Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Laba,

My Webpage
Atsakyti
Labas rytas
Para, koki ten rasola buvai parasius lyg Lady nuo sanariu skausmo, su lauro lapais? Reik, kelio sanari skauda.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 03, 21:58)
Ingrida, tada gerai, po savaitgalio. Užsakymai pilasi kaip išprotėję. Čia ir dabar visiems. Rytoj darbinikų nebus, suleisime kelias tonas sava chebra.

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nu tai va mb ir sako,as su savo kiekiu tik trukdau tave. ax.gif Atleisk Brangioji,bet kad labai norisi. ax.gif Man jau nebe patogu darosi.Butu vasara atvaziuociau.Silti pradejo,man jau baravykai sapnuojasi. biggrin.gif Giega,o jei pas ja angaras koks. blink.gif bigsmile.gif
Sapniuk,perziurejau filma,tikrai geras,dabar ten pat radau otbliski. ax.gif Gal dar ka gali rekomenduoti?
Perziurejau banduciu recepta.O kas jas kelia?Kiausiniai? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 04 kovo 2017 - 07:41
kuri cia filma ziurejai?
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 03 04, 07:45)
kuri cia filma ziurejai?

Pensilvanija
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 03 04, 06:27)
Labas rytas
Para, koki ten rasola buvai parasius lyg Lady nuo sanariu skausmo, su lauro lapais? Reik, kelio sanari skauda.

Uzvirini nedideli kieki vandens, imeti lauro lapu kiek negaila, paverdi kelias minutes, tada dedi druskos, daug. Tada dar karsta skystima suvilgai medziaga ir dedi ant sanario, kiek eina iskesti to karstumo. Tada ant virsaus plevele ir koki vilnoni ar pan. uzristi, zodziu, kad sildytu. Is pirmo karto nepagysi, bet po kokio 3 karto turetu pradeti veikti.

Trecia diena su temperatura karauju. Akys skauda, galva irgi. Paciu laiku, kai pavasaris uz lango doh.gif
Atsakyti
aciu, Para. Geriausias vilnonis daiktas uzviniojimui butu katinas, bet jauc nepasirasys. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 03 04, 07:47)
aciu, Para. Geriausias vilnonis daiktas uzviniojimui butu katinas, bet jauc nepasirasys. biggrin.gif

Jeigu valerijono pateptum ant pleveles? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 04 kovo 2017 - 08:55
Kas čia jūms?Vitaminų trūkumas,išsekimas? bigsmile.gif blink.gif Kūdinatės?Aš jau vos ne 80 kg pasiekiau. ax.gif Na greičiau daržai,miškai prasidėtu. ax.gif
Vos tašių nepradėjau pakuoti.Susirašėme su mažiumi,kraustosi į naują ofisą,reikia susukti 22 stalus tiek pat kėdžių,aš jau tėvui daviau komandą ruoštis,bet mažius atšaukė,liepė mūms patiems ilsėtis. ax.gif O man rūpestis,nes irgi nuo rūpeščių sakė galva jau plyšo,norėjau leksotonilio nuvežti. bigsmile.gif Gerai,nors krovikus samdo perkraustyti senus baldus.Už stalų susukimą ir kėdžių sostinėje užsišaukė vieni 400......... blink.gif bigsmile.gif
O dar Kruopai priepuoliai prasidėjo. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 03 04, 09:54)
Jeigu valerijono pateptum ant pleveles? biggrin.gif

tai visa rasola su skura nugriaus, plevele skutais sueitu biggrin.gif
Ingrida, nu as tai nesikudinu. Ko tais net pusrycius pradejau valgyt, kai apie 7 atsikeliu.
Ryte net slubuoju, kai is lovos issiropsciu. Geriu babuliuko papildus sanariams ax.gif
Noriu vieno dalyko ATES paklaust apie DK, bet kazkaip nebedrystu rolleyes.gif
Atsakyti
Sapniuk,kai sversi apie 80 visos ligos išlakstys.Tau dar kūdintis???????? bigsmile.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 03 04, 09:51)
tai visa rasola su skura nugriaus, plevele skutais sueitu biggrin.gif
Ingrida, nu as tai nesikudinu. Ko tais net pusrycius pradejau valgyt, kai apie 7 atsikeliu.
Ryte net slubuoju, kai is lovos issiropsciu. Geriu babuliuko papildus sanariams ax.gif
Noriu vieno dalyko ATES paklaust apie DK, bet kazkaip nebedrystu rolleyes.gif

O va čia jau įdomu, gal galima plačiau? unsure.gif blink.gif
Pritrenkei.
Ne, nu, mergai, ......, ai žodžių trūksta, dabar jau jaučiuosi.... blink.gif
Atsakyti