Labas rytas.
Kepsiu šiandien pirktinę vištą.Ech.Kaimynų palaidas vištas baigia lapė išpjauti.Viai nebesimato vištų. Dar atnešdavo kiaušinių ,dabar seniai nepirkome.
Patarkite,ką auginti kitais metais šiltnamyje?Pomidorų tiek nebe noriu.IK tu augini vynuogę?Apsimoka?Braškės be lašelinio laistymo įmanoma?
nėė, kavai vanduo bambaliuose, specialus ir kavos aparatas didelis, nepakelčiau
Dar nespėju signalizacijos išjungti, o jau rytais laukia late kavos megėjai. Pas mane ji skaniausia, nes geros kavos pupelės Bravisima, prekybos centruose tokia neprekiauja, pas ją nėra to kavos kartumo, kas nemėgsta
Blyn, liko gal aštuonios ledų porcijos ir nafig išjungsiu darbinį šaldiklį, naujų ledų neužsakinėsiu, o tai kiek elektros tas gargaras ima, gėrimų šaldymo vitriną laikau įjungtą iki pirmos valandos. O tai bus kosmosai už elektrą mokėt. Ir taip direktorė rėkia, kad daug išdeginam, gaunam grasinančius raštus.
Nuo tos kaitros hortenzija vanila fraise taip gražiai žydėjus nenusiružavino,o iškart pradėjo biauriai ruduoti, ėt...
Dar nespėju signalizacijos išjungti, o jau rytais laukia late kavos megėjai. Pas mane ji skaniausia, nes geros kavos pupelės Bravisima, prekybos centruose tokia neprekiauja, pas ją nėra to kavos kartumo, kas nemėgsta
Blyn, liko gal aštuonios ledų porcijos ir nafig išjungsiu darbinį šaldiklį, naujų ledų neužsakinėsiu, o tai kiek elektros tas gargaras ima, gėrimų šaldymo vitriną laikau įjungtą iki pirmos valandos. O tai bus kosmosai už elektrą mokėt. Ir taip direktorė rėkia, kad daug išdeginam, gaunam grasinančius raštus.
Nuo tos kaitros hortenzija vanila fraise taip gražiai žydėjus nenusiružavino,o iškart pradėjo biauriai ruduoti, ėt...
QUOTE(Merii @ 2022 08 27, 08:56)
Aš galvojau kad tik pas mane nurudavo daugelis hortenzijų?
Ingrida, auginau vynuoges net kelias šiltnamyje. Perkėliau šiltnamį , liko jos lauke. Arkadia po metų užsilenkė, o buvo pati pačiausia skaniausia. Sakyčiau, lep[ią veislęę labai verta šiltnamyje aquginti.
Lašelinį laistymą pirkau gal 40 eurų. Džiaugiuosi ir neatsidžiaugiu. Braškes galima ir be jo, bet reikės su laistytuvu lakstyti.
Šiandien dukra su pusženčiu nuo karščio pas mus slepiasi. Tai skaniai su dukruže šampano butelį prarijome prie šašlų. Bet tai koks gėris suaugę vaikai.
Lašelinį laistymą pirkau gal 40 eurų. Džiaugiuosi ir neatsidžiaugiu. Braškes galima ir be jo, bet reikės su laistytuvu lakstyti.
Šiandien dukra su pusženčiu nuo karščio pas mus slepiasi. Tai skaniai su dukruže šampano butelį prarijome prie šašlų. Bet tai koks gėris suaugę vaikai.
Labas rytas.
Gėris suaugę vaikai. Dar anūkų nėra,tai lieka bendravimas tik su jais.
Mažąjį irgi turime savaitgalį. Marti Nidoje su draugėmis,jis pas mus,vakare irgi išvažiavo dviračiu į miestą,draugo gimtadienis,bute pernavos,šiandien vėl dviračiu pas mus. Žiūriu jie dviratį labai pamėgo,jis tai jau keli metai ir į darb važiuoja,marti irgi traukiniu nusivežė į Nidą.
Vakar iškepiau obuolių pyragą,žiūriu šiandien gal vėl reikės sumakaluoti.
o aš su akva duoduos, dar jis nesusidirbo, žaliuoja vanduo ir toks purvinas, niekaip nesusitvarkau.
Vyrą išsiunčiau į senukus, ermitažą tvoros dairytis, tai ramiakas. Nieks neburba pašonėje.
Blyn, akvoj beveik augalų neliko.
Nuo ryt prasidės darbymetis, pradės plusti studentai, po atostogų gryžę. Ir dar mėnesio pabaiga.
Kažin ar nieko, jei viendienių lapus nukirpčiau, biauriai atrodo?
Kaip pas jus, ar daug tokių rudų slidžių su rageliais šliužų? Nukirpus lapus, tuos niekadėjus išrankiočiau
Vyrą išsiunčiau į senukus, ermitažą tvoros dairytis, tai ramiakas. Nieks neburba pašonėje.
Blyn, akvoj beveik augalų neliko.
Nuo ryt prasidės darbymetis, pradės plusti studentai, po atostogų gryžę. Ir dar mėnesio pabaiga.
Kažin ar nieko, jei viendienių lapus nukirpčiau, biauriai atrodo?
Kaip pas jus, ar daug tokių rudų slidžių su rageliais šliužų? Nukirpus lapus, tuos niekadėjus išrankiočiau
Labas rytas.
Kai taip sausa,nėra jokių šliužų.Palauk,prasidės lietūs tada tai matysime.
Labas rytas.
IK,kaip suprantu prie žalio namo toliau kirs mišką.Bet jie gudrūs medžius su traktoriumi išvartė,kaip po audros.Priversta medžių,svolačiai,juk čia draustinis?Ar nebe?
Labas
mes virtuvines spinteles kabinom.....tris dienas. ar vi liko gonkuose nepakabintos, nepastatytos. Vakar dvi spinteles aa mamuko kambary sutvarkem, perstumem iki virtuves duru, o pro duris nelenda, nors ismatuota abieju buvo, kad telpa. Vel isrinkimas ir surinkimas virtuvej.
Nekauskit kodel ne baldininkas state. Spinteles is naujojo buto, man pasidejimui labai sueis, pusetinai dar atrodo.
mes virtuvines spinteles kabinom.....tris dienas. ar vi liko gonkuose nepakabintos, nepastatytos. Vakar dvi spinteles aa mamuko kambary sutvarkem, perstumem iki virtuves duru, o pro duris nelenda, nors ismatuota abieju buvo, kad telpa. Vel isrinkimas ir surinkimas virtuvej.
Nekauskit kodel ne baldininkas state. Spinteles is naujojo buto, man pasidejimui labai sueis, pusetinai dar atrodo.
QUOTE(sapniukass @ 2022 08 31, 10:54)
Labas
jau kamegstu tai megstu visokius perstumimus ir t.t. , dabar kaip tik užsiėmus rusio reforma, dalinu kas ka ima pvz stiklainius visokius, n metu jau sugedusi šaldikli išsikviečiau tarnyba kas išvežtu ir .t.t žodziu tvarkymasis kaip prieš metines šventes ir pas mane, dar turiu ideju virtuvei bet neapsiprendziu ar viska naujai dary kas eur atitinkamai kainuos, ar labiau linkstu tik viena kampą "patobulinti"
tai as visada ideju pilna Tos spinteles buvo nuveztos i sodo nameli. Kodel nezinau, net ir mano ponas gal nebezino, tik kad reikejo is buto iskraustyt viska remontui Jei kas man nepasiseka, tai galiu net apsiraudot is nevilties. Maniskis toks estetas jam reik padaryt taip ir ne kitaip. Dabar tokia gelezi gale pastatomu spinteliu prisuko, kad nieks uz ju nenukristu Man butu erai ir be apsaugu.