Labas rytas.
IK,kaip tyrimai?Mes su IK,kaip ir priklauso tokiame amžiuje jau susitinkame poliklinikoje.
nu koks jau cia amzius, jaunikles.
Na aisku, geriau susitiktumete rudeni miske grybaudamos, nei poliklinikoj.
Labas
Na aisku, geriau susitiktumete rudeni miske grybaudamos, nei poliklinikoj.
Labas
Labas rytas.
Dar viena jauniklė prakalbo.Nori susitikimo poliklinikoje?Tik nesakyk,kad ten dar nesilankai?
Kaip sau norite sušalau vėl mieste,ant kaldros,pledą klojau,nuo šešių kaimynai apačioje susikėlė. Kaiman kaiman..............
Dar viena jauniklė prakalbo.Nori susitikimo poliklinikoje?Tik nesakyk,kad ten dar nesilankai?
Kaip sau norite sušalau vėl mieste,ant kaldros,pledą klojau,nuo šešių kaimynai apačioje susikėlė. Kaiman kaiman..............
Lankausi. Gal as neaiskiai parasiau. Mes dar gana jaunoss, visos. Opoliklinikose lankosi nepriklausomai nuo amziaus.
Labas
Labas
Labas rytas Jaunime.
Šį rytą 6 stirnos slankiojo aplink namą.Kaip faina,pykstu ant jų dėl kokių iškadų,bet ir gražu.Tie balti ruriukai.
Sveikos
Vakar svetimas vyras kioskėj mane apšaukė, kad Vytauto kaina kaip restorane, nu kokio velnio tuomet lenda į ta kioską, kai gali ir iš krano dykai atsigerti vandens.
Taip tai nieko, bet visą dieną daugiau dešimties tempė nepakyla, nuo durų varstymo, šildyk nešildęs. Galima iškentėti per visą dieną. Tik keliams labai šalta. Reiks tris tampres užsimaukšlinti, kaip ir megztinius. Su striuke nepatogu dirbti, nes varžo judesius.
Matyt peršalau pūslę, šlapimas nesilaiko, tai Tena įklotai gelbėja.
Dabar, kai perėjau ant didesnės dozės Rybelsus, skrandį ir pilvą skaudena, bet dar vis tikiuosi, kad šalutiniai požymiai praeis, o gal ir dviguba metformino beu diaprelio dozė prisidėjo.
Vakar svetimas vyras kioskėj mane apšaukė, kad Vytauto kaina kaip restorane, nu kokio velnio tuomet lenda į ta kioską, kai gali ir iš krano dykai atsigerti vandens.
Taip tai nieko, bet visą dieną daugiau dešimties tempė nepakyla, nuo durų varstymo, šildyk nešildęs. Galima iškentėti per visą dieną. Tik keliams labai šalta. Reiks tris tampres užsimaukšlinti, kaip ir megztinius. Su striuke nepatogu dirbti, nes varžo judesius.
Matyt peršalau pūslę, šlapimas nesilaiko, tai Tena įklotai gelbėja.
Dabar, kai perėjau ant didesnės dozės Rybelsus, skrandį ir pilvą skaudena, bet dar vis tikiuosi, kad šalutiniai požymiai praeis, o gal ir dviguba metformino beu diaprelio dozė prisidėjo.
QUOTE(IngridaB @ 2022 11 24, 08:27)
IK,kaip tyrimai?Mes su IK,kaip ir priklauso tokiame amžiuje jau susitinkame poliklinikoje.
Skambino gydytoja, sakė, kad tyrimai geri. Antradienį einu daryti kompiuterinę tomografiją. Gal jau reikia prašytis kas keli metai.
Ingrida, koją susitvarkau ir varom tada į šokius, gerai ?
Meri, tu čia ką, ant savęs vaistus testuoji ? šitiek visokių praryji...
Pradėjau pamažu namus Kalėdoms valyti. Užsisakiau žiedus užuolaidoms, keisiu tuos įkyrėjusius kabliukus.
Šiandien sėdau prie siuvimo mašinos ir susisiaurinau antklodę. Prieš kelias dienas nusipirkau a la vatinę, vakar išbandžiau užsikloti. Pagulėjau pusvalandį ir užteko. Labai nepatogi. Išsitraukiau vėl tokią seną dvigulę, bet jai jau patalynė baigiasi. Tai šiandien nurėžiau šoną, , vėl gražiai susiuvau ir pasidariau viengulę
IK,Brangiausią išmetei iš lovos? Viengulė antklodė?
O dar virš 30 yra šokiai? O ką?Galim.
Mes jau lemputes pakabinome,jau šviečia lapukai ant medžių.
Vieną vainiką pagaminau namukan,dabar laukia vainikas ant terasos.
O dar virš 30 yra šokiai? O ką?Galim.
Mes jau lemputes pakabinome,jau šviečia lapukai ant medžių.
Vieną vainiką pagaminau namukan,dabar laukia vainikas ant terasos.
Ingrida, pati dar neperseniausiai juokiausi iš tų, kurie po 2 antklodėm.
O kas čia problemiško ? Gi į svečius po kito antklode galima nuvykti. Kartais.
O kas čia problemiško ? Gi į svečius po kito antklode galima nuvykti. Kartais.
Mes irgi seniai miegam po atskirom. Aš po viengule, maniškis po dvigule ir tai vos vos užtenka Ir šiaip, mes skirtingai mėgstam šilumą, vasarą man užtenka kokią paklodę užsimest, jam ir po kaldra normaliai
Išsikepiau paprastą nebrangų keksiuką su džiovintais vaisiais, nu užskaitau. Tiesa, buvo pietums, vakarais stengiamės NEĒSTI, judesio mažai, nereiktų užsiaugint labai taukų. Bet skanaus vistiek norisi prie kavos.
Išsikepiau paprastą nebrangų keksiuką su džiovintais vaisiais, nu užskaitau. Tiesa, buvo pietums, vakarais stengiamės NEĒSTI, judesio mažai, nereiktų užsiaugint labai taukų. Bet skanaus vistiek norisi prie kavos.
Tik nesakyk,Liniuk,kad vakare kavą geriate?
Man kažkaip vakare geriau sūris,rūkyta dešra su skardine skanaus alaus.Gal aš nebe moteris?
Nustebinote,mes jau gal 15 metų atskiruose kambariuose miegame.Ir šį vakarą net duris užsidarė,kitame namo gale,kad negirdėti mano knarkimo.
Meri,ne gi tau dar neišankstinė pensija ?Ar tu nori iš namų pabėgti?Ko tu ten taip vargsti?
Man kažkaip vakare geriau sūris,rūkyta dešra su skardine skanaus alaus.Gal aš nebe moteris?
Nustebinote,mes jau gal 15 metų atskiruose kambariuose miegame.Ir šį vakarą net duris užsidarė,kitame namo gale,kad negirdėti mano knarkimo.
Meri,ne gi tau dar neišankstinė pensija ?Ar tu nori iš namų pabėgti?Ko tu ten taip vargsti?
Labas vakaras.
Kaip aš dabar išgerčiau skanaus alaus su rūkyta dešra
Tyliai paskaitau Jūsų postus ir nesugebu nieko parašyti. Labai kasdieniškas mano gyvenimas. Su rudens darbais susivėlinau, atrodė, kad nebus nei žiemos, nei sniego, vos spėjau česnakus pasodinti, eglišakių ant bijūnų jau ant sniego užmečiau. Bet nusikirpau, pasidažiau plaukus ir sutvarkiau antakius. Kad dar namus Kalėdoms sutvarkyčiau iš anksto, nes amžinai paskutinėmis dienomis nervinuosi ir nespėju.
Kaip aš dabar išgerčiau skanaus alaus su rūkyta dešra
Tyliai paskaitau Jūsų postus ir nesugebu nieko parašyti. Labai kasdieniškas mano gyvenimas. Su rudens darbais susivėlinau, atrodė, kad nebus nei žiemos, nei sniego, vos spėjau česnakus pasodinti, eglišakių ant bijūnų jau ant sniego užmečiau. Bet nusikirpau, pasidažiau plaukus ir sutvarkiau antakius. Kad dar namus Kalėdoms sutvarkyčiau iš anksto, nes amžinai paskutinėmis dienomis nervinuosi ir nespėju.