Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Frau J* @ 2017 03 03, 20:10)
susivemčiau vien nuo tokio pasakymo,tikiesi greito poveikio,o čia trys paros  blink.gif
laikykis nagais ir ragais,rytoj bus gerai  4u.gif

Netikėjau, kai po tyrimų ji pasakė- gripas. Tikras gripas.Dabar kažkodėl turbūt tikiu....
Atsakyti
Burbuline, labas 4u.gif

Ate, gal važiuok Tu ramiai į ligoninę, su skausmu, pasitikrinsi, bus ramiau. Vėliau kad nereiktų su šviesos muzika lėkt unsure.gif

lėlytes pamačiau ir supratau, kad jos turi būt MANO biggrin.gif nebuvo jokio tikslo tapt kolekcioniere, o ir kolekcinėmis vadinti gal per garsu būtų, yra kelios vertingos, kitos prie kompanijos, bet vat reikia, jau ir diedulis ramiai kapeikų joms duoda biggrin.gif

Para, aš nuo 2011 m atostogauju mirksiukas.gif

Ingridėl, planuos Brenda Gervais WTNT Spring greetings Bouquet Pinkeep. man primityvai labai patinka wub.gif

buvo tėvukas, pasipasakojo, kad dantį traukės: pasiklibino-juda, susirado reples, odekolonu prasidezinfekavo ir jau ruošės trauktis pats, bet vėliau vistik nuvažiavo į polikliniką. ištraukė su gera doze nuskausminamųjų. Kol pasakojo, maniau, kad man reiks kokių atgaivinamųjų. .... na ir ką galiu pasakyt.....
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 03 03, 22:23)
susirado reples, odekolonu prasidezinfekavo ir jau ruošės trauktis pats

blink.gif blink.gif blink.gif ekstremalas sakyčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 03 03, 20:23)

uvo tėvukas, pasipasakojo, kad dantį traukės: pasiklibino-juda, susirado reples, odekolonu prasidezinfekavo ir jau ruošės trauktis pats, bet vėliau vistik nuvažiavo į polikliniką. ištraukė su gera doze nuskausminamųjų. Kol pasakojo, maniau, kad man reiks kokių atgaivinamųjų. .... na ir ką galiu pasakyt.....

Na jau ko ko, bet kaip sau dantį išsilupti su replėmis - negirdėjau. biggrin.gif Žinau, kad kažkoks daktarėlis sau ekstremaliomis sąlygomis apendicitą išsioperavo. blink.gif

Ate, ko gero tikrai tau gripas. Šiemet jis toks labai bjaurus, su skausmais. Mano panelė prasivoliojo savaitę. Gerklę, pilvą, bloga... Irgi apendicitas nesenai operuotas, tai be panikos. Bet paryčiais vis atslenka pas mus į miegamąjį, viskas, miršta. Paskui duodu karštos arbatos, užmiega pusdieniui, lyg ir pasveiksta. Kitą rytą vėl tas pats. Bernui kažkur šonas skaudėjo.

Nesinervuok dėl to, ko jau nepakeisi. Atžels tie irisai.
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 03 03, 18:04)
GAl kepet kuri sitas VAndutes bandutes?Sveikuoliskos,vilioja biggrin.gif Tik va cukraus ten nera,kazi uzteks ten nuo tu razinu saldumo?
http://skonis.lrytas...-internetas.htm

As kepu sias Vandutes.Tik as dedu 500g varskes,250g greito pagaminimo aviziniu dribsniu,pas mus jie porridge vadinasi,ir 2 kiausinius.Jei det normalius avizinius dribsnius,reikia,kad tesla pastovetu,pabringtu.Jei nori saldesniu,dedi 1 banana sutrinta,riesutuku,datuliu supjaustytu,razinu,jei nenori saldziai,nori sumustiniams,dedi chesnakiuko,chiliuko,kmynu,saulegrazu seklu.Tai sveikuoliu duonele,tu zmoniu,kurie nenori vartot miltu,cukraus.Reikia det ziupsneli druskos del skonio.
Ate,man neramu del taves. 4u.gif 4u.gif
burbuline,sveika prisijungus i musu gretas,busim dvi sviezios. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 03 03, 18:35)
As kepu sias Vandutes.Tik as dedu 500g varskes,250g greito pagaminimo aviziniu dribsniu,pas mus jie porridge vadinasi,ir 2 kiausinius.Jei det normalius avizinius dribsnius,reikia,kad tesla pastovetu,pabringtu.J
burbuline,sveika prisijungus i musu gretas,busim dvi sviezios. 4u.gif

JAu iskepiau biggrin.gif Kadangi neturejau jokiu dziovintu vaisiu,tai idejau sauksta cukraus..Avizu irgi neturiu,nes jokiu kosiu mes nevalgom,tai dejau sausu pusryciu biggrin.gif Visai tiko mirksiukas.gif Skaniai gavos,jau baigiu suvalgyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 03 03, 19:43)
JAu iskepiau biggrin.gif Kadangi neturejau jokiu dziovintu vaisiu,tai idejau sauksta cukraus..Avizu irgi neturiu,nes jokiu kosiu mes nevalgom,tai dejau sausu pusryciu biggrin.gif Visai tiko mirksiukas.gif Skaniai gavos,jau baigiu suvalgyt mirksiukas.gif

Padaryk tikru su avizom,bananu.Jos ne desertines siaip,o daugiau pusrytines,vietoj duonos.Desertui yra skanesniu patiekalu. biggrin.gif
Atsakyti
Pasidėjau tų vandučių receptą po ranka. Gal rytoj kepsiu. Kažin, o jeigu vietoje džiovintų vaisių dėti konservuotas kriaušes?
Ingrida, tada gerai, po savaitgalio. Užsakymai pilasi kaip išprotėję. Čia ir dabar visiems. Rytoj darbinikų nebus, suleisime kelias tonas sava chebra.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 03 03, 18:57)
Padaryk tikru su avizom,bananu.Jos ne desertines siaip,o daugiau pusrytines,vietoj duonos.Desertui yra skanesniu patiekalu. biggrin.gif

MAn jos vakarienei labai gerai suejo biggrin.gif Ryte as neturiu laiko lauk kol iskeps...O is vakaro iskeptu iki ryto nelieka biggrin.gif

Is Kaimo,o kokio dydzio pas jus sandeliai,kad sitiek visko telpa bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 03, 19:58)
Pasidėjau tų vandučių receptą po ranka. Gal rytoj kepsiu. Kažin, o jeigu vietoje džiovintų vaisių dėti konservuotas kriaušes?
Ingrida, tada gerai, po savaitgalio. Užsakymai pilasi kaip išprotėję. Čia ir dabar visiems. Rytoj darbinikų nebus, suleisime kelias tonas sava chebra.

Galit det visko,kiek jusu fantazija leidzia,viskas tinka.

QUOTE(giega @ 2017 03 03, 20:02)
MAn jos vakarienei labai gerai suejo biggrin.gif Ryte as neturiu laiko lauk kol iskeps...O is vakaro iskeptu iki ryto nelieka biggrin.gif

Is Kaimo,o kokio dydzio pas jus sandeliai,kad sitiek visko telpa bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Giega,as is vienos porcijos iskepu apie 10-12 vanduviu ir mums su Mb visai savaitei uztenka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 03 03, 19:44)

Giega,as is vienos porcijos iskepu apie 10-12 vanduviu ir mums su Mb visai savaitei uztenka. biggrin.gif

Tai jus kaip zvirbliukai lesat biggrin.gif biggrin.gif MAn gavos 12 banduku,6 as surijau dar karstus...^ MB issinese,kad as nesuesciau visu,bet irgi visu nesuvalge-vadinas turesiu pusryciams,kokius 3 biggrin.gif biggrin.gif

As bulkine...Ner bulkos,ner ka valgyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 03 03, 20:47)
Tai jus kaip zvirbliukai lesat biggrin.gif  biggrin.gif MAn gavos 12 banduku,6 as surijau dar karstus...^ MB issinese,kad as nesuesciau visu,bet irgi visu nesuvalge-vadinas turesiu pusryciams,kokius 3 biggrin.gif  biggrin.gif

As bulkine...Ner bulkos,ner ka valgyt biggrin.gif

Jei tiek valgyciau per duris neilysciau. bigsmile.gif
As nevalgau miltu,bulviu,cukraus,o sitos vandutes daugiau baltymines.
Atsakyti