Labas rytas.
Tai nors nesinervuoji išleidųsi naktį.Man kai šanūką palieka,tas pasiprašo naktį į lauką,palenda po pirtimi,einu keliais kol išprašau atgal.Kokie miegai paskui? Palikti negaliu,eiti miegoti,nervai ima,atrodo užmušiu.
Užzisakiau Fikars žolėi žirkles už tabako taškus, kvepalus jau atvežė. Pagalvojau Filorga kremas dar palauks, norėjau naktinio
Norėtus skaliarų, bet autobusu kol parsivešiu, atsinešiu, bus amen, ai, panorėsiu ir praeis
Taigis,buvau suriesta, geriausias diclakas nuo skausmo. Blyn, jau maniau imsiu biletenį, bet nereiks, nes kaip nors, dar ryt, išsigulėsiu.
Norėtus skaliarų, bet autobusu kol parsivešiu, atsinešiu, bus amen, ai, panorėsiu ir praeis
Taigis,buvau suriesta, geriausias diclakas nuo skausmo. Blyn, jau maniau imsiu biletenį, bet nereiks, nes kaip nors, dar ryt, išsigulėsiu.
Labas rytas.
IK,sausa prie tavęs.Vakar vakare buvau voveraičių,kai kurios net iškepę. Bet radau ir kelis žmoniškus baravykus.Daug peraugūsių.Paliepės dygsta,nenorėjau net eiti į tą vietą kur vien paliepės,kad negadinti nuotaikos.
Meri, kur čia taip nesėkmingai susilenkei ? Diklakas gal ir gerai , bet man nuo kelio sąnario skausmo geriau Brexin padeda.
Šakės, užpuolė derlius. Per savaitgalį agurkai, pomidorai ir slyvos. Va, dar agurkams garstyčių marinatas verda, iškaitinsiu rytoj. Karšta prie puodų, nors kondiškė veikia. Tai vis nueinu į vėsų miegamąjį, pasivartau su knyga lovoje ir vėl prie puodų.
Šakės, užpuolė derlius. Per savaitgalį agurkai, pomidorai ir slyvos. Va, dar agurkams garstyčių marinatas verda, iškaitinsiu rytoj. Karšta prie puodų, nors kondiškė veikia. Tai vis nueinu į vėsų miegamąjį, pasivartau su knyga lovoje ir vėl prie puodų.
Labas rytas.
Jokių konservų,niekas nevalgo ir nevargstu/Dar agurkų,jei prasidės pasiraugsiu ir viskas.
IK,vakar buvau miške nuo Rapolo pusės,du metus ten nebuvau.O kaip šlapia ten,atrodo tas pats miškas iš kitos pusės,o suveltas visas.Grybų nerasta,ar nugrybauta per išeigines?Kur raudonikiai augo,mama vieną rado ir du baravykus,aš du baravykus ir šilbaravykį.Riešutai jau apskinti,tai radau šiaip ne taip kirtimą kur riešutaudavau,tai pusę krepšio pasirinkau.Kur jauni laxdynai dideli riešutai ir gelsta.
QUOTE(IngridaB @ 2022 08 12, 08:41)
man šparagines tik šviežios virtos skaniausia, o šaldytis, tuo labiau konservuotos ne, aplamai šiemet jokiu konservaciju uogieniu neužisiimu, išdalinau iš šaldiklio N? metų šaldytus serbentus, kitas senienas irgi likvidavau vištų ir šuns pagalba , žodziu išvaliau ir atjungiau kokiia prasme 400 l šaldikli laikyt ijungta kai stovi tokie dalykai metu metais...iš šaldytu tai man tik slyvos vengrines pasiteisine labai va del ju tikrai verta šaldyt...
IK jau tikiuosi modelio išvaizda tave paliko ? Bet tai kiek tu prikonservuoji? gi čiane tik visam kaimuiū dar ir puseimiesto užtektu...gali pardavinet kaip eko produkcija
Teisingai rašo Lyžuka, Iš Kaimuko gerą mintį siūlo
Kol visos mūsų babcės su geltonais plakatais apsiklijavusios kariavo su norinčiaias pravažiavimo bilietus pildytis, aš pažiūrėjau, kad sistema kuo puikiausiai veikia ir dirbau sau, ai, plakatas irgi kabojo, kad pravažiuojant mūsų valdžiai matytusi Nemažai pinigo surinkau.
Taigis, aiškiai prapūtė autobuse, nes taip pučia juose ledinis vėjas, bet geriau lai pučia, nei karštyje sedėti.
Kol visos mūsų babcės su geltonais plakatais apsiklijavusios kariavo su norinčiaias pravažiavimo bilietus pildytis, aš pažiūrėjau, kad sistema kuo puikiausiai veikia ir dirbau sau, ai, plakatas irgi kabojo, kad pravažiuojant mūsų valdžiai matytusi Nemažai pinigo surinkau.
Taigis, aiškiai prapūtė autobuse, nes taip pučia juose ledinis vėjas, bet geriau lai pučia, nei karštyje sedėti.
Oi , mergai, taigi mūsų trys, dukra su pusženčiu. Dar broliui nuvežu, ko jo babcė nemoka. Agurkų raugintų sueina apie 20 dvilitrių, tiek pat litrinių marinuotų. pasidarau daug pomidorų a la padažo ir daug sulčių. Apie 40 puslitriakų burokėlių. Dar labai mėgstu marinuotą papriką, dažniausiai pati ją sulapnoju.
O šiaip - taigi visokios pomidorų tyrės kasdien einamas dalykas : padažui, balandėliams, troškiniams , čili sriuboms. Dar visokie egzotiški padažai mėsos kepimui.
Dukrai patinka slyvų ir vyšnių kompotai. Kur daug uogų ir mažai saldėsio.
O uogienių - minimaliai. Man pati pačiausia - bruknių su kriaušėmis, vietoje saldainių prie kavos. dar prie lietinių kažkokios reikia.
Su išvaizda viskas gerai. Negalėjau ėsti kaip pratusi, tai beveik du kilai nukrito. Nors imk ir visus dantis išsilupk. Einu rytoj dar tartis, ką su tuo dančiu daryti, kaip gydyti. O taip tingisi po miestą šliaužioti per tokį karštį.
O šiaip - taigi visokios pomidorų tyrės kasdien einamas dalykas : padažui, balandėliams, troškiniams , čili sriuboms. Dar visokie egzotiški padažai mėsos kepimui.
Dukrai patinka slyvų ir vyšnių kompotai. Kur daug uogų ir mažai saldėsio.
O uogienių - minimaliai. Man pati pačiausia - bruknių su kriaušėmis, vietoje saldainių prie kavos. dar prie lietinių kažkokios reikia.
Su išvaizda viskas gerai. Negalėjau ėsti kaip pratusi, tai beveik du kilai nukrito. Nors imk ir visus dantis išsilupk. Einu rytoj dar tartis, ką su tuo dančiu daryti, kaip gydyti. O taip tingisi po miestą šliaužioti per tokį karštį.
Labas rytas.
Norėčiau bruknių pasirinkti.Ver du kriaušes su aronija bent,nes krenta masiškai.Sportas dabar rinkti obuolius,kriaušes,nesinori šiukšlyno.
Labas rytas.
Labas rytas.
Labas, mielosios
Užėjau į trobą eilinį kartą rūbus pakeisti, sušlampa jie man, jei net tik pagalvoju apie darbą. Akmenimis neužmėtykit, bet man patinka šiluma, ypač kai nedirbi smarkiai. Mano močiutės ir promočiutės dar ir rugius tokiu oru turėjo pjauti pjautuvais. Vakar kombainas atvažiavo, turime lesalų vištukėms ir išdžiovinti leidžia. Žemdirbių genai pas mane,džiaugiuosi grūdų derliumi, nors tai man ne pragyvenimo šaltinis.
Užėjau į trobą eilinį kartą rūbus pakeisti, sušlampa jie man, jei net tik pagalvoju apie darbą. Akmenimis neužmėtykit, bet man patinka šiluma, ypač kai nedirbi smarkiai. Mano močiutės ir promočiutės dar ir rugius tokiu oru turėjo pjauti pjautuvais. Vakar kombainas atvažiavo, turime lesalų vištukėms ir išdžiovinti leidžia. Žemdirbių genai pas mane,džiaugiuosi grūdų derliumi, nors tai man ne pragyvenimo šaltinis.