Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

pasitaisė oras,išnešiau mėsą pravėdint,nuvėdinau iki parduotuvės...,balkone trys rožės,sibirinių irisų pakas ir dar kažkokių cibulinių rankose liko...

valgymų dviem dienom prigaminau,reikia mažesnių puodų ko gero,nenutaikau niekaip,nors jei užeis chebra,tai neliks nei ženklo,viskas pas mane jiems sueina,nors ir dukros ir žentai skaniai gamina,bet pas mamą ir vanduo skanesnis biggrin.gif

kažkas kažkur nutiko,visą dieną malūnsparnis aplink duodasi

krokai masiškai žydi,jau gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 03, 08:55)
Ingrida, atlėksiu iki tavęs gal šeštadienį. Dabar turiu begalę užsakymų. Tai manęs vis sandėlyje prireikia : iš kur ką imti, ką darom su šituo konteineriu, ką darom su anuo. ..

Atidedame tada kitai savaitei,mes rytoj tik šunį važiuosime pašerti į darbą.Na gal dar į mišką? ax.gif Maniškis bumba nustok tave trukdyti,bet kad man labai reikia. mirksiukas.gif
Jurginėli kiek to grožio turi? wub.gif O kokia siūvinėjimo schema? bigsmile.gif Dieve jau gal du metai nepaiimu siūvinėjimo į rankas. ax.gif
Aš vienais metais į klozetą sugebėjau įmesti telefoną,maunantis džinsus.MB laiko kaip muziejinę plytą.Gal kada bus retenybė? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 03 03, 19:13)
pasitaisė oras,išnešiau mėsą pravėdint,nuvėdinau iki parduotuvės...,balkone trys rožės,sibirinių irisų pakas ir dar kažkokių cibulinių rankose liko...

valgymų dviem dienom prigaminau,reikia mažesnių puodų ko gero,nenutaikau niekaip,nors jei užeis chebra,tai neliks nei ženklo,viskas pas mane jiems sueina,nors ir dukros ir žentai skaniai gamina,bet pas mamą ir vanduo skanesnis  biggrin.gif

kažkas kažkur nutiko,visą dieną malūnsparnis aplink duodasi

krokai masiškai žydi,jau gražu  wub.gif

Labas, tai šaunuolė. biggrin.gif
Aš galuojuos. Ryte ja atrodė viskas gerai. Paskui kalė iki39.
Nelabai nusimuša mažiau 38. unsure.gif
Vidurius ir apendiksą skauda. Visi netikus pasidariau.
MB kaimuke buvo, pasakoja kas sprogsta. Neuždengė irisų, vištas paleido, jaučiu bus išlesti....sakė mamutės kapelį aplankė. Tulpės jau lenda. Sakė tuščia, seni medžiai išpjauti. Oi rupkė, tai šoną spazmuoja, net koją atrodo pritraukia.....šonai tuoj nupus nuo gulėjimo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 03 03, 19:24)
Labas, tai šaunuolė. biggrin.gif
Aš galuojuos. Ryte ja atrodė viskas gerai. Paskui kalė iki39.
Nelabai nusimuša mažiau 38. unsure.gif
Vidurius ir apendiksą skauda. Visi netikus pasidariau.
MB kaimuke buvo, pasakoja kas sprogsta. Neuždengė irisų, vištas paleido, jaučiu bus išlesti....sakė mamutės kapelį aplankė. Tulpės jau lenda. Sakė tuščia, seni medžiai išpjauti. Oi rupkė, tai šoną spazmuoja, net koją atrodo pritraukia.....šonai tuoj nupus nuo gulėjimo. unsure.gif

TAI GAL GREITUKĘ reikia jau kviestis?Apendiksas,kai užpūliuos bus blogiau? blink.gif Nerizikuok,taip. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 03 03, 19:38)
TAI GAL GREITUKĘ reikia jau kviestis?Apendiksas,kai užpūliuos bus blogiau? blink.gif Nerizikuok,taip. 4u.gif

Manau jei būtų apendiksas, nepraeitų. Čia skauda, skauda ir nurimsta. Paskui vėl spazmai, deginantys, bet, kad ne ti dešinį šoną...
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 03 03, 21:24)

vaje,bet tai nieko gero,galvojau jau sveika lakstai blink.gif
ir ilgai sergi jau,nenori ligoninėj pasilašint kokių vaistų rimtesnių?

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 03 03, 16:41)
Manau jei būtų apendiksas, nepraeitų. Čia skauda, skauda ir nurimsta. Paskui vėl spazmai, deginantys, bet, kad ne ti dešinį šoną...

MB is vis neskaudejo apendicito..Ir tempos nebuvo..Siaip tik bloga,negera,vare i tulika,galvojo vidurius pucia,nes tusintu kopustu privalges buvo...Paskui taip kirksnies vietoj skaudet pradejo..As dar pasijuokiau,sakau tau apendicitas..Nu del visa ko sedo i masina ir nuvare i ligonine..O ten tiesiu taikiniu i operacine...Sako-palaukit,nors masina namo parvarysiu..Gydytojai tik akis ispute-jau beveik trukes,zmones jau su greituke atveza,o cia jis pats atvaziavo..

Vnz paspausk apendicito vietoj is staigiai atleisk,turi stipriai suskaust 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 02, 20:12)
aha Burbuline užeik, aptarus jaunystės privalumus, čia galima pasigirti esamais biggrin.gif

Aciū uz kvietimą,as nedrąsiai vis paskaitinėju kaip gyvenat ax.gif tai palengva,nedrąsiai ir vieną koją po kitos įkelsiu į temą smile.gif Paskaiciau apie serencius rasot,kazkaip eilė metų jau sėju juos tiesiai į žemę kur sumąstau,kad reik.Žiuriu visai normaliai sudygsta tai nors su šiais pikiavimo atsikraciau.
Atsakyti
QUOTE(burbuline @ 2017 03 03, 21:54)
eilė metų jau sėju juos tiesiai į žemę kur sumąstau

Sveika 4u.gif
aš irgi tiesiai sėju,tik pradžiai lysvės kampe,po to daigus sukaišioju kur noriu,patogu,greita
Atsakyti
GAl kepet kuri sitas VAndutes bandutes?Sveikuoliskos,vilioja biggrin.gif Tik va cukraus ten nera,kazi uzteks ten nuo tu razinu saldumo?
http://skonis.lrytas...-internetas.htm
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 03 03, 19:44)
vaje,bet tai nieko gero,galvojau jau sveika lakstai  blink.gif
ir ilgai sergi jau,nenori ligoninėj pasilašint kokių vaistų rimtesnių?

Daktarė sakė, kad geriant tamiflu, tris paras bus labai blogai, o man vakar tik vakare blogai pasidaro. Šiandien trečia diena. Žiūrėsiu kas bus ryt.
Giega, man irgi tūlikas šiandien draugas blink.gif , bet kol spazmonėra spaudinėju- neskauda, tik pačius vidurius, pilvą tiksliau.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 03 03, 22:06)
Daktarė sakė, kad geriant tamiflu, tris paras bus labai blogai,

susivemčiau vien nuo tokio pasakymo,tikiesi greito poveikio,o čia trys paros blink.gif
laikykis nagais ir ragais,rytoj bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frau J*: 03 kovo 2017 - 20:10