Ingrida, viską mes galim vakare Bet jau 2 savaitės po 6 tik vandens. Darbų vėlyvų nėra, tai vakarieniaujam iki 6.
Maniškis irgi labai dažnai užknarkia, bet įpratusi, nors dukros jei grįžta, užsidaro atskiram kambary Ypač, jei su žentu ką pavartoja, tai koncertas garantuotai
Labas rytas.
Vasarema ,bijūnus dengi?
Oho Liniuk,nuo 6 nevalgote? Man pats valgymas prasideda.
Iš Kaimuko, ne testuoju vaistus, o gydausi, nes endokrinologės priskirti.
Papildomai naudoju tik purškiamą vit, D ir Omer nuo skrandžio. Dar nenusistovėja cukrus, šokinėja, bet jau ne tiek. Matyt, reikia laiko.
Kol kas dar dirbu, bet vistiek gera žinoti, kad bet kada gali į išankstinę išeiti.
Vakar pasodinau eleborus, bus kaip bus. Pagalvojau, kad namuos nesugebėsiu iki pavasario išlaikyti.
Aš kaip senė, kasdien devynios tabletkos, daktarų priskirtos
Papildomai naudoju tik purškiamą vit, D ir Omer nuo skrandžio. Dar nenusistovėja cukrus, šokinėja, bet jau ne tiek. Matyt, reikia laiko.
Kol kas dar dirbu, bet vistiek gera žinoti, kad bet kada gali į išankstinę išeiti.
Vakar pasodinau eleborus, bus kaip bus. Pagalvojau, kad namuos nesugebėsiu iki pavasario išlaikyti.
Aš kaip senė, kasdien devynios tabletkos, daktarų priskirtos
Ai, artėja šventės, bus daugiau skanesnio maisto ir sugriešysim. Dabar stengiuos neprikraut šaldytuvo, mažiau pagundų. O šiaip labai ir nepergyvenu, mėgstu skaniai pavalgyt.
Mano rudeniniai darbai padaryti, net sodą išgenėjau šiemet iš rudens. Ilgas, gražus buvo, užteko laiko. Tik avietes palikau pavasariui, žaliais lapais buvo.
Mano rudeniniai darbai padaryti, net sodą išgenėjau šiemet iš rudens. Ilgas, gražus buvo, užteko laiko. Tik avietes palikau pavasariui, žaliais lapais buvo.
Labas vakaras.
Pakabinau šiandien lašinių zylutėms, žvirbliams kruopų pripyliau į lesyklėlę. Kad brangios tos kruopos, lašiniai ekonpmiškiau gaunasi. Sode likę obuolių, tai pėdsakų begalė, gaila neskiriu, kieno tie pėdsakai. Tik stirnas matau dažnai, burokų lapelius buvo nuskabę.
Ingrida, man patinka eglišakių užmesti ant bijūnų ir ne tik. Nežinau, ar reikia tų šakų, bet kai būna be sniego šaltis, man atrodo, kad augalams šalta .
Pakabinau šiandien lašinių zylutėms, žvirbliams kruopų pripyliau į lesyklėlę. Kad brangios tos kruopos, lašiniai ekonpmiškiau gaunasi. Sode likę obuolių, tai pėdsakų begalė, gaila neskiriu, kieno tie pėdsakai. Tik stirnas matau dažnai, burokų lapelius buvo nuskabę.
Ingrida, man patinka eglišakių užmesti ant bijūnų ir ne tik. Nežinau, ar reikia tų šakų, bet kai būna be sniego šaltis, man atrodo, kad augalams šalta .
Labas rytas.
Kiekvieną rytą pasisveikinu su stirniukėmis.
Nespėju pilti saulėgražų į lesyklą.Jau ir genys pasirodė,matyt jau nebėra ką lesti?
sVEIKOS,
Aš tai dar ruošiusi tulpiu prisipirkt ir į šiltnami pasodint
Aš tai dar ruošiusi tulpiu prisipirkt ir į šiltnami pasodint
QUOTE(Lyžuka @ 2022 11 28, 12:04)
Depe,dabar geros kainos tulpių įvairių. Galvoju gal ir man dar reikia?
Labas rytas.
Šį rudenį nieko nepirkau gėlynams. Ir taip vos koją pavelku. Porai liko nenukasti. Gal rytoj pavyks išrauti, nes žemė atsileido po sniegu.
Nuo poryt einu į visokias kinezioterapijas, bet kinezioterapeutė sakė, kad bergždžias reikalas. Kirą savaitę vėl užsiregistravau pas mokamą ortopedą, prašysiu operacijos.
Nuo poryt einu į visokias kinezioterapijas, bet kinezioterapeutė sakė, kad bergždžias reikalas. Kirą savaitę vėl užsiregistravau pas mokamą ortopedą, prašysiu operacijos.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2022 11 29, 17:16)
Šį rudenį nieko nepirkau gėlynams. Ir taip vos koją pavelku. Porai liko nenukasti. Gal rytoj pavyks išrauti, nes žemė atsileido po sniegu.
As tik margučių iš lenku susigundžiau, užtat tiek daug persodinau...nutariau išsodinti rožes į tokia la rožių sodelį, bnes viena priue kitos lysveje sodintos man neduoda tokio grožio kaip atskiri krumai, ir serga žymiai mažiau
Labas rytas.
Pas man porai irgi dar darže liko.