Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pusę krepšio įvairiausių pasirinkau grybų.Pagrindas raudonikiai,bet ir baravykiukų pasirinkau.Nedidelis tas miškas,kažkas didelius susirenka baravykus,aš einu aplink ir renku mažiukus. biggrin.gif Bet sugebėjau vakar oaklysti.Ką reiškia noras daugiau rasti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 08 04, 08:58)
.Dabar mokvežoje daugiametėms geros kainos.Knifoliją,veronikas,bordinę ežiuole prigriebiau,pentinių. ax.gif

Ale rtai turi kur sodinti kad vis perki? mirksiukas.gif

QUOTE(Merii @ 2022 08 05, 19:00)
Sveikos  4u.gif
Prisistato žiurkė, stora kiaulė, tu čia nedirbsi, pirma dantis įsistatyk, paskui eik dirbti ir t.t. ...
Matot, pirkėja kol krapštėsi pinigų, autobusas nuvažiavo... , likau visaip apšaukta, matyt, bendrabutinis žargonas. Tas karštis ir priešpilnis mėnulis, žmogė labai supyko, kad atsakiau, o tu pacė  biggrin.gif
Stresas lygioje vietoje ir už tą patį atlyginimą. Nežinau kiek dar tversiu  ax.gif  Kas bus, kai pradės gauti paturbintas sąskaitas už elektrą  rolleyes.gif  Jau į priekį nervinuos.
Blyn, koks sukakotas tas gyvenimas, kiekviena šudukė tave kolioja, paskui skundus rašo, kad susiraukusios, kur ten būsi geros nuotaikos, kai ją kaskart pataiso, eini į darbą kaip į karą, nežinai kokių ateis ir ką teks išklausyti  unsure.gif

Žiauru, aš tai išeičiau maxpo savaites tokio darbo...gi nuprotet galima

Ta proga paklausiu ka iš elektros tiekeju pasirike, man jau baigias kai as iš pirmo etapo mirksiukas.gif , mokejom pigiai užtat dabar plaukai šiaušias ka kas siulo...gal kuri enefit esat? ten lyg pigiau ir jie iš vietiniu saules elektriniu ima elektrą gal neužsilenks kaip perlas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 08 rugpjūčio 2022 - 08:49
As snd. ryte prabudau, vartaus lovoj ir supratau, kad mano gyvenimas dabar pats geriausias wub.gif Darban neinu, nepervargstu, penktadieni Nidon isvaziuoju trim nakvynem. Siaip tai vienas is katinu sirgo, serga. Traukuliai tokie buvo, kad galvojau man paciai sirdis per gerkle issoks unsure.gif Keturias dienas leidau vaistus ir vitaminus vargsiukui. Reik kanapiu aliejaus su omega, Lietuvoj ner. Daktarai itaria epilepsija, o as insulta.

Labas
Atsakyti
Labas rytas.
Sapniuk,dabar mūsų geriausias laikas,vaikai užauginti,anūkų nėra. mirksiukas.gif Tu vis keliauji.
Dėl epilepsijos,be duok dvieve.Kruopa tris metus prasirgo man.Ant rankų naktimis išnešiojau,kai priepuoliai prasidėdavo.Ir veterinoriai nieko padėti negalėjo,tik palengvinti priepuolius. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
IK,pradėjo dygti daugiau maži baravykiukai,viena kita ruduokė pasitaiko,vakar jau paliepę radau. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas

na taip man nesikrauna tase Nidai....Padedu koki daikteli, kava ir vel prie kompo. Na kazkaip iki vakaro susikrausiu, o vakare dar sparagines nusiskint. Net nezinau, ko ju cia prisisejau.
Atsakyti
Labas rytas.
Sapniuk,kaip katinas?
Nieko nedarau su šparaginėmis,suskinu ir šaldiklin. ax.gif
Atsakyti
Oi , mergai, išbandžiau, ką reiškia būti gražuola su pripūstomis lūpomis. Supūliavo dantis po vilkimu, lūpos išsipūtė ir užsirietė iki nosies, akis užtino. Kad žmonių negąsdinti, per miestą ėjau su kauke.
Kad surasčiau kokį chirurgą ant greitųjų. doh.gif Perskambinau miesto stomatologinį, ten dirba toks mėsininkas, ne ne. Privačios tai atostogauja, taiqi laiko man neturi. Pagaliau centre radau. OMG, koks chirurgas. ... wub.gif Net norisi pakartoti visą procedūrą. Kaip suprantu visokas pugačiauskienes ar madonas, su jaunais vyrais. biggrin.gif Akimis norisi suryti.
Žodžiu, prapjovė, išvarvėjo visoks blogis, po truputį grįžtu į savo veidą ir pagaliau vakarienę galėjau susrėbti.
Atsakyti
Labas rytas.
IK,siaubingai persiskaitė.Na moki aprašyti,taip ir įjungiau vaizduotę. ax.gif
Atsakyti
Iš Kaimuko o.m.g. koks skausmas iškentėtas 4u.gif Sveikatytės 4u.gif
Ir Sapniuko kačiukui sveikatytės 4u.gif
Man savaitė buvo rami, tokia kaip visada. Antradienį keis pas mus kontoroje interneto kabelius, negalėsime pildyti elektroninių pravažiavimo bilietų, spausdinti telefonų papildymo kodų, tai gali būti visokių nesusipratimų, tikiuosi, kad ne visą dieną ax.gif
Taip smagu, trys dienos laisvos ir nevertė dirbti per Žolinę, nauja kadravikė šaunuolė.
Jau suminiau tris invazinius šliužus, tokie rudi, sprindžio dydžio mažomis galvytėmis, pernai tokių nebuvau mačiusi, nežinau iš kur jų atsirado, nieko nekompostuoju. Išlindo po lietaus.
Vyras buvo grybauti, tai vienam valgymui pririnko, sakė sausa miške.
Atsakyti
Kur jau taip sausa ? Šiandien pusžentis atlėkė aplankyti su dukra. Veža grūdus į elevatorių nuo kombainų. Dar praeitą savaitę galėjo tiesiai lauke krautis. Dabar nė minties. Sakė, kombainus nuolat traktoriai traukia.

Kariauju su pomidorais, bandau apvožti stiklainiuose. Tuo pačius dar pirštą apsiplikinau, gerai, kad nedaug. Pasėdėjau dešrelių poką ant jo padėjusi, aprimo.
Dukra apkirpo šunį. Tas Padlauskis mane kelia kas naktį pusę dvejų, kad išleisčiau. Paskui grįžta po poros valandų ir amsi prie durų. O dabar tokios rasos- net varva. Turiu nešti ir kišti purvinas letenas po vandeniu, papilvę nušluostyti. O tai kariasi ant lovos. Nuspiriu, paguli kažkur kampe, jau jaučiu - ant kojų prigulė.
Atsakyti