu būdavo, kai pakviesdavo kavytės... Dabar jau tik prisiminimuose. Trūksta man jos ir jos patarimų unsure.gif
Ir aplamai, kai įteisins eutanaziją, daug įkyrių senų tėvų bus atsikratyta, negalvokit, kad jūs tokios fainos geros, tai tik jūs taip manot, vaikams gali kitaip atrodyti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 14 sausio 2023 - 10:39
Meri,skaudu skaityti. 4u.gif 4u.gif
O tu pirma nenori pasikviesti kavos?Kaip mano mama sako,va giminė nepasikviečia pas save į svečius?O aš tada paklausiu,o tu kvieti? ax.gif Ir baigiasi.
Mes tai niekaip neprisiruošime į svečius pas vaikus,kai kitame mieste gyvena.Man lengviau pas save laukti. mirksiukas.gif
Sapniuk,sunku nuomininkus rasti?Mes dar neradėjome ieškoti,nors remontas padarytas. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 14 sausio 2023 - 11:41
Ingrida, nezinau net ar ieskosim// Ten renovuotas namas, mokesciai mazi, Tegu stovi, dar nuomininkai gali but.....Dabar yveno A bendradarbio sunus su panele.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 01 14, 12:39)
O tu pirma nenori pasikviesti kavos?Kaip mano mama sako,va giminė nepasikviečia pas save į svečius?O aš tada paklausiu,o tu kvieti? ax.gif Ir baigiasi.

taigi rašiau ankstesniame poste, kad esu iš visų pusių užblokuota, tai kokiu būdu pakviesti, ar siūsti laišką, laužtis pro duris? O gal prisegti balionų prie mašinos rankenos?
Prievarta mielas juk nebūsi. Nenori, nereik, sakė psichiatrė.
Aš čia tik tarp kitko parašiau, kai jūs giriates savo bendravimu su vaikais, vienas sapniukas viešai prisipažino, kad santykiai ir jos įtempti.
Gyvena žmonės ir be vaikų ir be jų meilės, ne pasaulio pabaiga. Čia kaip protarpinis badavimas, atėjo ir praeis.
Tarp kitko, man nukrito pilvas, o jau rankų sparneliai, net kraujo spaudimo matavimo aparato rankovę sudėtinga apsupti, kabo. Dar nesisvėriau, bijau. Aiškiai apkūdau.
Labai laukiu pavasario ir jų žiedų, turbūt su amžiumi jis darosi kaskart ypatingesnis.
Ir aplamai, sapnavau, kad krausčiausi į kitą miestą bigsmile.gif
Atsakyti
Aš nieštverčiau pirma eičiau su balta vėliava.Eičiau ir užeičiau į svečius,tortą pasiėmųsi.Netikiu,kad nepriimtų.Meri,mes gi mamos viską atleidžiame,kad ir kokie sunkūs buvo bendravimai.Dukra gi irgi mama turi suprasti. bigsmile.gif
Rytoj sekmadienis,pasiimk pyrago ir keliauk.Netikiu kad nerasi kelio į širdį. 4u.gif
Atsakyti
Ingrida, jei mane visur uzblokuotu, as tikrai su tortu neiciau. Nes po to gali but dar skaudziau.

As buvau gera dukra ir popraste mama unsure.gif Man vaikis gal 10 metu prikaisiojo dabartini vyra, kodel vel istekeau. Del tevo mirties irgi as kalta buvau, nes labai didele itaka jam turejjo mociute, o ypac os pinigai. Dabar lyg reabilituota esu tuo klausimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 01 14, 13:23)
Aš nieštverčiau pirma eičiau su balta vėliava.

000189.gif va taip šitaip biggrin.gif , bet kodėl psichiatrė sako, kad neee, jokiu būdu nelįsti?
Aš jau seniai būčiau nulėkusi, bet ar netektų klemką, kaip senoliai sako, pabučiuoti. Ne taip viskas paprasta. Ji jau pati močiūtė, ir , jei duktė nenorėtų jos matyt?
Bendrai netęskime tos skaudžios temos, matau, jau skaito čia visokios, retai pasirodančios ir amžinai viską žinančios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2023 01 14, 14:00)
000189.gif  va taip šitaip  biggrin.gif  , bet kodėl psichiatrė sako, kad neee, jokiu būdu nelįsti?
Aš jau seniai būčiau nulėkusi, bet ar netektų klemką, kaip senoliai sako, pabučiuoti. Ne taip viskas paprasta. Ji jau pati močiūtė, ir , jei duktė nenorėtų jos matyt?
Bendrai netęskime tos skaudžios temos, matau, jau skaito čia visokios, retai pasirodančios ir amžinai viską žinančios  biggrin.gif

rolleyes.gif būk tu laiminga. 4u.gif
Atsakyti
Meri, neišsprendžiamų problemų nėra. Tik kartais sprendimo būdai būna skausmingi.

Geriau papasakok, kokios dietos laikeisi ?

Buvau šiandien konsultuotis Norway klinikoje dėl kojos. Išlėkiau kaip ant sparnų. Panašu, kad nereikės protezų kišti į kelius. Pasiūlė inovatyvesnį sprendimo būdą. Peršvietė visą nuo klubų iki padų stovinčią. Turiu įgimtą kelių patologiją, kuri dabar pasiuto progresuoti ir sugadino pėdą. Žodžiu, nuo kelių kojos nukrypusios į šonus ir vietoje tiesios ašies sudaro kampą. Pasiūlė sutvarkyti implantais pėdą ir koją per kitą operaciją ištiesinti, o rudenį ir kitą. Negalėsiu vaikščioti 2-3 mėnesius su ta koja. Jau ir datą paskyrė, liuks. Vasaros pradžioje jau galėsiu lakstyti.
Ingrida, galėsiu grybauti wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK,būtinai,bet prisižadi kartu pagrybauti,duok ir man laiko pasveikti.Kad tik aplinkui Tave neiškirstų visų miškų.Tokie grybingi miškai. wub.gif Geras metų laikas pasilopyti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2023 01 14, 17:35)
Geriau papasakok, kokios dietos laikeisi ?
Ingrida, galėsiu grybauti wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Šaunu, kad rado bėdą, neduok d. tie visokie protezai, gerai, jei pasiseka operacija, o jei ne, nedrąsu rizikuoti, aš tai bijau, net dantų negaliu nešioti, mane erzina, o dar tas dantenų trinimas...
Taigis pasisvėriau, ne kažką, po endokrinologės žodžių, kad sveriu ŽIAURIAI daug, penki kg minus, oi, dar daug laukia... Nieko nedarau, beveik jokių saldumų, dviem trim bulvėm apsiriboju, kur man pats apsirijimas, reiktų ir jų vengti, bet vyras valgo ir aš neiškenčiu. Žinokit, labai sunku save suvaldyt. Jokių saldžių gėrimų, ten limonadų, sulčių. Manau, kad ir vaistai prisidėjo, kur ten tiek metų kaupta. Vistiek dviejų nulių dar nepasiekiau.
Atsakyti