Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Ingrida, kaime nakvojai ? Ar sugebėjai ryte išeiti į kiemą ? Pas mus ištisinė čiuožykla.
Atsakyti
Labas rytas.
IK,man gi reikia nuo namo iki namo nueiti.Takeliai nukasti ir apledėję,kaip čiuožykloje. bigsmile.gif MB ir druską pylė,nė velnio nesuveikia,lietus nulyja.Tai nors terasą nugrandė,kad svečiai nepaslystų. blink.gif Pas mus gi šventinis maratonas prasideda,kasdien po parą iki Naujų metų.Na vaikai rezervavo bent kalėdoms,kūčioms.Bet ,man darbymetis vistiek.Liepiau jau velykoms sau rezervuotis,nes jau kovą sakosi,sugalvos kas velykoms užimti. ax.gif
Ne ką geriau mieste,parvažiavome,5 ryto valio grando po langais šaligatvį.Pamiegosi? ax.gif O maisto produktų tai reikėjo.Šiandien prasidės ,grįžus,kepinių puošimas.Vakar dar grybūkų,voveraičių prikepiau,mb duosiu riešutėlius užpildyti,dar meduoliukai liks.MB dar reikia išpilstyti šaltalankio vyną į butelius. mirksiukas.gif
Eglę reikia patiems pasipuošti,pernai vaikai atvažiavę papuošė.Kažin šiemet ar spėsime? mirksiukas.gif
Atsakyti
Dukra šiemet griežtai pareikalavo eglės iki Kūčių nepuošti. Mol, nebus tos Kalėdų dvasios. Gal ir teisi, mažiau spyglių pribyrės.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

visokius nenaudojamus indus, sudetus nežinia kada į dežes lengva ranka išdalinau rudeni kai reikejo palepes atkraustyti del šiltinimo, visokie ten servyziukai vestuviu proga dovanoti kur ejo 6 puodeliai ir t.t. o9t mada buvo durna gavom gal tada kokjius 8 tokius biggrin.gif...žodziu apsivaliau rimtai, o kedes irgi i virtuve pirkom, jau viena spėjo katė su nagais pereit, prideta visokiu joms žaislu, draskykliu, ale ne ant šviežienos panešė... dabar ranksluosčiais sedima dali pridengiau, be ryšio ale gal su laiku galesiu nuimt, apsiramins mirksiukas.gif

ka skanaus iš pyragų kaledoms kepat?

jesia gamina, bet man ju senieji indai gražiau atrode, nebent dabar ne tokie trapus kaip budavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 22 gruodžio 2022 - 08:25
Kalėdoms dėžės riešutukų , meduoliukų,grybūkų,voveryčių ir viską papuošti,nudažyti dabar reikia. ax.gif Šiandien jau reikia sudėti į maišelius ir nuvežti dovanų,per šventes nebus kada. ax.gif
Kalėdinis bresta dar keksiukai bresta,nes liko tešlos.Tai reikės keksiukus papuošti.Šokoladinis tortas tradicinis,dukra rašo,gal becukrį tortą iškepti,sakau na tikrai užteks gal? ax.gif Mielės laukia kūčioms aguonų pyragą išsikepti dar. ax.gif Gat trupininį dar spėsiu?
Karštas- kalakutas,nesugalvoju ką antrai dienai,kd ne daug darbo būtų.Gal plovą?
mažiausiai darbo?Duokite mintį. ax.gif
Atsakyti
As pirmai darysiu suktinukus mesos, jau turiu kalakuto nusipirkus file supjaustyta, tiksliau šeštadieni apkepsiu o paskui beliks tik orkaiteje patroškinti , apie antra nesuku galvos smile.gif silkes tegu pribaigia mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas

kai mes tik dviese, tai bandysiu gamint minimaliai, bet zinau, kad gausis kaip visada.

Kaimietuke, vakar pas tave morku pirkt buvo mano kaimynes sunus. Zinau, nes is jos skolinausi rusio rakta, butu ukio santechnikui ieit, nes keite pas mus vamzdi.Kaimyne sako: A.....siandien nebuvo, nes vaziavo U.....morku pirkt.
Atsakyti
Sapniukai, tai jis prisikrovė pilną bagažinę pašarinių ? Kažkaip vis nepirko jų, iš rudens visi apsirūpino, tai jau ie gęsti pradėjo surinktos.

Man pirmai Kalėdų dienai laukia dvi vištos išsikepti. Šiemet kalakutų neauginau.
Pyragą kepu vienintelį - aguoninį. O daugiau gi svečiai patys atsiveža. Tai nežadu draskytis virtuvėje.
Atsakyti
Ingrida, nu man toks įspūdis, kad maitinsitės vien pyragais biggrin.gif Penkis suskaičiavau be smulkių saldumynų, o mėsiško tik 2. Kad ir koks 20 žmonių, bet gi atsineša kažkas kažką. Ar tau , kad tik kepti biggrin.gif
Aš šiemet sugalvojau napoleoną kept. Lakštus iškepiau, ryt sutepsiu. Iš mėsiško įdarytos vištų kulšys, kepta višta ir kažkiek zrazų.
Ai, dar žele nedaug padarysiu, maniškiui patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 22 gruodžio 2022 - 21:28
Labas rytas.
Oi ne Liniuk,ne tik pyragais.Va nubudau ketvirtą ir sudarinėju dabar meniu galvoje.Vakar kurjeris atvežė kelias dėžes iš Vilniaus,kaip ir kasmet šaltu nereikia rūpintis,įvairūs sūriai,kumpiai.Man liks silkė,žuvis,vištą iškepti,kalėdoms kalakutas,antrai dienai,kad mažiau prie viryklės stovėti plovą sumarmaliuosiu. mirksiukas.gif Ir salotos visokios sumarmaliuoti.Saldumynai išeis dovanoms,vakar jau iki vėlumos apvažiavome apdovanojome,šiandien dar kažkiek. mirksiukas.gif Dukra padėklą sušių atsiveš,pernai puikiai suėjo. bigsmile.gif
Vakar biskvitą šokoladiniam tortui išsikepiau,puikiai išėjo,ne visada toks geras iškepa.Tai ganašą išsivirti,tinginį sumarmaliuoti,liko trupinių nuo kepinių,panakotą padaryti,kisielius,na čia jau smulkmenos ir aguonų pyragą iškepti kūčioms mielinį. ax.gif Visi suvažiuos šeštadienį manau jau dieną tai galvoju moliūgų sriubos trintos privirsiu puodą,sūrių vafliukų sūrio prikepsiu iki vakaro užkas šeimyna. mirksiukas.gif Tiek to ir darbo. mirksiukas.gif
Atsakyti