Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas

kaip keistai neskambetu, mes tai su vyru ruosiam malkas ziemai ax.gif Per iseigines samdysimes priekaba ir vel vaziuosim i vienkiemi. Pasidariau persiku kompotu ir persikienes wub.gif Daugiau nieko neplanuoju. Ai, sumelavau, dar koks kibiras pomidoru sulciu ir leco kazkiek.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2022 10 05, 10:08)

sapniukass, 05 Spa 2022 - 10:08, parašė:

sapniukass, 05 Spa 2022 - 10:08, parašė:

Labas

kaip keistai neskambetu, mes tai su vyru ruosiam malkas ziemai ax.gif Per iseigines samdysimes priekaba ir vel vaziuosim i vienkiemi. Pasidariau persiku kompotu ir persikienes wub.gif Daugiau nieko neplanuoju. Ai, sumelavau, dar koks kibiras pomidoru sulciu ir leco kazkiek.

Labas

keisčiau nuskambėtų jeigu nutartute žiemą išgyventi be jokio kuro mirksiukas.gif

girdejau ne išvieno kas turi pajegumų kad miške išsiperka girininkas atkleimuoja medzius ir sake kubas gaųunasi 14 eur tik
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Spniuk,kaip gera,kai savos malkos.Jau galvoju grįždama iš miško,įsimesti kelias pliauskas. biggrin.gif
IK,kiek ten apie tave stirnų,tiesiog naglai eina per kelią.Kukurūzai tikiuosi ne tavo,norėjau skambinti tau,naglai irgi pasistatę mašiną dviese varo kukurūzus.Pavažiuotų kur nors nuošaliau bent. ax.gif
Prie Tavęs bent įvairių grybų yra.Kazlėkai rudeniniai ant kelio tiesiog dygsta,kelmučių dar radau,ruduokės nedrąsiai lenda.Keli baravykai,voveraitės.Įvairovė tikrai. wub.gif
Prisipirkau dar Promo stiklainių,reiks pildyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Išvarė porai savaitėlių atostogų, nes neturėjo kur dėti vienos pardavėjos, kol jai atsiras vieta. Visai nepykstu, nes blogai jaučiuosi. Pasidariau tyrimus, tik konsultacija pas endokrinologę tolokai. Mokamai neuždirbu.
Gulim abi su katinėle wub.gif Vakar pridaviau monetas į banką, gal penkis kg teko tempti, čia pirkėjų suneštos, į kasą savo popierinius dėjau, nes kur ten kiek maišiukų skaičiuoti.
Biski atsigausiu, eisiu žuviukų kuopti, praeitą savaitę nevaliau. Gal kitą savaitę naujokų nupirksiu biggrin.gif
Atsakyti
Ingrida, nelieciu as savo misko, sodyboj senas uosis nuvirto, storas, nezinau kaip vyras ji sukapos. Dar yra prie griovio visokiu drebuliu, alksniu. Galim tuos pjaut, bet dar tegu pastovi ramus. Dar sodyboj yra berzas,, bet to irgi dar gailiu.

Labas
Atsakyti
Sapniuk,grybų randate,malkaudami? mirksiukas.gif
Meri,paiilsėk. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 06 spalio 2022 - 09:49
grybaut as viena du krumelius apeinu, prie pat namu, vienkiemio. Nera nieko gudraus. Na dabar gal nueisiu toliau. Bet bijau viena, buvau pasiklydus gal pries desimtmeti, tai bijau. Visur aplink pelke, visur vienodai atrodo, o kur eit neaisku. Man tada prasidejo tokia panika, kad vos pelkej elektros stulpai nesirode. Zinau, kam ir rodesi is panikos.

Pasikurenau peciu i orkaite peciaus imeciau puoda su busima siupinyne ir sonkauliais wub.gif Visai kitoks maistas ten gaunasi, daug skanesnis.
Atsakyti
Ingrida, dabar rytais vežu Baskį palakstyti į tą pamiškę už kukurūzų. Šiandien ryte vėl 5 stirnos visai palei kelią ganosi. Šuo norėjo su visu langu išeiti, kaip draskėsi.
Kukurūzai ne mano ir man dzin. Valstybinės bendrovės. Matyt, vištoms ar triušiams renkasi.

MB šiandien atsisakė pakurti židinį, mol, šilta. O man drebulys. Padėjau darbininkėms suruošti burokėlių užsakymą. Smulkūs pasitaikė, malamės vietoje.
Atsakyti
Aš pati savim neatsistebiu biggrin.gif Jau sugebėjau porą kibirų kopūstų užraugti.Ir cepelinu jau viriau. Turiu silpnybę skaniam maistui biggrin.gif
Su kopūstais tai susinervinau, kad pradėjo galvos sproginėt, tai , kad neišmest, užraugiau. Krautmant veislė, bet kokio sultingumo ir skanumo kopūstai. Su kitom veislėm viskas gerai.
Vėjas baisulinis, jau kasdien pasikuriu pečių, jaukiau. Šaltieną viriau, tai ir troba šyla. Man jau kaip ir peršilta, o maniskis tai šilumą mėgsta
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Mes ruošiamės sunkmečiui.Jau galvoju liks kibirų nuo vyno,užsiraugti irgi kopūstų,šimtą metų to nedariau. ax.gif
Nesuprantu to pečiaus,tai rūksta,va dabar ryte užkūriau ,vėjas lauke traukia puikiai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingridute, su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū Meri. wub.gif
Atsakyti