Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Vasarema, Jurginėlis perdavė, kad gyva, viskas gerai, kalba biggrin.gif
Konservavimai, gerai, kad agurkai į pabaigą, bet avietės jau prasideda. Reiks vėl dukrai atiduot vynui. Ingrida, ar darot vyną vien iš aviečių, ar būtinai maišot su kažkuo?
Atsakyti
Tai va kaip nekeista bet jis (šilkmedis) ir apšaldavo pas mus pastoviai, matyt vieta netiko ar gal jo kokia lepesne veisle pasitaike...kaip greitai ateina ruduo jau rytai tamsesni, vakare jau 9 prieblanda, o kai pamačiau kad nojus siulo svogunelius jau krokų visai liudna pasidare mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Liniuk iš sodo aviečių nesu dariųsi.Miško,taip.Ar užtenka kvapnumo sodo avietėms?
Būtų vėsiau eičiau gervuogių,labai skanus vynas gaunasi. ax.gif Gal dar nebus šalnų?
Mane nervina,kad vakarais nieko padirbti nebe gali,kai atvėsta,tamsu. unsure.gif
Atsakyti
Nežinau, kaip dėl kvapnumo, koks turėtų būti. Man gal per rūgštūs jos vynai, tai sirupo truputį įsipilu biggrin.gif O jai pats darymas patinka
Atsakyti
Labas rytas.
Liniuk,tai gi geriausi vynai sausi. wub.gif
Vakar netikėti pamačiau šiek tiek IK produkcijos.Pamatytumėte jos morkas.Visos kaip nulietos. wub.gif wub.gif Nemačiau Brangioji,kad šlubuotum,lakstai kaip gazelė. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 08 25, 07:50)
:
Vakar netikėti pamačiau šiek tiek IK produkcijos.Pamatytumėte jos morkas.Visos kaip nulietos. wub.gif  wub.gif Nemačiau Brangioji,kad šlubuotum,lakstai kaip gazelė. mirksiukas.gif

kur matei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2022 08 25, 08:13)
kur matei? smile.gif

Sutikau su produkcija netikėtai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 08 25, 08:18)
Sutikau su produkcija netikėtai. ax.gif

a sakiau kokiam prekybcentryje gal atpažinai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Na bet gyvai mačiau,labai gražios morkos. bigsmile.gif
Palijo?Miškan,miškan............
Atsakyti
Namie ir sode yra straipsnis apie česnakus mūsų visų bendros draugytės wub.gif
Norėjau pavažiuoti pavasarnių gėlių svogūnėlių, man olandiški patinka, ale toks dieglys kupron įsimetęs, nei diklakas nenuima, a.d., kad nors sumažino. Man patinka tos tulpės, bijūno tipo žiedais. Gal dar ką rasčiau.
Negirdėjau naktį lietaus, bet lb gerai, kad nulijo. Pas mus Palemone gaisras buvo. Vėl įmonė degė. Būtų amen,net gesintuvo kioske nėra, o gal nebūtinas? Vanduo tik kavos aparatui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 26 rugpjūčio 2022 - 18:11
Net nusijuokiau. Įsivaizdavau Meri su kavinuku gaisrą gesinant. biggrin.gif

Šiemet daržovės gražios. Daug lijo.
O Ingrida plona kaip nendrelė, toks juodas pavydas suėmė. zoo_taz.gif
Vakar šiandien pjauname vištinus. Visa virtuvė išgleizota nuo mėsos . MB rėkia, kad jam smirda. Bliamba, per pietus kepsniai tai nesmirdėjo... biggrin.gif
Atsakyti
Aha,apsipatenkinųsi,seniai tiek nesvėriau.Tai gi tiek km nueinu.
MB miega ir šiandien atsikėliau apibėgau savo vietas voveraites vietoj mankštos suirinkau,baravykiukai maži ir sukirmyję.Raudonikiai geri.Eičiau riešutauti,laukiu atvėsimo.Dar galvoju gervuogių.Aš čia vietiniams siaubas,susirenku viską aplinkui. ax.gif
Vištukai gėris. wub.gif
Atsakyti