Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

PAra,papasakok dar apie ta virala is lauro lapu..Kiek laiko virt juos?As tik uzvirinau vandeni,pora min paviriau ir isjungiau..GAl ilgiau reikia g.gif Kas ten dar dedas-lauro lapai,druska ir g.gif Pamirkiau merliuka,uzsidejau kiek imanoma karstesni ant kojos,apvyniavau plevele ir dar ranksluosciu..Atsalo,vel pamirkiau ir taip 3x...Kiek laikyt reikia?GAlima per nakti?
BAndysiu liaudies priemonem gydyt ta keliena...
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas. Skanūs pusryčiai. O rytas tai visiškas š. Drėgna, rūkas...
Varau parvežti į miestą tepalo, paskui sėsiu kažką.
Atsakyti
Labukas
Gyvenimas ir vėl gražus,na beveik rolleyes.gif
Pirštas normaliai,pleistriukų pati turėjau,tai nereikėjo bendradarbių šiurpint lakstant su kraujuojančiu pirštu
O dar skrandis vakar cirkus krėtė,tikras lavonas darban nušliaužiau,bet nieko ir tai praėjo
Tas Paros "marinatas" tikrai geras,juk koją išsigydžiau su juo,išviriau ir kas vakar merkdavau koją kokiam pusvalandžiui
Atsakyti
LAbukas

VAkar tai iki +17 buvo,siandien truputi vesiau..Dabar ryte +11.GAl dar isils mirksiukas.gif

Lady dy,o tai kaip tu pamerkei koja?Ar tau ne kelienius skaudejo?:hm; Isipilsiu i bliuda ir paklupesiu biggrin.gif
Atsakyti
Šalta, drėgna, saulės kelinta diena nebėr, ar aš jos nepastebėjau..
Perkėlėm su Širduku vieną rožę, tokia nujuodusi, bus kaip bus. Dar norėčiau dvi išbogint, ale nžn kur, dar tikiuosi, kad atsigaivalios saulės gavusios rytinėje pusėje.
Buvau vaikystėje ne kartą su vaikiška siuvimo mašinėle pirštus persiuvusi, dar iki šiol prisimenu tą skausmą ir kraują. Buvo baisu, nes kraujo bijau.
Ladydut, Iš Kaimuko 4u.gif
Darbą kaip ir pasiūlė, bet pusę minimalaus. Einu iš proto, nes kaip išgyvent, ką bankams reiks duot? Gal neit, toliau ieškot, ar griebtis šiaudo... , visa draskoma abejonių.
Atsakyti
Labas
Nezinau, Meri, bet tau mokant bankui, mazokai liks.
Gal ka geresnio pasiulys.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 03 10, 14:01)
Šalta, drėgna, saulės kelinta diena nebėr, ar aš jos nepastebėjau..
Perkėlėm su Širduku vieną rožę, tokia nujuodusi, bus kaip bus. Dar norėčiau dvi išbogint, ale nžn kur, dar tikiuosi, kad atsigaivalios saulės gavusios rytinėje pusėje.
Buvau vaikystėje ne kartą su vaikiška siuvimo mašinėle pirštus persiuvusi, dar iki šiol prisimenu tą skausmą ir kraują. Buvo baisu, nes kraujo bijau.
Ladydut, Iš Kaimuko  4u.gif
Darbą kaip ir pasiūlė, bet pusę minimalaus. Einu iš proto, nes kaip išgyvent, ką bankams reiks duot? Gal neit, toliau ieškot, ar griebtis šiaudo... , visa draskoma abejonių.

Meri, o tau birža dabar mokėtų? Tada gali pusmetį palaukti.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 03 10, 11:01)

Bet darbo laikas irgi pusinis?TAi gali dirbt ir toliau ieskotis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 03 09, 22:55)
PAra,papasakok dar apie ta virala is lauro lapu..Kiek laiko virt juos?As tik uzvirinau vandeni,pora min paviriau ir isjungiau..GAl ilgiau reikia g.gif Kas ten dar dedas-lauro lapai,druska ir g.gif  Pamirkiau merliuka,uzsidejau kiek imanoma karstesni ant kojos,apvyniavau plevele ir dar ranksluosciu..Atsalo,vel pamirkiau ir taip 3x...Kiek laikyt reikia?GAlima per nakti?
BAndysiu liaudies priemonem gydyt ta keliena...

Dek kaip bet kuri kompresa, uzdedu, kai atsibosta, nuimu. Gali su juo nors ir miegoti eiti.
Lady dy, buvo paprasciau, galejo kojas mirkyti. Tu gali is bedos klupeti g.gif tongue.gif As dejau ant peties, tai jau imerkti nelabai imanoma. Nebent lauru lapu vonioj maudytis bigsmile.gif

Laba
Atsakyti
unsure.gif Rado ta mergina nuzudyta...Uzuojauta seimai...
Atsakyti
sveikos 4u.gif

nuo pat dingimo pradžios supratau, kad pabaiga bus tokia, bet vistik labai labai tikėjaus, kad bus kitaip.......

Frau, kaip mergiotė? gal jau laksto? kad greičiau viskas sugytų 4u.gif
IK ir Ladut, ir Jums, kad neskaudėtų 4u.gif 4u.gif

aš eilinį kartą pirštą įsipjoviau.... jau dieduliui liepiau peilių nebegalast, nes be pirštų liksiu rolleyes.gif

rytte lijo, vakare šilta ir saulutė šildė, nors tolumoj pas kažką lijo tongue.gif

ryt imsiuos sėjimo biggrin.gif
Papildyta:
perskaičiau Vilniaus madoną-patiko lengvas istorinis detektyvinis skaitalas. Kiek teisybės yr istoriniuose pasakojimuose nežinau, bet skaityt buvo gera biggrin.gif
bet Silva vistiek man nr. 1 biggrin.gif
Atsakyti