Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Para @ 2017 03 06, 17:20)
Laba,
na taip, einu paieškot gal rasiu kokia kita kalba, pvz, japonų  tongue.gif

tai ten titrai yra rusų kalba, pamaigyk, atrasi, jeigu nerodo  mirksiukas.gif

oi, nevark, neiskok japonu biggrin.gif
eisiu ieskot mirksiukas.gif
Atsakyti
ui dėkui, mergiukai 4u.gif 4u.gif šeši m. 5 val. ir 15 min. skirtumas biggrin.gif

dieną pamiegojau, na juk priklauso biggrin.gif tris puodus kavos išgėriau, bet toks miego norėjimas rolleyes.gif

saldainių turiu - ryju tongue.gif
Atsakyti
Jazau jazau, kaip sninga ir pusto. Kol parėjau iš sandėlio , dantis užgėlė. Ingrida, net iki tavęs nevažiavau, per 100 metrų nieko nesimato.
Pašersiu šunis ir eisiu po apklotu, gal ką paskaitinėsiu.
Va, grįžo furas, negali į kiemą įvažiuoti per pusnis, pirmyn atgal stumdosi blink.gif
Kažko labai šalta šiandien, gal vėl atkrisiu su tuo gripu. Arba šiaip vėjas viską išpustė.

Jurginėli , sveikinu. Pagal grafiką viskas ar kaip ? Man iš karto durna mintis, kad pas jus kaip tame anekdote : Kalėdos dažniau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 06 kovo 2017 - 18:10
Uzuomarsa esu, persiprasau blush2.gif
Jurgineli, du kartus sveikinu rev.gif cook.gif

Sapniuk, auuu, radai ka ar ne? Japonu nebeieškojau, paklausiau bigsmile.gif

Siandien pusiau be miego, "vairavau" lektuva i Tailanda, nagi pavyko, sekmingai nutupe. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 06 kovo 2017 - 19:43
Jurginėli,vau........su dvigubu gimdymu. wub.gif wub.gif O vat būtum gimdžųsi kitu metų laiku būtų dukrytė.Man abu berniukai per dvi savaites,o dukra rudenį,už tai ne tos pačios lyties. mirksiukas.gif Čia mano įsitikinimas. ax.gif
IK,sveik,neskubėk,kilogramą nusipirkau,kad palangės netuščios būtų,o į šiltnamį pažiūrėk per langą kur sodinsi? ax.gif
Kažko sušalau ir aš šįvakar. ax.gif
Atsakyti
Jetau paaiškinkit man durnai ka aš čia praleidus, nieko nesuprantu su tais gimdymais unsure.gif ar čia Jurginelis apsiturejo ar kas bigsmile.gif
Atsakyti
toooks jausmas, kad aš kitam pasaulio krašte gyvenu blink.gif jokio sniego blink.gif blink.gif dabar ir lietus nebelyja, apėjom ratuką aplink rajoną biggrin.gif

ką aš žinau, kaip išėjo, taip išėjo biggrin.gif už sveikinimus dėkui 4u.gif

IK ir kitos - neapsirkit 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Lyžuka, čia jau seni gimdymai-naujai nesiruošiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
A tada sveikinimai mamytei mirksiukas.gif , o tai susirupinau, gal čia mus pagausejimas grupes nusimato bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mus irgi dangus maišos sužeme, sniego kieme tiek, kad su kaliošais nepraeisi biggrin.gif
Gal jau šiandien bus pečiaus lipdymo pabaiga, o tai jau užkniso dulkes valyt ryte, kad vakare pamatytum, jog vėl tas pats. Dar laukia vienam kambary valymas senų dažų ir tinko ir tada vėl tinkuos ir apdaila. Nėr nieko baisiau, kaip pečiaus remontas. O dar ir neinas greitai, daug plytų pjaustymo. Suprantu, ale jau nervin ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 03 06, 20:03)
Pas mus irgi dangus maišos sužeme, sniego kieme tiek, kad su kaliošais nepraeisi biggrin.gif
Gal jau šiandien bus pečiaus lipdymo pabaiga, o tai jau užkniso dulkes valyt ryte, kad vakare pamatytum, jog vėl tas pats. Dar laukia vienam kambary valymas senų dažų ir tinko ir tada vėl tinkuos ir apdaila. Nėr nieko baisiau, kaip pečiaus remontas. O dar ir neinas greitai, daug plytų pjaustymo. Suprantu, ale jau nervin ax.gif

Aišku meistras pjausto plytas su bulgarke ir dar kambaryje? Į lauką neina tokio darbo daryti?
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 03 06, 22:05)
Aišku meistras pjausto plytas su bulgarke ir dar kambaryje? Į lauką neina tokio darbo daryti?

Lauke ir jau koks pats gražuolis biggrin.gif Bet vistiek ir virtuvėj dulkių yra. bet jau kai baigsim, bus toks didelis ir geras darbas padarytas. Daug to ploto, didelis senoviškas pečius, virtuvėj ir dar dviejuose kambariuose po sienelę, tai reikėjo prisiruošti kažkaip.
Atsakyti
O pas mus rūsį semia unsure.gif kiek papumpavom vėl vandens pilna
Atsakyti