Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Lyžuka @ 2022 11 30, 08:51)
As tik margučių iš lenku susigundžiau, užtat tiek daug persodinau...nutariau išsodinti rožes į tokia la rožių sodelį, bnes viena priue kitos lysveje sodintos man neduoda tokio grožio kaip atskiri krumai, ir serga žymiai mažiau mirksiukas.gif

Iškėlei didelius krūmus ? Kažkaip nesiryžtu. Darbo daug, sunkiai paskui gaivaliojasi.
Gal pavasarį sodinsiu kokius vienos veislės lysves. Liko net nedengtos šiemet. Jeigi labai jau didelius šalčius žadės, paprašysiu darbininko su trimeriu praeiti ir užtempsiu tiesiog ant krūmų stimburiukų nupirkusi kokius tentus. Šiandien atradau agroplėvelės ritinius, bet sveika, tai nesinori tos draskyti.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Vakar sužinojau, kad nereiktų mūsų darbdaviui kelti Vyriausybės nustatyto minimumo, daugumai mažina etatingumą, tame tarpe ir man, ir taip nepasisek tu man, likus pusantrų metų iki pensijos. O taip džiaugiausi, kad pasikels pensija. Dabar ir stažo nedadirbsiu, kuris vienaip ar kitaip eitų tik į naudą. Verslas visada sumąsto kaip nemokėt, kas, kad Valstybė kelia.
Mane labai nuliūdino, bet yra kaip yra. Viskas po didžiausiu psichologiniu spaudimu, nenori, nedirbk. Net prašymus visoms atspausdino.
Čia matyt taip darys dauguma įmonių, kas norės dalintis pelną, darbuotojų žmonėmis nelaiko, jiems nieko nereikia, ai...
Atsakyti
Labas rytas.
Meri,na bet kiek ten padidės ta pensija,šitaip vargstant.Kažkada pažystamas irgi mb sako va dar jei kokie du ,vieneri metai prie pensijos.Trys eurai padidėtų?Nežinau nesuku galvos jei turėsiu 15 metų stažą,gausiu sočiai,kai tiek turint stažo. ax.gif
Meri,kasdien kiek Tau nervų kainuoja?Saugok Save. 4u.gif
Atsakyti
Meri, taigi rašei, kad turi 35 metus stažo. Ar klystu ?
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2022 12 02, 21:48)
Meri, taigi rašei, kad turi 35 metus stažo. Ar klystu ?

Deia deja. 41 ar daugiau..., bet vistiek perdaug nebus. Aš šiuo metu niekaip negaliu mažintis pajamų, turiu rūpesčių ir visokių nebaigtų reikalų, kiekvienas euriukas yra skausmingas...., jūs nesuprasit. Pereiti prie dar mažesnių pajamų, būtų dar skausmingiau.
Atsakyti
Meri, gi moki su kasa dirbti. Eik į kokį prekybcentrį, ten ir atlyginimai geresni.

Šiandien užsiėmiau šviestuvų plovimu. Indaplovėje. Rytoj gal baigsiu. Kol išrenki, kol surenki... Bliamba, kaip buvau pasiilgusi nedirbamų šeštadienių tongue.gif Ta proga ir pyragą iškepiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Meri,suprantame,bet dirbi sveikatos sąskaita?Laikykis Brangioji. 4u.gif Visada pagalvok,būna dar blogiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2022 11 30, 19:04)
Iškėlei didelius krūmus ? Kažkaip nesiryžtu. Darbo daug, sunkiai paskui gaivaliojasi.
Gal pavasarį sodinsiu kokius vienos veislės lysves. Liko net nedengtos šiemet. Jeigi labai jau didelius šalčius žadės, paprašysiu darbininko su trimeriu praeiti ir užtempsiu tiesiog ant krūmų stimburiukų nupirkusi kokius tentus. Šiandien atradau agroplėvelės ritinius, bet sveika, tai nesinori tos draskyti.

nelabai dideli, nu beveik visos david austin, tai jos ir šiaip ne iš didžiųjų, nedengiu aš aplamai, tik šiemet po gerą kibirą zemiu ant visu užpyliau....aha darbo yra netikejau kad tiek, duobes paruošt, o dar te tokia žeme durna po prūdo kasimo šlynas tai reikejo pagerinti žemę nu zodziu po 4 ji persodinu per diena jau džiaugiaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 12 05, 09:32)
Meri,suprantame,bet dirbi sveikatos sąskaita?Laikykis Brangioji. 4u.gif Visada pagalvok,būna dar blogiau. ax.gif

Būti su diedu vieno kambario bute kiaurą parą yra ryškiai blogesnis nei kiti variantai, tai tolygu nušokti į ledinę upę... mane per savaitgalį taip ištampo, rankos kaip girtuoklio iki vakaro dreba...Kas ten tas kioskas, šiandien daugiau penkių laipsnių niekaip nesušylo, pradaro duris ir visa šiluma lauk. Gryžau namo, keturiolika..., ponui užtenka šilumos 4u.gif , ai.. ax.gif Visą dieną kriuksi ant sofkės, nei malkų neatneša.
Atsakyti