Liniukai, tinka. Tiek klintmilčiai , tiek dolomitmilčiai.
Liniukai, o pas tave rūgšti žemė ? Gi sėdi ant klinčių klodų. Nors kita vertus, kalcio sluoksnis dažniausiai prasideda 50-80 cm gylyje, retai kur aukščiau. Kai kurie augalai tokiame gylyje nelabai ką nuveikia.
Nedera vyšnios pas mane. Galvoju, gal pagelbės. Nežinau, rūgšti ar ne .Tokia prie molio. Kaži, kiek berti, nes negaila, 4 eurai už 30kg
Labas rytas.
Sveikos darbštuolytės
Praeitą savaitę vieną dieną,kad negera pasidarė, širdies permušimai, pasiduriu pirštą, cukrus keturi... , dar tokio palyginus žemo niekad nebuvo.
Dabar man perdarytas diabeto gydymo planas, gal biski perdaug vaistų ir numušė cukrų.
Šiaip pagaliau pataikė man sąnariams tepalą, vaistininkei pasibėdavojau, sakau duokit, kas tikrai padės, o tai kiek pinigų išmėčius tepalams, tai pagaliau pataikė, vieno kelio nebeskauda, liko dar vieną pagydyti, tą operuotąjį.
Dar viena pirkėja lb gyrė rusiškus vaistus drakono kraujas, kažkokio ten medžio iš Peru derva, tipo jėgų priduoda ir šiaip nuo visokių ten negandų. Bet šitų sudėtinga gauti.
Dabar mažiau ėdu, gal d. duos, sukusiu
Praeitą savaitę vieną dieną,kad negera pasidarė, širdies permušimai, pasiduriu pirštą, cukrus keturi... , dar tokio palyginus žemo niekad nebuvo.
Dabar man perdarytas diabeto gydymo planas, gal biski perdaug vaistų ir numušė cukrų.
Šiaip pagaliau pataikė man sąnariams tepalą, vaistininkei pasibėdavojau, sakau duokit, kas tikrai padės, o tai kiek pinigų išmėčius tepalams, tai pagaliau pataikė, vieno kelio nebeskauda, liko dar vieną pagydyti, tą operuotąjį.
Dar viena pirkėja lb gyrė rusiškus vaistus drakono kraujas, kažkokio ten medžio iš Peru derva, tipo jėgų priduoda ir šiaip nuo visokių ten negandų. Bet šitų sudėtinga gauti.
Dabar mažiau ėdu, gal d. duos, sukusiu
Meri, kuo vardu tas stebuklingas tepalas ?
Liniukai, beriama iki 1 tonos į hektarą fiziniu svoriu.
Vyšnios dažnai nedera, kai šalia nėra veislės dulkininkės
Liniukai, beriama iki 1 tonos į hektarą fiziniu svoriu.
Vyšnios dažnai nedera, kai šalia nėra veislės dulkininkės
Labas rytas.
Man irgi aktualu būtų vaistas sąnariams.Kojos tai mano velka,bet va rankos nuo jaunystės silpnos buvo.
Labas rytas.
Labas rytas.
Meri, ačiū.
Labas rytas.
Sveikos
man tai kaip tai IK nebuvo irgi išeiginiu tai prie puodų teko atidirbt , tai lauke kazką kazkaipilgai šiemet lauko darbai užsitese pas mane, dar penktadieni žolę pjoviau, gal jau paskutinis kartas , rožes dar laukia savo eiles persodinant
Merri už tepala užsirašiau ir aš gal mamai pades nes vis skundžiais sanariais
man tai kaip tai IK nebuvo irgi išeiginiu tai prie puodų teko atidirbt , tai lauke kazką kazkaipilgai šiemet lauko darbai užsitese pas mane, dar penktadieni žolę pjoviau, gal jau paskutinis kartas , rožes dar laukia savo eiles persodinant
Merri už tepala užsirašiau ir aš gal mamai pades nes vis skundžiais sanariais