Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Sveikos 4u.gif
Kaip kaskart aš jau po žuvų maudynių, šiandien ir filtrą praploviau.
Vakar maksėje prie pigaus Dylmairo ir porą eliborų nugriebiau, Lb tikiuosi, kad iki pavasario išgyvens. Dar itališkų dažų plaukams, ryt užsiimsiu ax.gif
Atsakyti
Meri, eleborus gal bandyk lauke pasodinti, kai atšils. Maniškis rudenį šiemet pražydo keliais žiedais.
Jaučiu, naktį patrauks kaip reikiant šaltis. Šiandien dirbome, kojos atšalo. Einu šildytis iki 40 C tongue.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pas mus -10.4,pojūtis -14,bet rytas gražus aušta. wub.gif .
Atsakyti
O pas mane 8,5 rodė. Nors gal pramiegojau patį šaltį.

Mb ardo indaplovę. Kad ją ištraukti, pusę virtuvės išgriovė. Na gerai, gal ne visai griovė, bet spintelių visas apačias atlupo, vandens padavimus - nutekėjimus išardė. Visokius atsarginius puodus iškraustyti turėjau. O po spintelėmis dar panaikinti 15 metų vorų ir kitų gyvių kurtus gyvenimus blink.gif Atrodo, naudojau visokius indaplovių valymo skysčius, bet viskas juodai ir nepratekamai taukais apėję. blink.gif
Tai prie to pačio pabandžiau ir orkaitę nuo degėsių vaduoti. Jau tris kartus išpurškiau, eisiu galutinai nuplausiu. Šiaip tik kur pasiekiu valydavau, o dabar išmontavau ką galėjau.

Kadangi dar tas Balck penktadienis šeštadienis, tai tupėjau internetinėse parduotuvėse. Papirkau tris megztinius , o tai jau kaip Pelenė pusę metų neatsinaujinusi buvau. Ai, dar medvilninę antklodę pagriebiau. Negaliu miegoti po visokia sintetika, man per karšta. Pernai užsifundijau minkštutėlę švelnutėlę su kokiom tai super duper kvėpuojančiomis granulėmis . Tai nebent per arktinį speigą išsitraukiu. Neįmanoma miegoti, per karšta , visa šlapia pabundu. Netinka ir pūkinė. Reikia grįžti prie senos geros vatinės. Turėjau labai gerą, skalbiamą, bet sudrožiau per tiek metų.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas

sedziu siltai, staciamalkio kurent nereikia. Liepota wub.gif Laukiu namo pirmininkes su telefonspynes magnetukais i ano buto laiptine. Nuo sklepo raktus jau turiu, tik reik is ten visa ,,turta isnest.
Atsakyti
Labas rytas.
Sapniuk,šiltai??????Eina sau kur mano pečius?Šąlame antra naktis mieste.Siaubas,kaime šilčiau atsikėlus ,nekūrenus naktį,nei čia kūrenant ištisą parą.Idiotai vėl kenčia pensininkės taupymus,avinų banda.Gyventume,mb tikrai netylėtų,dabar tegul visi šąla,jei jiems gerai. mirksiukas.gif Neturime termometro,bet tikrai kambariuose +16 ne daugiau.Tai pas mus lauko siena apšiltinta dar,pas kitus neįsivaizduoju. blink.gif
Atsakyti
Va kodėl nekenčiu tų bendrabučių. Kai gyvenome daugiabutyje, viena tokia pensininkė ( nors ne, dar nebuvo pensijoje) irgi šokdino visus, mol jai per brangu mokėti. Na, kadangi nenulaikau liežuvio ramiai, tai ir pasakiau. "Kai neturiu pinigų, atkeliu subinę nuo sofos ir einu dirbti. Kažkokiu stebuklingu būdu pinigai atsiranda". O erzelynė tada pakilo... biggrin.gif
Namie irgi dabar ne per šilčiausia. Dažnai ryte MB neturi kada pakurti, tai temperatūra nukrenta iki 18-19. Man jau per šalta, pradedu nervus jam tampyti.
Atsakyti
tai musu namas po renovacios. Snd. 20, bet vakar uzvakar vienas langas visa diena buvo atvertas. Pas mus siluma nuo oro temperaturos reguliuoasi, nieks neprisuks silumos.

Buvom sode, ta dideli zalia puoda ant rinkiu uzkrovem, burokeliai verda.

Labas
Atsakyti
Pas mus irgi reguliuojasi pati šiluma.Bet atsiranda viena pensininkė,kuri baigųsi kažkokius ten kursus.Ir ji ten daro mūms gera,taupo pinigus.Kada ją nušaus kas?Kitaip negaliu linkėti?Nieko ten neprileidžia,čia panašiai kaip varlė,į mano kūdrą niekas neįeis. biggrin.gif Jei dingsta name šviesa,be jos žinios niekas kirtiklio neįjungs.Turime lenktis jai ir prašyti.Sakau vienas kaimynas jau lakstė su revolveriu prieš kelioliką metų,trūko kol jam kantrybė namą pasistatė ir išsikėlė.Dabar avinų banda kenčia ir tyli. blink.gif
Ačiū dievui,grįžome,pasikūrenome,bent šiltai miegosime. bigsmile.gif
Atsakyti
Man irgi norėtusi 20, kad būt namuos, ale visą mielą dieną iki 10 kioske datraukia ir tai, duris pradaro, visa šiluma von, šildyk nešildęs ax.gif Gavau raštą, kad kioske praeitą mėnesį 50 Eur pradeginau elektros, kad kavos aparato boileris pastoviai kaitina vandenį, to neskaičiuoja, nors imk ir apsimesk, kad neveikia, tipo sugedęs ir atjungti bigsmile.gif
Gavau siuntimą pas chirurgą, kad spec avalynei siuntimą duotų, tik nepaklausiau kiek čia man atsieis, nes didieji pirštai visai iškreivėjo, iki sniego su basutėmis su lipučkomis vaikštau. Ir tuos gerus vaistus pratęsė nuo diabeto, jie ir apetitą mažina biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Nusipirkau dar maximoje svogūnėlių gėlių papigiai,gal dar atšils,sukišti į žemę? ax.gif
Atsakyti