Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Para @ 2016 12 16, 00:04)
Parasau lyg nepiktai. Issiunciu. Perskaitau. Pasirodo, kad gal per daug grieztai. Tada nenoriu but pikta, tai istrinu. Ot kaip yr tongue.gif

o tai ką buvai parašius man? ir dar taip,kad piktai skambėtų? unsure.gif biggrin.gif
jei dėl lidl,tai man jis kieme,artimiausia parduotuvė,einu jau ketvirti metai,nes kitos toliau,be to lidle vaisiai ir daržovės pigiausi,o tas aktualu...,mėsos kitur einu,buities prekių dar kitur,atsirinkau kas kur pigiau,kokybiškiau
tai ko tada burbi? na nėra nei norfos,nei maksės šalia,eičiau į jas tada biggrin.gif

mėnesį sakai? mano vaikis aštuoniolikti metai pasninkauja,tiesa pieną geria biggrin.gif
kepk iš varškės,virtiniai,makaronai,daržovių troškiniai,salotos,žuvis,cepai su varške,apkepai,sriubos

o šiaip tai mano kalba trumpa šita tema,parodau kur virtuvėj šaldytuvas ir puodai,išalksta -pasigamina,jei netinka ką gaminu visada gali pasinaudot savo talentais,visi be išimčių...,net mažoji jei užsiožiuoja,kad kažko nenori jau žino,kad turės žygiuot į virtuvę ir susitept sumuštinį,nes šita močiutė su šaukštu iš paskos nebėgioja tongue.gif
žinau kas ko nemėgsta 100 proc,to negaminu,o va kai pagaminta kas priimtina daugumai,tai turi tikt ir taškas

klausiau ką šventėm gamint,tai pageidavimas buvo,kad kaip visada tiks viskas,tik pusžentis paprašė ,,įdarytų,, kiaušinių ,neatsivalgo biggrin.gif

baigiau darbus,einu numigt bandysiu
sūnus taip kosti,kad sėdžiu kaip zuikis ausim stačiom,po jo vaikystės sirgimų man dar dabar baisus kiekvienas nusikosėjimas...
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Frau- 4u.gif 4u.gif
Ką kūčių stalui karštą pgaminti?Vieni svogūnų nevalgo,kiti-grybų. blink.gif bigsmile.gif Virdavau virtinukus su džiovintais grybais,norisi kažko naujo.Gal ką iš šaldytos tešlos,turiu pripirkųsi,gal ką gaminate kūčioms? ax.gif
Sėdėk, sėdėk, aš viską tau paduosiu
sakyk ko reikia, arbatos ar vaistų
o gal tu valgyt nori, aš tau duosiu
juk aš matau mamyte ir girdžiu.

Girdžiu kaip tu naktim dejuoji
meldiesi Dievui ir verki
ar ne per daug, mamyte tu galvoji
juk ne viena ,šioje žemėje esi.

Šeštadienį abu į parką eisim
nuvesiu prie fontano aš tave
ir prie upelio eisim, jeigu geisi
aš su tavim, juk tu turi mane.

Juk man nesunku, grąžinu tau skolą
už tuos metus, mane ,kad auginai
ir ko liūdi, vėl mintys liūdnos puola
aš tau skolingas, mane ,kad pagimdei.

Atsimenu tėvelis, man tuomet pasakė
jau neilgai aš būsiu žemėje šioje
jis liepė man, tiesiog paprašė
kad grįžčiau aš gyventi pas tave.

Ką tu pati gali,juk tau naktis ir dieną
pavalgyt reikia ir vaistus išgert
šiame gyvenime ,turi mane tik vieną
ir man nesunku, naštą šią pakelt.

Na ką gal einam jau, į lovą palydėsiu
o jeigu nori, pasėdėsiu aš šalia
tau maistą ir vaistus ,ant stalo aš padėsiu
po darbo vėl skubėsiu pas tave.

Dabar miegok ir nieko negalvoki
tik apie tai, kad aš visad šalia
ir niekuomet, daugiau nesisieloki
juk man nesunku,tai mano tau skola....
Pokalbio pabaiga
Man vis mb deda į fb tokius eilėraščius. ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 16 gruodžio 2016 - 07:20
QUOTE(sapniukass @ 2016 12 15, 13:15)
tai gal tuoj gausit, kai prades juozukinius-karbauskinius tautinius kostiumus siut biggrin.gif

Nesiūs Juozukas iš tokio audinio kostiumų,sinteponas ir baldinis gobelenas biggrin.gif

QUOTE(giega @ 2016 12 15, 17:51)
MAn tai ir juokinga su tais kostiumais...Kiek vaiku neturi ka valgyt,o cia gaus dovanu tautini kostiuma..Ir ka jam su juo veikt?Nu OK,pagiedos himna ir toliau?

Būsiu bjauri ir kategoriška,kad vaikai turėtų ko valgyt tėvai turi rūpintis,o ne kad dilgynės iki langų,mamelė su tėvu alaus bambalį naikina,o vaikai kaip tos dilgynės ,jiems tiek terūpi

QUOTE(IngridaB @ 2016 12 15, 19:44)
Taip suprantu reikia ištisai sėdėti prie kompo,kad perskaitytum,ką Para parašė? bigsmile.gif  blink.gif

Mnujo......

QUOTE(liniuxxxxx @ 2016 12 15, 22:44)
Para, tu duodi biggrin.gif Ale radai ko bijoti, griežta jinai. Susilaikyt nesveika biggrin.gif

Susilaikymas dorybė bet ne sveikata

Labukas
Atsakyti
Labas rytas
tai as viena ta laimingoji Paros zinute paskaicius ax.gif
Atsakyti
tylit kaip partizanes.
Vakar gavau to dvieju kmb. buto maskvietiskos savininkes....telefona. Lyg buto priziuretoja negalejo man jo padiktuot pries menesi. Jau paskambinau Maskvon, liepiau nesipleciant Skype varda vakare atsiust.
Nu va, is tautiniu, pasirodo jie visai ne tautiniai blink.gif , sirmos ir sildymo kainos pakilimas islindo. Man, kaip mokanciai pilna kaina, tai labai paplonins pinigine unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 16 gruodžio 2016 - 15:34
QUOTE(sapniukass @ 2016 12 16, 15:33)
tylit kaip partizanes.
Vakar gavau to dvieju kmb. buto maskvietiskos savininkes....telefona. Lyg buto priziuretoja negalejo man jo padiktuot pries menesi. Jau paskambinau Maskvon, liepiau nesipleciant Skype varda vakare atsiust.
Nu va, is tautiniu, pasirodo jie visai ne tautiniai blink.gif , sirmos ir sildymo kainos pakilimas islindo. Man, kaip mokanciai pilna kaina, tai labai paplonins pinigine unsure.gif

As is apkasu islindau ir bac guzas i kakta. Ragus siek tiek apsilauziau. bigsmile.gif Pasitepiau ukisku muilu. Laukiu rezultato. blink.gif
Uzsimane MB kambarius tvarkyt, pamaniau padesiu nors dulkes nuvalyt. Sazine uzgrauze. Buč geriau pagulejus. Jo majo.Bijau i veidrodi ziuret blink.gif
Papildyta:
Laba
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 16 gruodžio 2016 - 18:19
Aplankiau žadėtą gėlių bazę, nu kaip nieko įdomaus. Mačiau toookio dydžio tas raudonas karpažoles vazonai kaip kibirai, pačios, didžiausi krūmai.
Kad tuščiom neišeit, už eurą droserą nusipirkau. Senai jos norėjau, bet brangios, vdrug neaugs, o kai pigiai, ne taip skausminga mokytis.
Ai, dar mačiau vandą, šaknys idealios, bet puvinys stiebe gal dvidešimt cm, graudu buvo žiūrėti. Net dykai nebūčiau ėmus.
Atsakyti
Vistik apsimelavau, pažiūrėjau googlėje, tai parsinešiau saracėniją. Einu skaityt kaip augint žiemą biggrin.gif
Atsakyti
Juokėtės iš manęs,kad kaimynų butas dega?O pasirodo mano mažųjų mylimiausios anglų kalbos mokytojos sūnus padegė.Tik dabar išsiaiškinau. ax.gif
Jei spaudoje išgirsite,kad kaimynė kaimynę užbubino,žinokite galiu ir ašai.Nu rimtai tą pensionkę užmušiu kada nors?Radiatoriai vos vos drungni,dar suvalgiau ledų baigiu sušalti.Jungsiu tepalinį radiatorių?Kruopą net mėto priepuoliai nuo šalčio. bigsmile.gif blink.gif Matyt išgirdo,kad šildymas brangs visai prisuko šiumą? bigsmile.gif
Atsakyti
Tai gal žurnaliūgos, kaip visada, iš anksto sėja paniką, kad įvykiams užbėgt už akių ir žmones pakiršint skaudžiausia vieta, lengvatų mažinimu ar net atėmimu? Nemanau, ras tų pinigų.
Jau tiek sujuokino tas straipsnis, kad Kaunas milijonais orą valys, visai nukvako, užtenka nesąmonių, kai apsnigtus, leduotus kelius asfaltuoja. Gal ne visur ta šildanti mašina praeina ir kiek jų yra visam mieste, viena, dvi? O kiek km duobėtų gatvių? Durnina kauniečius, ne kitaip ax.gif
Vistik didžioios šventės ateina, na ir kam žmonėms nuotaiką gadint, nebūtų lietuviai rolleyes.gif
Nu mano kaimynė tikra sargė, vos atidarau lauko duris, iškart ir ji iš savųjų išlenda, dar gerai, kad neloja bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, jau kiek prirašyta unsure.gif

Va pamačiau apie gėles rasot tai ir aš šiandien elebora balta nuroviau ir kaktusų į kompaniją

Para kambarį kitai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 16 gruodžio 2016 - 22:16
Isijungiau. Uzmirsau ka norejau parasyt. Va kaip.
Atsiminiau.
Pirma, tai kokio bieso ta telika ziurit. Nebent zurnalistu sou pasiilge. Grynas briedas ten.

Apskritai tai as uz lengvatu panaikinima. Ir galit pomikais uzmetyt tongue.gif kaimo bobutem nieks malkom kompensaciju neduoda. Tegu geriau prie pensiju prideda. Tada kiekvienas galvos kur leisti- sildymui, malkom ir t.t. As uz lygiava tuo klausimu biggrin.gif Va tep va. Nes iki siol lengvatom naudojosi tik miestieciai, o kur kaimo zmones, ar nuosavu namu gyventojai.
Kazi, Sapniuks neiskuls man langu g.gif rolleyes.gif
Trecia punkto nepomniu
Melynes nera, nezymus pakilimas toje vietoj

Ingrida, nustebinai, bet kokiu atveju gelbet ateisiu mirksiukas.gif as ipratus, turiu igudziu
Atsakyti