Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Ingrida, atrado po pietų. Netoli buvo nuėjęs. Gal į svečius ėjo į senąjį dvarą. O kadangi pakiemiais, tiesino sau kelią , ne gatve. Tai gal bloga pasidarė, griuvo, niekas nematė ir baigta. Dar šitaip snigo, po sniegu atsidūrė. Ieškojo ir miestelio žmonės, ir policijos buvo pilna. Važiavau iš miesto, tai tikrino tvenkinį.

Per dvi dienas - du vyrai iš miestelio. Vienam tai panašu, kad alus padėjo iškeliauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 08 gruodžio 2022 - 21:07
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Užuojauta artimiesiems dėl vyrų praradimo 4u.gif
Pažystama dirba klinikose vaikų skyriuje, tai sakė, labai daug sergančių kovidu ir gali būti vėl paskelbtas karantinas. O kiek daug vaikučių serga onkologine liga, už ką dievulis juos baudžia... labai skaudu...
Pas mus dar vieną kioską apšvarino, naktį išnešė visas cigaretes, prasidėjo plėšimai...
Dar neaišku ar man išskaičiuos iš atlyginimo, kol kas nieko nesako. Dabar vis ateina policnykai ir rodo nuotraukas įtartinų plėšikų, bet nieko... Dar iki vakar rankos drebėjo.
Namie ne ką geriau, diedas neršia, taip viskas atsibodo, nors imk ir nuo tilto nušok, neturiu senatvėje ramybės.
Dėl darbo, kaip nors turiu išdirbti tuos valstybės užmestus metus, jau tiek visko iškentėta ir liko tiek nedaug angel_sadangel.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Vėjas ūžauja. Šiandien net kieme nebuvau. Tingėjimą pratęsčiau ir rytojui, bet reikės važiuoti į masažą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 11 gruodžio 2022 - 18:23
Labas rytas.
Kaip pas jus IK? blink.gif
Atsakyti
Sveikos, gyvos:)

Kaip pugos neužpuste? Vakarpaciam vakare iš megos gryžom, tai vaje vaje kokie keliai, autostrada tragedija dar sniego ant vcalytuvu prišalo, teko kelis kart stot nusikrapšyt unsure.gif
Atsakyti
Ingrida, žinai, kur pas mane prie pat namų pati gatvė sukasi ? Net žymės nebuvo, kur gatvė. Kažkieno įvažiuota vos ne į mano gėlynus, dar kažkieno posūkis pramautas ir į laukus įlėkta. Bet jau pusę devyniu atvarė valytuvas ir išstumdė pusnis. Dabar posūkis giliame koridoriuje atsidūrė. tongue.gif
Jeigu dar kartą užpustys, tai nebus kur sniego sustumdyti.
Atsakyti
Labas vakaras.
Užpustė mus juodai, sodyboje sniego neturiu kur dėti, kai pravažiuoja kelininkų traktorius, į mano išvalytą įvažiavimą privaro metro aukščio suspausto sniego krūvą. Mieste ne geriau, ten šaligatviai nevalyti, nekalbant apie kiemus. Mašinos neįmanoma pastatyti. Anksšiau organizuodavom talkas, išeidavom pamojoti kastuvu kas kada gali, dabar buksuos iki pamėlynavimo, bet kastuvo nepaims, nebent koks senukas išvalo sau vietą automobiliui, bet tik išvažiuok, tuoj užims.Šiandien pabandžiau su šunim į laukus nueiti, netoli nuėjau, grįžaau su pilnais batais sniego
Atsakyti
Labas rytas.
Na jo keliai,keleliai...........bet šiaip žiema graži. mirksiukas.gif
Atsakyti
jau žiema dabar iš didžiosios raides smile.gif, as irgi kasu, po prakaitu, bijau užleisti, nes praneša šalčius, kai prišals tas sniegas kapot reiks, o stumdyti irgi nera kur pas mane prie geriausiu noru, kaimynas galetu nes gumas užsidejes ant savo traktoriuko tai trinkelems gal ir nieko nenutiktu,,,bet visur prie kraštu prisodinta, numest toliau reikia mirksiukas.gif
Atsakyti