Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Kaip tik šiandien apie sėklas pagalvojau. smile.gif
Žiūriu, jau aplenkėte.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Su Trejų Karalių švente.
IK tai gi metai persimetė į kitą pusę? mirksiukas.gif Laikas jau.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na ir šalta ir namie ir darbe ax.gif
Ktąmet gal daugiau rūšių raganių papirksiu, visai pasiteisino, na gerai dar būtų tvoros segmentus norimus gauti, yra jų, bet reikia iš vartelių serijos lenkiškų.
Gimtadienis praėjo ramiai, be sveikinimų ir linkėjimų, nesistebiu, kai net vaikai neprisimena, starost ne radost, numirčiau, nieks nepasigestų, kokia iš manęs nauda
hmm.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Na na Meri,pražūtų mūsų antros pusės be mūsų? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 01 07, 10:11)
Na na Meri,pražūtų mūsų antros pusės be mūsų? biggrin.gif  biggrin.gif

kaip žmonės sako, nepakeičiamų nėra, yra tik laiku nepakeistų biggrin.gif

Skaitinėju apie kelio sąnario pakeitimą, jau pavargau skausmuose būt. Tepalas, vaistai kiek apmalšina, bet kiek gali taip vargt?

Su stačiatikių Kalėdomis 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Ir teisingai pasinaudotum,Meri dar biuleteniu,tik operuokis,kol ne vasara,darbų nėra sode. 4u.gif
Atsakyti
Merri, tai su tuo poraėjusiu smile.gif Visa ko9 geriausia ir gausiausia smile.gif

Atsakyti
Meri, jungiuosi. Su praėjusiu , sveikatos ir šviesos tau. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Šiandien buvau kelį persišviesti, kitą savaitę einu pas ortopedą, kad į eilę naujam keliui pastatytų. Dar pasiklausiu, gal galima bus kokius metus pratempti leidžiant hialuroną . Na, tos procedūros nepigios, bet gal dar pasitaupyčiau ir bandyti kokią mokamą sąnario atstatymo operaciją. Dabar visokių mandrybių siūloma.

Nenuėjome penktadienį į balių, dukrą nusiunčiau. Tai šeštadienį vis tiek ant likučių naikinimo buvau nuvežta. Prisisiurbiau vyno.. wub.gif wub.gif Sekmadienį dar su dukra pyragėlius parsivežtus sunaikinome.
Atsakyti
Labas

buvau snd. krutu echo. Kol daktare ten vedziojo su tuo aparatu, nieko nekalbedama, tai taip issitempiau ant to tapciano, kad net stuburas islinko rolleyes.gif Cistos, bet pas mane ir inkstuos ju yr, ir kepenyse. Kazkoks cistu komplektas visur.

IK, tai dabar visokiu tu sanariu yr, implantu. Drauge per metus abu klubo sanarius pasikeite, tais geriausiais siuo metu. Reikejo anksciau, nes stuburas prasiklaipe, cia daktaras taip sake. Bet dabar jjauciasi gerai.
Atsakyti
Meri,su praėjusiu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Bet tu paslėpųsi matyt savo gimtadienį?Kaip fb neišmetė?

Sapniuk,man irgi paskyrė pirmą kartą krūtų echoskipiją.Pakeičiau gi šeimos gydytoją,išėjau pagaliau į Affidea.Rytoj vežu ryte tyrimus. mirksiukas.gif
Ik,būtinai tvarkykis savo kelią,kol ne sezonas,BŪTINAI. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti