Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Liniukai, pasižiūrėjau - tikrai gamina. Bet kaip iš tokios prabangios medžiagos , parinktos formos, dekoras, kurios "suprastina" išvaizdą. Žodžiu, nėra to grakštumo, kuris buvo anksčiau. O juk porcelianas plonytis, prašosi grakščių, aristokratiškų formų. Gražios tik statulėlės.

Vakar kepiau super skonio blynus. Iš stambiai tarkuotų sviestinio moliūgo ir bulvių, pridedant kiaušinių bei miltų. Daug česnakinių pipirų, persilado. Dar pusę įdariau išvyniotomis krabų lazdelėmis.
Atsakyti
Labas

ko jus ten porcelianus metot rolleyes.gif turiu keturius puodukus su lekstutem Jiesios, saugau kaip nezinau ka. Nemetykit, FB yra grupe dovanojimo, pardavimo. kokiu tik keistenybiu ten nedovaja, parduoda.

vAKAR ATIDAVIAviau kraujo tyrimui, pirmadieni vel isgirsiu cholesterolis labai didelis blink.gif
Atsakyti
Sapniau, įtikinai. Gal dar pasaugosiu. biggrin.gif

Iš kur pas tave, tokią gaišeną, gali būti aukštas cholesterolis ? Na, pas mane tai turėtų būti lašiniuose susikaupęs. Bet vis neviršija viršutinės ribos, kaip ir cukrus. blink.gif

Pašliaužiojau po parduotuves, mol apsipirkau šiek tiek. Parsivežiau iš Depo lentyną, dabar reikės geruoju ar piktuoju priprašyti MB, kad virš gartraukio įtaisytų.
Atsakyti
Kaimietuke, prajuokinai su ,,gaisena, net nebezinau supykt ant taves ar ne hmm.gif Mano chol. visada aukstas. A.A. MAMOS VISADA LABAI GERAS BUVO, NORS VALGEM TA PATI. dAKTARE KLAUSE, GAL PAS TEVA BUVO AUkstas mirksiukas.gif Atsakiau, kad jis tokio zodzio kaip cholesterolis net nezinojo. gALI BUT PAVELDEjIMAS.

Na nekuda as, 64kg. su mano 165 ugiu. Bet, labai sunerimus buvau, kai pries pora menesiu buvau likusi tik 60 blink.gif Persigandau, kad kokia kvaraba pristojo. Subines kaulus jaust pradejau, oda kazkokia suglebus pasidare Dabar vel i tuos pacius 64 grizau.

Nebetaisysiu didziuju i mazasias. ax.gif
Atsakyti
Sapniau, čia komplimentas. Anyta dzūkė buvo , tai apie kūdas sakydavo "išgaišus" biggrin.gif Pasižiūriu nuotraukose į tave su šortukais ir norisi save perpjauti išilgai per pusę. Kažkaip kiek prisimenu , įsivaizdavau, kad tu mano ūgio. 1,70 m. Tiesą sakant, dabar jau kiek patrumpėjau, iki 1,68 blink.gif
Turiu tokią draugę, mes vis viena kitą apdovanojame komplimentais "Ale gi pastorėjus...." "Ale gi nusitriedus..." biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kūdena,kūdena Sapnius.Tik tegul nesako netiesos. ax.gif
Atsakyti
nu gerai, gerai, pabusiu ir kudena, ir gaisena biggrin.gif Va dabar del savo ugio tai suabejojau, maz ir ilgesne esu ax.gif

Mano vyras kad kosa,darbe sake vos ne iki vemimo. Gal tas kazkoks virusas, tai ir as galiu susirgt, o gal ir ne.

Labas
Atsakyti
Labukas
Kaip man reikia, kad patrauktų ant tvakymosi, bet nelabai traukia. Susinervinau, kai perskaičiau, kad išmetat servyzų likučius, Man jie ypač gražūs. Turiu Jiesios indų, labai juos mėgstu, tik gaila, puodeliai nedidukai, kažkaip dabar didesni naudojami.
Kaip daug malkų sueina, kūrenam vos ne non stop. Matyt ir rinkoj malkos turi vertę, kaimynai iškirto krūmus ir vežė į didžiūlę krūvą net naktį, tikriausiai smulkins ir briketus gamins.
Atsakyti
Susitvarkiau akvos ledinį šviestuvą, laikinai bus gerai, kol gausiu gaubtą. Gaila, kad taip gavosi, pagailėjo plėvelės įpakavimui, o ne pigiai kainavo ir dauikto kaip ot nėra, jau brokuotas.
Aš kudinuosi vos ne visą gyvenimą, ale laiiks nuo laiko priėdu. Bais patinka šokoladukai su Rygos balzamu ir žinoma Rimi vyšniniai ledai, bet jų jau reik specialiai važiuoti, o tyngisi.
Einu koki blynelį išsikepsiu, diedui bliūdas prie lubų prikaltas.
Atsakyti
Išmetu ir aš indų, tik irgi sunkiai prisiverčiu. Protas sako, kad dviems gyvenimams užtektų, o rankos sunkiai jam pasiduoda. biggrin.gif Vistiek vasarą visą maximinį maišą išmečiau. Naujų nupirkta, atsišviežinta, o dar mano mamos laikų buvo lėkštės. Juk anksčiau turėdavo tiek, kad per laidotuves nereikėdavo skolintis. Kavos servyzai vėlgi su mažais puodeliais. Nebenaudojam tokių. Ant trobos užneštas dėžutėj dar mano vestuvėms gautas pietų servyzas ax.gif
Atsakyti
Kai anyta jau kraustėsi pas mus gyventi, atsivežė gal tris bulvinius maišus lėkščių. Na, kaip Linius sako, kad užtektų visai familijai. Tokios baltarusiškos fajanso lėkštės, o ir dydis kaip seniau buvo suprantamas : dabar tai užkandinė lėkštė, naudojama pusryčiams. Kita vertus, nors būtų panašios, tai ne , po 8-10 vis skirtingu raštu blink.gif Dalį išdalinau varguomenei, gražesnes pasilikau . Rūsyje ilsisi. Jaučiu, kada nors mano vaikai valydami rūsį išmes. biggrin.gif

Apie dietas. Saldainių man gali ir nebūti. O pyragėlis koks skanesnis - pats tas. Bet negaliu be bulvių. O reikėtų sau uždrausti. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti