Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nupirko mb čiužinį 2x2,užtempėme į penktą aukštą,pasirodo turi būti 1.80x2. bigsmile.gif bigsmile.gif Pikčiau būti negali.
Atsakyti
Jei nenori atgal tempti - nukirpk šoną biggrin.gif

Bliamba, šiandien esu nutildyta pusei dienos. Užvakar nuskilo tokio lipdyto klijuoto danties šonas, labai giliai į šaknį. Liko kažkaip neiškritęs tas gabalas, bet sukandus labai skauda. Šiandien pasiryžau ir nuėjau traukti. O tas dantis- pagrindinis viršuje. Na, ir prasidėjo. Skaldė, pjaustė po atskirą šaknį. Galiausiai užspaudė nosį ir sako "Pūsk" Papučiu. Oi, tu kurmiiiii. Oras eina pro buvusio dančio vietą. blink.gif Jaučiu, būsiu kaip banginis, kuris žabtus atidaro , pasiurbia vandens ir kažkur pro skylę viršuje išpučia viską. Chirurgas sako " Atsivėrė sinusai, reikės siūti" Suleido dar nuskausminančių ir dabar burnoje turiu kažką panašaus į ukrainietišką vyšivanką. Gerai, kad dar liežuvio neprisiuvo. Prisakyta nosies nesipūsti , nečiaudėti, nekosėti. Antibiotikus gerti.
Kaip man - tai baisiau nebūna. Kaip bus rytas be kavos ir kelios dienos be gerklės laidymo , ką ??? Jeigu neišsiliesiu ant ko nors , gi savo nuodais užspringsiu. blink.gif tomato.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 10 lapkričio 2022 - 20:41
vartotojo įkelta nuotraukaLabas rytas.
Jo jo nukirpk.Ir mb pasiūliau,pažiūrėjo,kaip į beprotę,spyruoklinis,kur čia benukirpsi.Įmečiau į skelbimą,bet jau galvoju parsivešime sodybon,kai suvažiuoja visi vaikai bus kur atsigulti.Pas mane gi dar planuose tvarkyti namo antrą pusę,sueis tas čiužinys.Vakar kai dėjau skelbimą,žiūriu atiduoda dvi medines lovas,gryno medžio. Paskambinau,visai netoli mūsų,autobusas stovi kieme.Nu ką nuvažiavome,jei imi lovas tusi paiimti ir dvi spintas.Viena spinta irgi gryno medžio,bet su mb tiek pavargę,prieš tai dieną tempėme į 5 aukštą virtuvinį komplektą,čiužinį.O čia vėl iš penkto aukšto išardyti spintas sunešti,kad taip kelis metus atgal............pažiūrėjome,atsiprašėme už sutrukdymą ir išvažiavome.Užteko vakar visą dieną rinkome virtuvinį. bigsmile.gif
IK,bet čia Tave stipriai suėmė.Vakar prieš užmiegant paskaičiau,sapnuoju,kad plomba iškrito. bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 11 lapkričio 2022 - 08:17
Iš Kaimuko, su praėjusiu 4u.gif ir užuojauta dėl danties 4u.gif
Atsakyti
Meri , ačiū.
Šiandien draugė jau pasikvietė tortuko. Gerai kramtyti nereikėjo, tai sužiaumojau gabalą. Tskant, atsiėmiau už vakar dieną.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.

Kaimietuke, paveluotai, bet is visos sirdies:
buk laiminga ir sveika.

Vakar su katinu tercetu pagaliau prizome i Panevezi.
Atsakyti
Man po tu nauju vaistu Rybelsus taip pasikeite skonis, negaliu jokiu saldumynu, o po sokolado taip bloga pasidaro, kad rodos, paskutinioji ateina. Na dar kekso gabaliuka galiu.
Siandien akmenis nesiojau, vyras namie sedi, neturi laiko, bijo, kad, neduok d., sofkute atsals biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Meri- 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Negaliu be saldumynų,žinau cukrus ant ribos,nėra valios. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
sveikos, mano mielosios 4u.gif
pasiilgau 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2022 11 14, 09:28)
sveikos, mano mielosios 4u.gif
pasiilgau 4u.gif  wub.gif  wub.gif

Jurginėli,.pasakok,kur buvau dingųsi? wub.gif Kaip gyveni?
Atsakyti