Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Tai su tais naujais smile.gif wub.gif

Aš irgi į sergančiųjų draugiją, jau savaiė kaip dusina, kosciu , ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
Daug bendraujate aplinkui su žmonėmis?Mažai grūdinatės merginos?Aš va su megztuku per lietų susodinau tulpes,česnakus,tfu tfu......... mirksiukas.gif
Sveikite,Nauji metai juk. 4u.gif
Atsakyti
Bendrauju, nesigrūdinu, nesveikai gyvenu.
Beeeet... Zaraza prie zarazos nekimba tongue.gif

Naujakui sugalvojau tortuką tinginiuką. Buvo likę skanių kūčiukų pirktinių nuo Kalėdų. Ištraukiau iš šaldiklio du indelius šilauogių, indelį grietinėlės su cukraus pudros šaukštu suplakiau. Viską sumaišiau ir į šaldytuvą. Vos nesusimušėme, labai skaniai gavosi.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 01 02, 15:35)
Daug bendraujate aplinkui su žmonėmis?Mažai grūdinatės merginos?Aš va su megztuku per lietų susodinau tulpes,česnakus,tfu tfu......... mirksiukas.gif
Sveikite,Nauji metai juk. 4u.gif

viskas per viduriuką biggrin.gif išsirengus su trumpom rankovem megeja palakstyt žiema po lauka būdavo ir nieko, o čia va neaišku kur ir nuo ko...

QUOTE(Iš Kaimo @ 2023 01 02, 22:49)
Bendrauju, nesigrūdinu, nesveikai gyvenu.
Beeeet... Zaraza prie zarazos nekimba tongue.gif

Naujakui sugalvojau tortuką tinginiuką. Buvo likę skanių kūčiukų pirktinių nuo Kalėdų. Ištraukiau iš šaldiklio du indelius šilauogių, indelį grietinėlės su cukraus pudros šaukštu suplakiau. Viską sumaišiau ir į šaldytuvą. Vos nesusimušėme, labai skaniai gavosi.

ar nebuvo kieti tie kučiukai? nors mes šiemet iš vis kazkokiu be ryšio nusipirkom tik užpili vandeniu ir po 5 min koše jau net formos nelaiko, ne taip kaip seniau reikia mirkint kelias valandas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 03 sausio 2023 - 07:55
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Belieka kepti kūčiukus pačioms? mirksiukas.gif
Atsakyti
Lyžuka, gal tokius labai trapius pirkai kūčiukus? Kandi ir subyra. Pamerkus irgi pasileidžia. Tai nuo grietinėlės suminkštėjo, pats tas.

Nu ką, ateina speigai ?
O man penktadienį balius, žadu pėdinti su bateliais. Gal nesušalsiu, kol nuo mašinos iki kavinės.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2023 01 03, 20:53)
Lyžuka, gal tokius labai trapius pirkai  kūčiukus? Kandi ir subyra. Pamerkus irgi pasileidžia. Tai nuo grietinėlės suminkštėjo, pats tas.

Nu ką, ateina speigai ?
O man penktadienį balius, žadu pėdinti su bateliais. Gal nesušalsiu, kol nuo mašinos iki kavinės.

nu ne trapius , kai sausus valgai atrodo normalusmir ne tuos kur rašo, kad minkšti...ir keliu gamintoju beje, bet matyt sutapo kad abeji kazkokio ideje buvo į tešla mirksiukas.gif
Atsakyti
Dieną išėjau, kelias rožes apkarpiau. Mat jos buvo paliktos, net lapkričio pabaigoje žydėjo. Gal ir gerai, kad nedengtos, gražiai žali stiebai.
Atsakyti
pas mane irgi liko nekirptų, net su lapais po šiai dienai kai kurios stovi....žydejo ilgai kol bnenušalde, na bus kaip bus jau, nebent kada katžoles apsikirpsiu nes nekaip atrodo tie apdžiuvę stagarai prie ivaziavimo mirksiukas.gif ir pelargonijas nukirpsiu, taip ir neinešiau as ju vidun mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 sausio 2023 - 08:54
vartotojo įkelta nuotraukaLabas rytas.
Mano vakar irgi rudbekijos sugulę buvo,levandas apkarpiau,raudonėlį sutvarkiau. ax.gif Bedirbant snigti pradėjo. mirksiukas.gif
Nusipirkau salotų,ridikėlių sėklas. ax.gif
Atsakyti
Priminei Ingridas rudbekijas, mano dalis nukirpta dalis guli,gi sumaišiau daigus kur daugiametes kur vienmetes mirksiukas.gif , lauksiu pavasario dabar kurie krumai gyvybe parodys bigsmile.gif
Atsakyti