Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas,
nu poleistes gyvulinius riebalus dievina kaip ir ta sviesta, kokosu alieju biggrin.gif
Kaip ir grietine turi but kuo didesnio riebumo.

Para labai gerai parase wub.gif

Jei ne sanariu papildai mano mama jau trys metai guletu ant patalo. Placebo cia ner, nes ji net nezino ka as jai duodu. biggrin.gif Jai slauga buvo paskirta kaip visai nevaikstanciam zmogui, kai ji nebevaiksciojo po peties luzio ir keliu sanariu visisko susidevejimo.
Giega, man desinys skauda, bet as pedalu neminkau ax.gif
Atsakyti
http://bustas.lrytas...ias-klaidas.htm

Suraskite tris klaidas ir prizas jūsų. biggrin.gif
Senokai neskaičiau tokio briedo. blink.gif Ne veltui pagal mokslininkų paskaičiavimus mes beturime 70 procentų IK lyginant su pitekantropu. Kai kas manau, dar mažiau. biggrin.gif

Sapniukai, gal tiesiog mama valgė kokybišką maistą ir pasitaisė tie sąnariai. Reikia kuo daugiau šaltienos, žele ir panašių produktų.

Einu toliau sėti, paskui užsiimsiu ką nors skanaus iškepti. Skalbiniai atseit lauke džiūsta. Bet vėjas tai labai šaltas.
Atsakyti
IK pažiurejau pentin iu seklas, tai va:
Dasante Blue F1, Roksolana, Lietneje niebo, du paskutiniai pilnaviduriai tipo smile.gif

http://www.geliuroju...s-delphinium-l/

bandysiu kišt i šaldytuva jas, bus kaip bus, mačiau sočiai yra gražiu daugiametėse, jei ka atsiusiu pavasari mirksiukas.gif

kažin kada pavasari pasirodo gyvybe pas snapucius? unsure.gif

delfis paskutiniais metais žiauriai nusirašo, skaitau nebent kai norisi nuotaika pakelt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 kovo 2017 - 15:55
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 05, 07:21)

Tokį sviestą seniau kaime lydydavo kad ilgiau laikytus, Frau tikrai žinos ypač Suvalkijoj vasarom, gi šaldiklio tada dar niekas nėra matę nei girdėjo  mirksiukas.gif

Laba diena,
pas mus lyja,vejas.Nu jau bjaurumas pavasario,kazin kada isblaives tas oras.
Sviesta lydo ir del tos priezasties.

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 05, 08:43)
Luety, o tu tiki tuo, ką Delfiai ir panašūs rašo? Dažnai nusirašyta iš kokių nors Dievo pabučiuotųjų svetainių.
Ką galėčiau pasakyti iš mokslo pusės? Lydytas sviestas- tai 100 proc sviestas, nes parduotuvinis turi 82. Taip, nusiima likęs vanduo ir baltymai. Polinesočiųjų rūgščių lygiai tiek , kiek ir buvo svieste, lydant jos nesisintetina. Kad vieną riebalų rūgštį paversti kita, juos reikia išskaidyti ir vėl sujungti  Deja, pagal gamtos dėsnius šitoms reakcijoms atlikti reikalingi tam tikri fermentai Apkarsti (susidaro sviesto rūgštis, labai nemalonaus kvapo ir skonio) laikant gali plonytis sluoksnis pačiame viršuje, bet kasdien naudojant to nepastebėsime. Tai mano supratimu, lydytas sviesta yra maždaug lydytų taukų vertės. Na, gal kiek skiriasi pagal riebaluose tirpių vitaminų kiekybinę sudėtį. Tik tiek, kad garbinantiems Ghi sviesta net pagalvoti draudžiama apie kitus gyvulinius riebalus.
Nepagalvokite, kad čia aš iš bjaurumo. Tik paskaičiusi straipsniuose kokių nors įtikėjusiųjų sapaliones, išrašyčiau du receptus :
a) atgal į mokyklą
b) galbūt psichiatro konsultacijai, o gal užtektų psichologo. biggrin.gif

Šiaip paskaitinėju,ką rašo maisto produktų pakuotėse. Netikiu reklama. Maisto papildai - tai tiesioginis kažkieno kišenių papildymas. Kad netuštinti savo kišenės, galima pasidžiovinti vaistažolių.  smile.gif
Na, papliurpiau. Einu sėti , gal kokią gėlikę persodinsiu. Reikės dar merginą iki miesto pamesti, konkursas šokių. Gal popiet išbandysime, ar išėjęs pašalas. Tada galėsiu šiltnamį palaistyti. Jeigu požeminė trasa dar sustingusi, teks palaukti. Bent vynuoges išgenėsiu šiltnamyje.

Ik,ne viskuo tikiu.Kai kurie straipsniai grynos nesamones,bet yra labai daug literaturos apie ghe sviesta ir jo nauda.
Papildu yra labai geru ir veiksmingu,juos butu galima vadint ne papildais,o nereceptiniais vaistais.

QUOTE(sapniukass @ 2017 03 05, 11:49)
Labas,
nu poleistes gyvulinius riebalus dievina kaip ir ta sviesta, kokosu alieju biggrin.gif
Kaip ir grietine turi but kuo didesnio riebumo.

Para labai gerai parase wub.gif

Jei ne sanariu papildai mano mama jau trys metai guletu ant patalo. Placebo cia ner, nes ji net nezino ka as jai duodu. biggrin.gif Jai slauga buvo paskirta kaip visai nevaikstanciam zmogui, kai ji nebevaiksciojo po peties luzio ir keliu sanariu visisko susidevejimo.
Giega, man desinys skauda, bet as pedalu neminkau ax.gif

Mano sanariai senai butu isoperuoti jei ne glucosamino sulfatas,vadinami papildai.Svoris buvo didelis,darbas-daug lakstymo,o kelenai skausme.Emiau gert pavasari rudeni,vaikstau be skausmu iki siol.
Gal but buciau pasigydzius ir valgius zelatino produktus ir griauzdama kremzles,bet kiek ju butu teke pravaryt per savo organizma,kad pasiekt efekta?
Vitanminus geriu beveik pastoviai,esu itikejusi ju galia,bet uztai nepamenu,turbut ąč metu nesergu jokiomis persalimo ligomis.Papildu yra puikiai padedanciu,tik reikia ziuret,ka perki,is kur perki.Bet as nepersu savo nuomones niekam.
Vienas indusas ragino mane seniai lydyt sviesta.Jis pasakojo,kad pas juos varganai gyvenantys zmones ir ne visi saldytuvus turi iki siol,todel sviesto lydymas,iauges i krauja,mazai kuris valgo normalu,bet kraujagysliu ligos jiems yra svetimos.Kai lydai sviesta,pamatai,kokie riebalai iskyla lydantis,kitokio sviesto net nebenori.Bet vel,cia kiekvieno asmeninis reikalas.Man tai labai skanu.Del riebios mesos,as ja nepiktnaudziauju,bet ir nespjaunu,uzeina noras ir suvalgau.
Atsventem Kazimierus,mano tevulis 91m.gyvena cia,pas broli,tai buvom pasveikint.
Lyzuka,as sejau pelargonijas is seklu,graziai sudygo,ispikiavau ir tokios pagelte,papiepe,nors persodinau i kompostine zeme.Gal kuo patrest sakau,kad labiau subujotu?Mano ne svyrancios,o eilines pelargonijos.
Atsakyti
IK, mano mama nevalgo ne saltienos ne zele.
Tu ir kaip ne kaikurios galvoji, kad galima slauga nusipirkt, kaip pieno buteli. As sioj vietoj praejau tikrai kryziaus kelius, savo keliais, tai zinau. Seimos daktare sake, kad atvaziuoja komisija ir tiesiog rauti rauna gulinti zmogu ar sako: gal su paduskom apkamsius jis sedes blink.gif Bet jis nevaiksto ax.gif ir nevaikscios. Mes su vyru, aciu jam, dejom dideles pastangas, kad mano mama vaiksciotu. Jo fizine jega- jis ja vedziojo, o is mano puses papildai. Dabar atvaziavus komisija, sakytu, tai babuliukas vaiksto, kokia slauga. Nuimam. Nu tas vaikstom su mano pagalba, bet vaikstom.
Nereklamuoju nieko, dalinuosi savo patirtim.
Atsakyti
Sapniukai, va būtent tavo meilė gal daugiau gydo. 4u.gif Kalbi apie slaugos ligonines? Galbūt gerų yra, bet už didelius pinigus, tai jau tikrai.
Kai kurie papildai ko gero reikalingi gydymui, kai organizmas negamina / negauna kažko su maistu.
Na, aš gal stipri botanikoje, bet ir biologijoje tie patys dėsniai. Žmogus, kaip rūšis, privalėjo viską paimti iš gamtos. Jeigu būtų įvykus kažkokia evoliucijos klaida, tiesiog iki šių dienų mūsų nebebūtų.
Iš kitos pusės vertinant. Žmogaus vidutinis amžius vargiai siekė 30 metų. Natūralioje atrankoje tai reiškė : jeigu greitai nebėgi, toli nešoki, neturi geros reakcijos - tampi liūto pietumis. Mirtis savo lovoje gamtos nenumatyta. Tai atsirado tada, kai tapome Homo sapiens ir pradėjome rūpintis ne tik savimi, bet ir savo artimu.
Atsakyti
Laba
Nagai panižo,nepažiūrėjau kad pagal vudu kalendorius diena negera pomidorų sėjai,sudėjau daigintis sėklas ant drėgno popierinio rankšluosčio rolleyes.gif tongue.gif
Kurios pirmos uodegytes parodys tas ir kišiu žemelėn,kitos keliaus į sėklų rojų biggrin.gif
Dariausi tuos profilaktinius tyrimus,dėl visokių cholesrterolių,cukraligių ir kitų panašių bezabrazijų,ateinu atsakymais pasidomėt,žiūri į mane sesutė ir sako:tai jūs ponia,matyt sveikai gyvenat,labai jau tyrimai kaip tokiam amžiuj geri.Nu taip sakau sveikai,noriu lašinio,valgau lašinį,noriu saldžiai valgau saldžiai,noriu bulkutės valgau,nieko sau neriboju,kalorijų neskaičiuoju,cukraus druskos nesibaidau,bet ir nepadauginu.Nepatikėjo,matyt pagalvojo,kad durninu jas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2017 03 05, 21:18)
nepažiūrėjau kad pagal vudu kalendorius diena negera pomidorų sėjai

ale ir randat visokių įdomybių blink.gif ,net nežinojau,kad ir pagal tokius reikia sėt blink.gif ,gyvenime nesėjus,nesodinus pagal jokius kalendorius ar mėnulius
kažkaip neįtikino niekas,tai kai turiu įkvėpimo,tai ir darau,kai dera,tai valgau,kai nedera,tai ir neturiu,bet mėnuliui nebumbu biggrin.gif ,nors įtariu tu čia juokauji biggrin.gif

dar kaime senoji kaimynė bandė įrodinėt kaip svarbu dirbt pagal tvarką,man,tai tik prietarai...,na ir palyginau iš įdomumo,būtent tais metais,pas ją buvo parodinės salotos,moliūgai didžiuliai,bet liko be agurkų ir braškių,o šitų pas mane buvo tiek,kad ir ji gavo,ir giminė galop neėmė,užteko visiem biggrin.gif
dar pas ją obelys linko,o pas mane kriaušių buvo N,dalinomės biggrin.gif ,man atrodo,kad čia kalendoriai neveikia,jau vien dėl to,kad jei jie seni,o vyksta gamtoje visokie klimato atšilimai,lietūs ,,rūgštūs,, ir t.t. ,tai ir auga viskas kiek kitaip

kur sulindę? galvojau kompas pastrigo,o čia tiesiog išsilakstę unsure.gif

pagastroliavom vakar,nuvažiavom kolegą pasiimt,išlenda žmona,sako serga,nevažiuosim,nes stosim kas kilometrą,apsinuodijęs skrandį,senos sriubos prisrėbė,nunešiau vaistų,pas mane gi terba kaip vaistinė,visada turiu visokio ,,gėrio,, biggrin.gif ,tas vos ne klozetan sulindęs,akys raudonos...,sakė naktį dar sirgo

o mudu pagalvojom,kad jau nusiteikę,tai ir važiuojam...,išvažiavom
oras kaip užsakytas,saulė,šilta,laukai pilni gervių,stirnų,zuikių ,pasėliai žaliuoja,galingi traktoriai žemę dirba,gražuuu wub.gif
pasileidom Džeksoną maksimaliu garsu,kelias tiesus,mašinų minimaliai,greitis geras biggrin.gif ,žodžiu,nuzvimbėm greitai
pasivaikščiojom senamiestį,kavos išgėrėm,o kai į prekybcentrį užėjom... parsivežiau keturias rožes,vieną dukrai perleidau,labai jau akys žibėjo biggrin.gif

šiandien visas jaunimas susirinko,taip smagu klausytis suvalkietiškos kalbos,mūsų ji jau sostinėj prasiskiedus,o svečiai,taip tvarkingai suvalkietiškai čiauška biggrin.gif
papietavom,pasijuokėm,laikas greit pralėkė

ryt einu plaukų dažyt,nagų tvarkyt,nesugadinsiu jau,kiaulės nepirksim,parsivežėm lenkiškos mėsos,gabalai gatavi,nieko pjaustinėt nereikia,sumečiau į šaldiklį ir ramu

bandysim filmą pažiūrėt,bet jaučiu,kad eisiu su kompu į lovą,tingiu sėdėt biggrin.gif

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas,
IK, ne apie slaugos ligonine kalbejau, o apie slauga/prieziura. Nu slaugos poreikio nustatyma.
Atsakyti
Labukas
Frau nežiūriu ir aš į jokius kalendorius,prasideda didysis niežulys ir sėju,o tai bežiūrėdama kada kokios "blogos" dienos gali ir be nieko palikt,ruduo ateis ,konservuot raut reiks,o nebus ko biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,

apturėjau du gimdymus per vieną naktį biggrin.gif biggrin.gif
vakar truputį pašventėm-šašlus sode išsikepėm, tortu pasilepinom. O ir oras gan padorus buvo.

šiandien lietus nuo ryto, pavasariu nebekvepia unsure.gif tinginys aš dabar ax.gif
Atsakyti