Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas rytas

as tik karta pagal programa buvau krūtų, rado kazkokiu kristalu, bet čia sako niekotokio, laukiu vasaros reiks užsiimti savimi kai atšils mirksiukas.gif nes pas mus tokie tyrimai arčiausia kaune yra daromi ....
Atsakyti
Dabar atlikinėju pilną techninę apžiūrą. Šiandien buvau pas endokrinologę, antinksčiai viskas gerai, dar nusprendė patikrinti skydliaukę. Vėl trys vizitai.
Gal ir gerai, per žiemą daug ką apeisiu.
Ingrida, o Afidėjoje galima pasirinkti šeimos gydytoją ? Gal eilės trumpesnės ?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK,man paskyrė,kai užpildžiau prašymą persirašyti.Jauną,tikiuosi dar nesugadinta šeimos gydytoja.Bet apžiūra visai kitokia,nereikia tiek laukti tikrai vizito.Visi šypsosi,mandagūs,tai ne mano senojoje klinikoje,surūgę seselės,atrodo aš joms skolinga,kad čia atėjau.Ir tikrai taip nėr kaip Nemuno poliklinikoje buvu,viena registratorė dirba 4 sustoję kalba. bigsmile.gif Na matysime,priminimai ištisai eina į telefoną,kada pas gydytoją net. blink.gif
Atsakyti
Mano šeimos gydytoja jauna, faina. Nu bet eilės pas ją, bože bože..
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Ateina lietus panašu,nors lauke šilta.Gal salotas,ridikėlius paberti šiltnamyje?
Atsakyti
Ingrida, nėra saulės, kad šiltnamio žemę sušildyti. Nedygs ilgai ir nuobodžiai.
Atsakyti
Aš irgi galvoju, kaip sėti, jei dar žemė kai kur net sušalusi, nes buvau sniego primetusi. Tai dar net ne visai ištirpęs, saulės gi nebuvo visai.
Prikepiai gaidžiukų, voveriukų, grybukų biskvitinių. Ryt vešim anūkui, užsiprašė. Šiandien 7 metai suėjo, bet toks labai dar vaikiškas jis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2023 01 13, 21:36)
Aš irgi galvoju, kaip sėti, jei dar žemė kai kur net sušalusi, nes buvau sniego primetusi. Tai dar net ne visai ištirpęs, saulės gi nebuvo visai.
Prikepiai gaidžiukų, voveriukų, grybukų biskvitinių. Ryt vešim anūkui, užsiprašė. Šiandien 7 metai suėjo, bet toks labai dar vaikiškas jis smile.gif

Liniukai,nori kad jau suaugęs būtų anūkiukas? bigsmile.gif
Tu kaip mano a.a.anyta,laukdavo mano pirmagimio atvažiuojant su grybukais,voveriukais,gaidžiukais. wub.gif Smagu. wub.gif
Atsakyti
Ne, fainas toks, dar ir to mielumo yra, metai kiti ir pasikeis biggrin.gif
Jis toks ne visokius saldumynus valgantis, tai net ir voveriukai skanesni nei grybukai, nesvarbu, kad vienoj keptuvėj kepami biggrin.gif Ir jau jokių glajų nereik biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Šiemet kalėdoms grybukai,voverytės,kaip sūnus sakė idealiai gavosi,biskvitinė tešla.Beveik ir glajaus nereikėjo,voverytes ne visas sutepiau. ax.gif Kaip ir šokoladinis tortas puikiai gavosi,biskvitas idealiai iškepė. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano a.a. baba irgi mums kepdavo grybukus, voveriukus, dar riešutėlius ir visokius ten pyragus wub.gif Deja,man neteko, anųkiukai saldumynų beveik nevalgo, nematau jų nuo balandžio mėnesio, duktė ir pati nesirodo ir jiems uždrausta, Esu bloga močiūtė, ai... Apmaudu, bet yra kaip yra, gal žentas neleidžia, tai taikosi prie jo. Tos amerikoniškos šypsenos, nesuprasi ką galvoja. Psichiatrė sakė nelysti, jei nenori, tai tik praeidama pažiūriu į kiemą, širdis krauju pasruva ir praeinu...
Apturėjau komišką reviziją, kai liko trečdalis prekių nuskanuoti, kompas nulūžo, bijojom ką daryti ir palikom pernakt, ryte aš pamaklinau ir rūpužiokas atsigavo, atsiuntė inventorizacijos sąrašą, blemb, nei šaukti nei rėkti, pusę septynių revizorės tai neprisišauksi, nu vienžo, su nuotykiais, ko pasekoje buvau revizorės išvadinta ožka, dar taip niekas nepravardžiavo, buvo labai nemalonu išgirsti iš administracijos tokį epitetą. Blenmb, pasidariau jautri ir taip mano savivertė žema, iš nevilties norėjos verkti, darė revizija su dviguba norma cukraus kraujyje, jau ir taip buvo silpna ir bloga, dar tie keliai...
Tos revizijos atima labai daug nervų ir sveikatos, po šešias valandas ant kojų ir greičio, dar tie pensininkai kompai sušikti... Laimė, kad kas tris mėnesius, čia buvo pavėluota metinė.
Trūkumų ne kažkiek, į penkiasdešimt eurų tilpsiu. Jau prieš reviziją pradeda kompas persijunginėti pats, sandėliai savo trūkumus mums dalina, kas jei ne pavijonai juos sumokės, bent mes taip įtariam, nes nelogiška, kad tiek išvogtų pirkėjai, kad ir tokius mineralinius ax.gif
Dievas mato, aš nieko iš kiosko dykai neimu, šalia parduotuvė, kur viskas daug pigiau, kam man antkainį mokėti.
Va taip ir gyvenu. Dėkui už sveikinimus wub.gif
Atsakyti