Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Merii @ 2022 09 03, 13:13)
Pas mane dar šilta, apie židinio kurimą net negalvojam.
Ar jau nešat iš lauko kambarinius augalus?

kelinti metai jau jokių kambarinių augalų neišnešu, nes tai zaraza kokia prikimba tai perlyja jei stiprus su veju lietus, o beto išnešt/sunešt nu kam tas bereikalingas darbas bigsmile.gif
QUOTE(IngridaB @ 2022 09 04, 07:24)

IK,skaitau ir laižausi nuo tavo receptų.Iš kur pas Tave varikliukas toks?Išsikėščiau,o ir šiek tiek vyresnė gi tu už mane?

žinok net grižau pažiuret ar čia tikrai akys nemeluoja kas rašo tokius žodzius biggrin.gif , tai jau tada kitoms sakyt tongue.gif bet aš tai tiesiog megaujuosi tuom kad nereikia vasaromis prie tu konservų šust, o ten jau labai užsimanius kokio marinuoto agurkelio gi ir nusiprikti kartą i metus galima pora stiklainiuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Medus dažniausiai susicukruoja savaime, kai jau būna subrendęs. O kad nesicukruotų, pramoniniuose bitynuose jis pašildomas iki tam tikros temperatūros ir išpilstomas. Taip sustabdomas fruktozės virtimas cukrumi. Na, plonybių nepamenu, bet esmė maždaug panaši.

Lyžuka, man konservavimas, naujų receptų išbandymas yra savotiškas hobis. Paskui rudenį būna toks pasigyrimo sąskrydis. OMG, ko tik ten mergos nepriveža. Va, iš to baliuko tai jau grįžtu išsipūtusi kaip balionas , tiek prisiragavusi.

Niu, numečiau per vasarą jau 9 kg. Manau, iki Kalėdų gal bus visi 15. Paskui prasideda liūdesio ėdimas, nes saulės mažai, veiklos mažai.
Meri, labai gerai padeda tas 16 val nevalgymas. Aš iki pietų net neprisimenu apie pusryčius. Draugė nevalgo vakarienės.
Nors pagundų oi kiek daug. Kada čia užmačiau per teliką paprasčiausius sausainius iš pakelio, nu kaip mirtinai užsinorėjau... Gerai, kad reikia iki parduotuvės važiuoti. Tingisi. Tai panorėjau ir praėjo norai.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pas mane ėdimas prasideda apie 21 valandą.Dabar slyvos eina į trasą,kriaušės.Nesisusilaikau dėl slyvų,skinu nuo medžių jau suminkštėjusias ir valgau,nesulaukiu ant žemės nukrentant. ax.gif Išsivalys žarnynas.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2022 09 06, 21:54)

Lyžuka, man konservavimas, naujų receptų išbandymas yra savotiškas hobis. Paskui rudenį būna  toks pasigyrimo sąskrydis. OMG, ko tik ten mergos nepriveža. Va, iš to baliuko tai jau grįžtu išsipūtusi kaip balionas , tiek prisiragavusi.

oi žinau šita etapą bigsmile.gif , grįžtu iš darbo ir jau kazka makaluoju, o vakare atsigulus įlovą audžiu mintis ką rytoj konservuosiu biggrin.gif
QUOTE(IngridaB @ 2022 09 07, 07:46)
Labas rytas.
Pas mane ėdimas prasideda apie 21 valandą.Dabar slyvos eina į trasą,kriaušės.Nesisusilaikau dėl slyvų,skinu nuo medžių jau suminkštėjusias ir valgau,nesulaukiu ant žemės nukrentant. ax.gif Išsivalys žarnynas.

va gryn aš einu apie medį ir čiupineju kur kazkieki m9inkštesne nesvarbu kad pužalė, o yra tokiu melynu gigantišku už vištos kaiušini didesniu tai tos daugumoj kazkodel sukirmije tai tas su peiliuku išsipjaustau biggrin.gif
Atsakyti
Buvau aš visokia ir kuda ir daugiausiai kaip balionas biggrin.gif Kad turėjau valios, kažkada, prieš 12 metų, jūs žinot. Numesti per du metus 38kg nebuvo paprasta. Manau, kad panorėjus galėčiau pakartoti, bet... kam man tos dvasinės kančios, nors niekada nežinai kas laukia ateityje, mes planuojam, o dievulis juokiasi smile.gif Tam reikalui reikia ir lėšų, nes keistusi visa mityba, vien neėdimas tik žalos pridarytų.
Gerai, kad konservuojat, juk pačios auginat, o man pirkt augintą ant nežinia ko, geriau žalią nusipirkt. Taip ar taip, pesticidai naudoti.
Atsakyti
Meri, įspūdingai tu čia buvai pavariusi. wub.gif
Nors ir aš jaunystėje esu per kokius 4 mėn apie 25 numetusi. Išvažiavo MB į Prancūziją stažuotis, likau su sūnumi, tai jam ir man tikdavo visokie jogurtukai, nereikėjo rimtos vakarienės virti. Dar turėjau kasą, susigarbanojau plaukus kaip undinė. Nuvykome pas tėtuką Kalėdoms, tas oro uoste net nesuprato, kad ten aš. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Tai kad krenta tioe kg nuo judėjimo.Nesu badavųsi tfu tfu gyvenime.Man tragedija kai reikia priduoti tyrimus ir pusę dienos nevalgyti,galvoju numirsiu iš bado. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Laukiau arbūzų virkštys kada nuruduos,pradėjo sproginėti arbūzai.Bet kokio saldumo dabar arbūzai. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Turėjau strioko, keturiese juodai apsirengę jaunuoliai darbo pabaigoje buvo kioske apsilankę, visi malėsi, nieko nepirko, maniau bliamb apiplėšimas bus, nes visada kas blogiausia į darbo pabaigą, tiek įsinervinau, nupirko porą loterijos bilietų, trynė, vėl pirko... Net į suplanuotą lidlą nenuvažiavau, kiek įsibaiminau be reikalo. Nu gryni banditukai iš išvaizdos ax.gif
Žalėsis akvariumo stiklą padengė, nors ir pilu nuo jo chemijos, bus darbelio nuskusti. Bet tiek daug bigsmile.gif
Man išnešti augalai per vasarą atsigauna, o ir priežiūra lengvesnė.
Jo, yra rūpesčio išnešti, sunešti,
Atsakyti
Meri, o tai sraigyčių neturi ? Jos gerai valo sieneles. Atrodo, ir kai kurie šamukai.

Gėles dar palieku lauke, ateina lietus, tai gal šalnų kurį laiką nebus.

Ingrida, aš arbūzo prinokimą įvertinu apvertusi. Jei apačia geltona - bus prinokęs. Jei dar žalia- balta- nelabai.

Bliamba, šiandien subyrėjo blenderis. Atsinešiau kibirą tokių sausų , neskanių valgyti pomidorų. Supjausčiau džiovinimui. Kurie nelabai prinokę, sumečiau apvirti. Rytoj žadu iš draugės parsivežti kokio mandresnio kvapo baziliko, galvojau , kažkokį padažiuką sumakaluosiu. Įleidžiu blenderį, pabirzginau kelis kartus... Kaip dėjo, visi peiliukai išlėkė su velenėliu.Lyg tai Maksėje akcija ar išpardavimas, mačiau su nubraukta kaina. Taip tingisi važiuoti į miestą, o teks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 10 rugsėjo 2022 - 20:57
Labas rytas.
IK,Lidle mačiau tikrai ar 7 ar 5 eurai su centais.Dar pagalvojau,kai tokia kaina gal pasiimti dar vieną?Nes dega jie neblogai.Pas mane irgi vienas tik užkvipo ir baigėsi jo era. ax.gif
Atsakyti