Vasarema, Jurginėlis perdavė, kad gyva, viskas gerai, kalba
Konservavimai, gerai, kad agurkai į pabaigą, bet avietės jau prasideda. Reiks vėl dukrai atiduot vynui. Ingrida, ar darot vyną vien iš aviečių, ar būtinai maišot su kažkuo?
Tai va kaip nekeista bet jis (šilkmedis) ir apšaldavo pas mus pastoviai, matyt vieta netiko ar gal jo kokia lepesne veisle pasitaike...kaip greitai ateina ruduo jau rytai tamsesni, vakare jau 9 prieblanda, o kai pamačiau kad nojus siulo svogunelius jau krokų visai liudna pasidare
Labas rytas.
Liniuk iš sodo aviečių nesu dariųsi.Miško,taip.Ar užtenka kvapnumo sodo avietėms?
Būtų vėsiau eičiau gervuogių,labai skanus vynas gaunasi. Gal dar nebus šalnų?
Mane nervina,kad vakarais nieko padirbti nebe gali,kai atvėsta,tamsu.
Nežinau, kaip dėl kvapnumo, koks turėtų būti. Man gal per rūgštūs jos vynai, tai sirupo truputį įsipilu O jai pats darymas patinka
Labas rytas.
Liniuk,tai gi geriausi vynai sausi.
Vakar netikėti pamačiau šiek tiek IK produkcijos.Pamatytumėte jos morkas.Visos kaip nulietos. Nemačiau Brangioji,kad šlubuotum,lakstai kaip gazelė.
QUOTE(IngridaB @ 2022 08 25, 07:50)
:
Vakar netikėti pamačiau šiek tiek IK produkcijos.Pamatytumėte jos morkas.Visos kaip nulietos. Nemačiau Brangioji,kad šlubuotum,lakstai kaip gazelė.
kur matei?
QUOTE(IngridaB @ 2022 08 25, 08:18)
Sutikau su produkcija netikėtai.
a sakiau kokiam prekybcentryje gal atpažinai
Labas rytas.
Na bet gyvai mačiau,labai gražios morkos.
Palijo?Miškan,miškan............
Namie ir sode yra straipsnis apie česnakus mūsų visų bendros draugytės
Norėjau pavažiuoti pavasarnių gėlių svogūnėlių, man olandiški patinka, ale toks dieglys kupron įsimetęs, nei diklakas nenuima, a.d., kad nors sumažino. Man patinka tos tulpės, bijūno tipo žiedais. Gal dar ką rasčiau.
Negirdėjau naktį lietaus, bet lb gerai, kad nulijo. Pas mus Palemone gaisras buvo. Vėl įmonė degė. Būtų amen,net gesintuvo kioske nėra, o gal nebūtinas? Vanduo tik kavos aparatui
Norėjau pavažiuoti pavasarnių gėlių svogūnėlių, man olandiški patinka, ale toks dieglys kupron įsimetęs, nei diklakas nenuima, a.d., kad nors sumažino. Man patinka tos tulpės, bijūno tipo žiedais. Gal dar ką rasčiau.
Negirdėjau naktį lietaus, bet lb gerai, kad nulijo. Pas mus Palemone gaisras buvo. Vėl įmonė degė. Būtų amen,net gesintuvo kioske nėra, o gal nebūtinas? Vanduo tik kavos aparatui
Net nusijuokiau. Įsivaizdavau Meri su kavinuku gaisrą gesinant.
Šiemet daržovės gražios. Daug lijo.
O Ingrida plona kaip nendrelė, toks juodas pavydas suėmė.
Vakar šiandien pjauname vištinus. Visa virtuvė išgleizota nuo mėsos . MB rėkia, kad jam smirda. Bliamba, per pietus kepsniai tai nesmirdėjo...
Šiemet daržovės gražios. Daug lijo.
O Ingrida plona kaip nendrelė, toks juodas pavydas suėmė.
Vakar šiandien pjauname vištinus. Visa virtuvė išgleizota nuo mėsos . MB rėkia, kad jam smirda. Bliamba, per pietus kepsniai tai nesmirdėjo...
Aha,apsipatenkinųsi,seniai tiek nesvėriau.Tai gi tiek km nueinu.
MB miega ir šiandien atsikėliau apibėgau savo vietas voveraites vietoj mankštos suirinkau,baravykiukai maži ir sukirmyję.Raudonikiai geri.Eičiau riešutauti,laukiu atvėsimo.Dar galvoju gervuogių.Aš čia vietiniams siaubas,susirenku viską aplinkui.
Vištukai gėris.
MB miega ir šiandien atsikėliau apibėgau savo vietas voveraites vietoj mankštos suirinkau,baravykiukai maži ir sukirmyję.Raudonikiai geri.Eičiau riešutauti,laukiu atvėsimo.Dar galvoju gervuogių.Aš čia vietiniams siaubas,susirenku viską aplinkui.
Vištukai gėris.