Taip skaniai pavakarieniavome. Parsinešiau keptos silkės marinate, na dėl jos basa per sniegą eičiau. Su karštomis bulvėmis.
Lyžuka, čia tu klausei apie pentinių daiginimą. Nesiseka man su jų daiginimu. Namie vos vienas kitas prasikala, o pernai pirkausi mokėdama virš 2 eurų už 3 sėklas, iš trijų veislių nė vieno.

Vienur rašo, kad reikia daiginti tamsoje, kitur - kad reikia kelias savaites stratifikuoti.
Likimo ironija : tie, kurie patys pasibarsto sėklų : sudygsta debesų debesais. Nei jiems tamsos reikia, nei šaldymo. o taigi sėklos net neužžertos guli.Tai mano nuomonė tokia : gerai dygsta tik šviežia sėkla, o paskui jau vargo vakarienė. Kokią veislę sėsi?
Šiandien jau nusiteikimo nebuvo ką nors daryti. rytoj sėsiu visokias gėles, pomidorus, paprikas., baklažanus. Gal dar salierų kur rasiu.
Paskaičiavau - bus apie 60 indelių visokio gėrio? Kaip galvojate , ar man pačiai sanitarus su su tramdomaisiais išsikviesti, ar tegul tai namiškiai padaro?
Šiandien radau katino iškapstytą milžinišką hiacintą, užkasiau atgal, bet jei bus apšlapintas - amino jam.