Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vaikai išvažinėjo ir man baigėsi šventinis periodas,darbymetis.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Kaip Naujus pasitiksite merginos?
Mes ramiai su mezginiu,prie tv.Būtume važiavė į miestą,bet kitą dieną rezervavę svečiai,tai niekur neišeina labai išvažiuoti,vienus išleidi,kitus priimi. mirksiukas.gif Apseisime ramiai,be fejerverkų,nebent svečiai leistų.O ir amžius ne toks jau,nors mamai tai didelis įvykis fejerverkai. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Tai ką lauksime tų Naujųjų?
Atsakyti
oi laukiam laukiam, mes Naujųjų laukiam ax.gif
gerai, jei su katyte nepramiegosim, bet ne, fejerverkų daužesys neleis.
Mums tai ryt dirbti liepė, bet kokia dura ten ir dirbs, etatingumą sumažino net ir toms, kurios ir taip turėjo pamažintą su invalidumais, taip sakant visas vienodai nuskriaudė, kad tik neduok d. negautume valstybės paskaičiuoto minimumo. Žmonės kalbėjo, kad daug įmonių pamažino valandas, kad tik nemokėt, mat pelnas jiems bus per mažas.
Niu ką, gerų, sveikų, ramių jums Naujųjų metų mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Mes tai namie. Visi potencialūs svečiai vis dar kosėja ar snarglėjasi. Pasikepsiu kokį pyragėlį. Fejerverkų nebus, patausosime piniginę ir gamtą.
Atsakyti
Labas

prigaminau trejopas silkes, baltos misraines, dar kepsiu karpi. Karkos viniotinis nezinau kaip gavosi ax.gif Vista tikriausiai ryt kepsiu.

Su drauge ir jos vyru kaip ir organizavomes i Palanga palekt, bet tikriausiai nebevaziuosim. Na vyras man dabar ant mozolio mina, kad vaziuoam su jais ar be ju.

Visoms sveikatos, daugiau visko uzteks.

Draugytei su sveikata problemos, kai pasake, tai net greitoi pas mane vaziavo. Dabar suprantu, kai a.a. mamyte sakydavo, kad jai sirdies nervai.

nemusa klava kai kuriu raidziu, susidekit wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 31 gruodžio 2022 - 14:59
Labas rytas.
Na Sapniuk,buvote Palangoje?
Nesupratau,pas Tave greitoji?????
Atsakyti
Su Naujais wub.gif

Nebevaziavom, per daug km. nuvaziuot parvaziuot. Gerai ir namie buvo.

Greitoji pas mane buvo, kai Santarose draugei pasake diagnoze ir busima gydyma unsure.gif
Atsakyti
Su Naujaku. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Matyt, ateinantys metai man bus ne triušio, o miegapelės.

Sapniau, bet tu ir reaguoji... blink.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas. Su naujausiais 4u.gif
Tokio naujųjų sutikimo dar nebuvau turėjusi - gulėjau arba šliaužiojau po namus su temperatūra. Pasidariau kovido testą -neigiamas, tikriausiai, gripas, nes skaudėjo viską ir silpnumas, jėgų nėra. Fejerverkų neperkam, visada pasižiūrėdavau bent pro langą, kaip kiti leidžia. Šiais metais nenorėjau jų nei matyti, nei girdėti, gal dėl ligos, bet ties sprogimais pagalvodavau apie kitokius sprogimus, kad tik kitokių sprogimų nebūtų.
Sveikatos, pozityvo ir taikos mums visoms 4u.gif
Atsakyti