QUOTE(Lady Dy @ 2017 03 05, 21:18)
nepažiūrėjau kad pagal vudu kalendorius diena negera pomidorų sėjai
ale ir randat visokių įdomybių

,net nežinojau,kad ir pagal tokius reikia sėt

,gyvenime nesėjus,nesodinus pagal jokius kalendorius ar mėnulius
kažkaip neįtikino niekas,tai kai turiu įkvėpimo,tai ir darau,kai dera,tai valgau,kai nedera,tai ir neturiu,bet mėnuliui nebumbu

,nors įtariu tu čia juokauji
dar kaime senoji kaimynė bandė įrodinėt kaip svarbu dirbt pagal tvarką,man,tai tik prietarai...,na ir palyginau iš įdomumo,būtent tais metais,pas ją buvo parodinės salotos,moliūgai didžiuliai,bet liko be agurkų ir braškių,o šitų pas mane buvo tiek,kad ir ji gavo,ir giminė galop neėmė,užteko visiem
dar pas ją obelys linko,o pas mane kriaušių buvo N,dalinomės

,man atrodo,kad čia kalendoriai neveikia,jau vien dėl to,kad jei jie seni,o vyksta gamtoje visokie klimato atšilimai,lietūs ,,rūgštūs,, ir t.t. ,tai ir auga viskas kiek kitaip
kur sulindę? galvojau kompas pastrigo,o čia tiesiog išsilakstę
pagastroliavom vakar,nuvažiavom kolegą pasiimt,išlenda žmona,sako serga,nevažiuosim,nes stosim kas kilometrą,apsinuodijęs skrandį,senos sriubos prisrėbė,nunešiau vaistų,pas mane gi terba kaip vaistinė,visada turiu visokio ,,gėrio,,

,tas vos ne klozetan sulindęs,akys raudonos...,sakė naktį dar sirgo
o mudu pagalvojom,kad jau nusiteikę,tai ir važiuojam...,išvažiavom
oras kaip užsakytas,saulė,šilta,laukai pilni gervių,stirnų,zuikių ,pasėliai žaliuoja,galingi traktoriai žemę dirba,gražuuu
pasileidom Džeksoną maksimaliu garsu,kelias tiesus,mašinų minimaliai,greitis geras

,žodžiu,nuzvimbėm greitai
pasivaikščiojom senamiestį,kavos išgėrėm,o kai į prekybcentrį užėjom... parsivežiau keturias rožes,vieną dukrai perleidau,labai jau akys žibėjo
šiandien visas jaunimas susirinko,taip smagu klausytis suvalkietiškos kalbos,mūsų ji jau sostinėj prasiskiedus,o svečiai,taip tvarkingai suvalkietiškai čiauška
papietavom,pasijuokėm,laikas greit pralėkė
ryt einu plaukų dažyt,nagų tvarkyt,nesugadinsiu jau,kiaulės nepirksim,parsivežėm lenkiškos mėsos,gabalai gatavi,nieko pjaustinėt nereikia,sumečiau į šaldiklį ir ramu
bandysim filmą pažiūrėt,bet jaučiu,kad eisiu su kompu į lovą,tingiu sėdėt