QUOTE(Para @ 2016 12 16, 00:04)
Parasau lyg nepiktai. Issiunciu. Perskaitau. Pasirodo, kad gal per daug grieztai. Tada nenoriu but pikta, tai istrinu. Ot kaip yr
o tai ką buvai parašius man? ir dar taip,kad piktai skambėtų?
jei dėl lidl,tai man jis kieme,artimiausia parduotuvė,einu jau ketvirti metai,nes kitos toliau,be to lidle vaisiai ir daržovės pigiausi,o tas aktualu...,mėsos kitur einu,buities prekių dar kitur,atsirinkau kas kur pigiau,kokybiškiau
tai ko tada burbi? na nėra nei norfos,nei maksės šalia,eičiau į jas tada
mėnesį sakai? mano vaikis aštuoniolikti metai pasninkauja,tiesa pieną geria
kepk iš varškės,virtiniai,makaronai,daržovių troškiniai,salotos,žuvis,cepai su varške,apkepai,sriubos
o šiaip tai mano kalba trumpa šita tema,parodau kur virtuvėj šaldytuvas ir puodai,išalksta -pasigamina,jei netinka ką gaminu visada gali pasinaudot savo talentais,visi be išimčių...,net mažoji jei užsiožiuoja,kad kažko nenori jau žino,kad turės žygiuot į virtuvę ir susitept sumuštinį,nes šita močiutė su šaukštu iš paskos nebėgioja
žinau kas ko nemėgsta 100 proc,to negaminu,o va kai pagaminta kas priimtina daugumai,tai turi tikt ir taškas
klausiau ką šventėm gamint,tai pageidavimas buvo,kad kaip visada tiks viskas,tik pusžentis paprašė ,,įdarytų,, kiaušinių ,neatsivalgo
baigiau darbus,einu numigt bandysiu
sūnus taip kosti,kad sėdžiu kaip zuikis ausim stačiom,po jo vaikystės sirgimų man dar dabar baisus kiekvienas nusikosėjimas...