Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na žinok,IK panašų kepiau savaitgalį.
Jūs tik sušvilpkite,kada atvažiuojate. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 10 21, 16:13)
https://talpix.lt/u/hfLmphW
Na kas į svečius?IK,Sapniuk,artimiausios kaimynės?Kada degustacija? mirksiukas.gif Ar luksite kriaušių,sedulos,aviečių-mėlynų slyvų?Geltonų slyvūkų ragavau nokimui išpiltas,nežinau,mn kaip obuolinis vynas labiau skonis. ax.gif

nzn kaip vynas bet už "pakuotę" 100 balų nu tiesiog puikiai, žinau kad butelius tokius galima nusipirkti, ale išduok paslapti kaip taip gamykliškai sugebet uždaryt bigsmile.gif

norfoj seniau o gal ir dabar prekiauja kokio tao mažojo gamintojo agrastų vynu 10 eur butelis, man tai žiauriai per saldus jis , pirkom del įdomumo, galetum manau drasiai konkuruot mirksiukas.gif

kaip lyja...tamsu, o jau tingumas mirksiukas.gif , namo po darbo grįžus susidarau 101 priežastį kad tik į lauko darbus neit kuriu vis dar pilna pas mane unsure.gif , česnakai dekoratyviniai nesodinta, aišku dar dauguma ir žydi vasariniu , vakar jau peržegbnojau ir nuroviau dali su vis dar puikiiomis lobuliarijomis , užteks joms, šiemet idelaliai pasiteisino vasarines rudbekijos, ir sausrai atsparios o jau žydejimas wub.gif
Atsakyti
Aš irgi nebeatseku, kelintą kartą jau lobuliarijos žydi. Vis pažadu, kad nesodinsiu tų siūlelių, na, bet koks jų kerojimasis ir žydėjimas, atperka tą vargą.
Atsakyti
Šiemet Depo nusipirkau sėklų bile tai oranžinės kosmėjos. Išdygo kokiais tai keistais lapais, beveik kaip petražolių. O žiedai tikrai oranžiniai, viduriukas išsipūtęs. Bet jau žydėjimo buvo , vaje vaje. Tik kiek per stambios jos man, labai šakotos, po pusantro metro ūgio. Taip ir nesupratau, kas per gėlė.
Bet viskas, neauginsiu daugiau kanų, jurginų ir gal tik kelias vienmetes. Vienmečių gėlyno vietoje bus kažkas apvalaus su melsvių krūmais tarpuose. Radau , kad yra lausonai apvalūs. Gal neiššals.

https://www.dendropa...sono-globosa-c5
Atsakyti
Labas rytas.
Oho kas per lausonas. ax.gif
Pas mane pasėtoje laukinėje pievoje kosmėjos du metrus sieka.Dabar kaip išrauti reikės. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2022 10 25, 21:45)
Šiemet Depo nusipirkau sėklų bile tai oranžinės kosmėjos. Išdygo kokiais tai keistais lapais, beveik kaip petražolių. O žiedai tikrai oranžiniai, viduriukas išsipūtęs. Bet jau žydėjimo buvo , vaje vaje. Tik kiek per stambios jos man, labai šakotos, po pusantro metro ūgio. Taip ir nesupratau, kas per gėlė.
Bet viskas, neauginsiu daugiau kanų, jurginų ir gal tik kelias vienmetes. Vienmečių gėlyno vietoje bus kažkas apvalaus su melsvių krūmais tarpuose. Radau  , kad yra lausonai apvalūs. Gal neiššals.

https://www.dendropa...sono-globosa-c5

šitą aš sau kasmet pasižadu biggrin.gif o bet tačiau bigsmile.gif , tokiu kosmeju kur aprašius buvau iš mydobro atsisiuntus tik žemauges apie 30 cm kai zudejo labai panašios į tagetes atrodo bet deja per dvi savaites peržydejo ir teko nurauti, nes kazkodel ir iždziuvo kereliai, o ir šiaip kosmejos nors koks gražus žiedas bebutų labai jau galingos, nustelbia viska aplink.

beje del kanu esu tesejus pažadus, nzn ne mano skonio gele, kur tuos galingus lapus det rudeni ir šiaip ner ten jokio grožio bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 26 spalio 2022 - 10:42
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytras.
Liniuk,ką iš ūkio belaikai?Karvutę bent vieną dar turi? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas

mes buvome Kaune, vaikis atskrides pas dantistus. Susitikom su drauge, paplepejom, vyno isgerem ir kita diena namo. Vaikis dar liko dienai, o ketv. isvaziavo i Vilniu. Snd. dalyvaus tetos ir dedziaus auksiniu vestuviu baliui. Ryt is Kauno jau isskrenda i Kopenhaga.

Dar savaitele pabusiu cia ir su katinais i Panevezi.
Atsakyti
Kažkaip tikėjausi bent 3 dienų sau. Išeiginių. Tai ne, dirbau kaip vergė Izaura. Darbininkams daviau laisvadienius, o pirmadieniui pačiai užsakymus teko suruošti. Dar parsivežiau kibirą brokolių, tai ir tuos teko sumarinuoti.
Atsakyti
IK, sakyk, ar pašarinė kreida, kur lytagroj galima nupirkti, tinkama paberti apie vaismedžius? Ten kalcio karbonatas, pigi. Galvoju, ar tas pats, kas klintmilčiai
Ingrida, abi karves pardavėm, netrūksta man jų biggrin.gif Kai pagalvoji, patys ne pieniniai, pirkėjų ratas traukiasi, nors kainos beveik perpus mažesnės, nei parduotuvėj. Tai lieka tik darbas. Na vištas laikom, gal kitais metais truputį daržovių daugiau auginsiu, bet vėlgi, matysiu.
Atsakyti